Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Εχει γίνει κουραστική η μαγειρεματο-λογία.
Αν θα υπάρξει καθυστέρηση τελικά και στη Στρατολογία εκτός από Αεροπορία θα είναι επειδή δεν συμπλήρώθηκαν οι θέσεις και οι δοκιμασίες παρατείνονται μέχρι να υπάρξη συμπλήρωση τους ΚΑΙ να έχουμε διαθέσιμους επιλαχόντες (που να είναι επιτυχόντες στα αθλήματα).
Εχει γίνει κουραστική η μαγειρεματο-λογία.
Αν θα υπάρξει καθυστέρηση τελικά και στη Στρατολογία εκτός από Αεροπορία θα είναι επειδή δεν συμπλήρώθηκαν οι θέσεις και οι δοκιμασίες παρατείνονται μέχρι να υπάρξη συμπλήρωση τους ΚΑΙ να έχουμε διαθέσιμους επιλαχόντες (που να είναι επιτυχόντες στα αθλήματα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 25, 2010 5:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα παιδιά τι γίνεται; Μπήκα στην αεροπορία πράγματι ειδοποίησαν και άλλους αλλά για στρατολογία επίσημα δεν υπάρχει τίποτα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Καλημερα! Σκεφτηκα οτι αν δεν εχει παρει κανεις τους κοινους υποψηφιους για αεροπορια και στρατολογια, να τους ρωτησει τι θελουν, τοτε και τα δικα μας αποτελεσματα πανε πισω... 

-
- Λοχίας - Έφεδρος
αφου αυτοι οι κοινοι ειναι αυτο που μας συνδεει με την αεροπορια.it042 έγραψε:Καλημερα! Σκεφτηκα οτι αν δεν εχει παρει κανεις τους κοινους υποψηφιους για αεροπορια και στρατολογια, να τους ρωτησει τι θελουν, τοτε και τα δικα μας αποτελεσματα πανε πισω...
Γεια! παιδια υπομονη θα διξει... στην συνομιλια της αεροπορια τελευταια σελιδα διαβαστε...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Υπομονη σμαρα κανουμε ολοι μας... Το διανασα αυτο που λες στην αεροπορια... Λενε για τις ειδικοτητες... Αντε να δουμε... 

-
- Λοχαγός
Ναι στην Αεροπορία όντως κάλεσαν κόσμο τελευταία στιγμή. Στη Στρατολογία πρέπει να έχουν ήδη τελειώσει όλες οι δοκιμασίες, να έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις και οι απαιτούμενοι επιλαχόντες, οπότε μπορούν να καταρτίσουν πίνακες. Να δούμε αν θα μας συμπαρασύρει η καθυστέρηση της Αεροπορίας.
Θα πρέπει να μας βγάλουν ανακοινωση! Και τροποποιηση προκηρυξης παλι!
Παιδιά γειά σας, είδα την ανακοίνωση της Αεροπορίας αλλά στη Στρατολογία δεν υπάρχει τίποτα λες όλα να ισχύουν μόνο Για Αεροπορία;
Και κάτι άλλο αυτοί που πέρασαν [ο αδελφός μου]θα έχουν κάποιο πρόβλημα; Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος;
-
- Λοχαγός
olimp. έγραψε:Και κάτι άλλο αυτοί που πέρασαν [ο αδελφός μου]θα έχουν κάποιο πρόβλημα; Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος;
Τι είδους πρόβλημα εννοείς;
Εννοώ σχετικά με το αποτέλεσμα δηλαδή έχει περάσει ή όχι;
Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά μίπως μπορεί να μας απαντήσει κάποιος έχουμε αναστατωθεί όλοι με αυτό το θέμα.

-
- Λοχαγός
Νομίζω τα έχουμε συζητήσει. Οσοι έχουν περάσει αθλήματα είναι μέσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες