Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Σε ευχαριστώ.
Πράγματι παιδιά παρατάθηκε η ημερομηνία αναγγελίας των αποτελεσμάτων για τις 23-4. Και μετά μου λέτε ότι δεν τα μαγειρεύουν... 

Που το εμαθες και τι σου ειπανε; Οχιαπλα παραταθηκε χωρις να εξηγεις! δεν θα βγει ανακοινωση;//////
Μολις τωρα πηρα τηλ και μου ειπανε οτι αλλαζει η ημερομηνια αποτελεσματων και καταταξης μονο για αεροπορια. Στρατολογια και ναυτικο κανονικα Τελος μαρτιου τα αποτελεσματα! Αυτα μου ειπανε σημερα.
takis2 έγραψε:Μολις τωρα πηρα τηλ και μου ειπανε οτι αλλαζει η ημερομηνια αποτελεσματων και καταταξης μονο για αεροπορια. Στρατολογια και ναυτικο κανονικα Τελος μαρτιου τα αποτελεσματα! Αυτα μου ειπανε σημερα.
ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ!
Παιδιά πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα για όλα τα σώματα θα ανακοινωθούν στις 23/4/2010
olimp. έγραψε:Παιδιά πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα για όλα τα σώματα θα ανακοινωθούν στις 23/4/2010
που πηρες; Σε ποιο νουμερο;
takis2 έγραψε:Μολις τωρα πηρα τηλ και μου ειπανε οτι αλλαζει η ημερομηνια αποτελεσματων και καταταξης μονο για αεροπορια. Στρατολογια και ναυτικο κανονικα Τελος μαρτιου τα αποτελεσματα! Αυτα μου ειπανε σημερα.
ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΜΩΡΕ;
takis2 έγραψε:olimp. έγραψε:Παιδιά πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα για όλα τα σώματα θα ανακοινωθούν στις 23/4/2010
που πηρες; Σε ποιο νουμερο;
ΕΛΑ ΝΤΕ;
2103630360
Δε ξερω; Τι να πω. Εγω Πριν που πηρα μου ειπανα αυτα. Παρε και εσυ ηλεκτρολογε ς αυτο που λεει Και πες μας
Παιδιά καλημέρα σε ολους μόλις πήρα και γω τηλ στο2103630579 και μου είπαν ότι τα αποτέσματα θα βγουν κανονικά στις 31 αυτού του μήνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες