Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Μη γελάσεις αλλά έχω ξεχάση τον κωδικό και από τη δουλειά μου μπαίνω έτσι στο σπίτι μπαίνω κανονικά
Ξερεις κανεις αν θα κανουμε υπηρεσιες η σκοπιες μετα την εκπαιδευση πλεον;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
@@ έγραψε:Ξερεις κανεις αν θα κανουμε υπηρεσιες η σκοπιες μετα την εκπαιδευση πλεον;
Οπως με πληροφόρησε κοπέλα που είχε μπει με την προκήρυξη του 2003, οι υπηρεσίες που συνήθως κάνουμε είναι επιφυλακή στο γραφείο και δευτερευόντως πύλη, ο αριθμός των υπηρεσιών δε, μπορεί να ποικίλει μεταξύ 0 και 3. Υπάρχουν δηλαδή γραφεία στα οποία δεν γίνεται καμία υπηρεσία και το μεγιστο που έχει συναντήσει είναι 3. Το σύνηθες είναι μεταξύ 1-2/μήνα. Σκοπιά και λοιπές ένοπλες υπηρεσίες είναι απίθανο σενάριο να κάνουμε στην τοποθέτηση μας πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Τετ Μαρ 17, 2010 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
insomniac ποσα λεφτα περνει η κοπελα που μιλας απο πανω σε εχει πληροφορησει; Πως ανεβαινουν τα λεφτα; Α και κατι αλλο οσοι εχουμε περασει τα αγωνισματα μεσα στους 514 ειμαστε μεσα; Νομιζω καπου το αναφερες αυτο πιο πανω... Λες να γινει καμια λαμογιά απο τους αλλους που ειναι πανω απο 514 σειρα και να μας φανε τις θεσεις;
Παιδες εγω ειμαι μετα την 514 σειρα δινω αυριο εξετασεις στο νοσοκομειο ειμαστε 70 ατομα περιπου για 30 θεσεις εσεις πριν την 514 εχετε μπει.
-
- Λοχαγός
gioο έγραψε:insomniac ποσα λεφτα περνει η κοπελα που μιλας απο πανω σε εχει πληροφορησει; Πως ανεβαινουν τα λεφτα; Α και κατι αλλο οσοι εχουμε περασει τα αγωνισματα μεσα στους 514 ειμαστε μεσα; Νομιζω καπου το αναφερες αυτο πιο πανω... Λες να γινει καμια λαμογιά απο τους αλλους που ειναι πανω απο 514 σειρα και να μας φανε τις θεσεις;
Τα καθαρά χρήματα μηνιαίως κυμαίνονται στα 950-1000 το 1ο έτος κι έπειτα περί τα 1050? σε μη παραμεθόρια περιοχή και τα 1200? σε παραμεθόρια (το επίδομα παραμεθορίου ποικίλει με βάση την πόλη - άλλο είναι στην Κομοτηνή κι άλλο στην Αλεξ/πολη).
Ανεβαίνουν με τις τριετίες κι από εκεί και πέρα με βάση τον προϋπολογισμό του κράτους - τι ποσοστό αύξησης δηλαδή θα δώσει στους δημοσίους υπαλλήλους κάθε χρόνο. Γενικά από οικονομικής απόψεως είναι καλά - όπως και σε όλο το δημόσιο άλλωστε και σίγουρα πολύ καλύτερα από το 99% των θέσεων του ιδιωτικού τομέα για ανθρώπους της ηλικίας-εργασιακής εμπειρίας μας.
-
- Λοχαγός
ΜΑΚΗΣ έγραψε:Παιδες εγω ειμαι μετα την 514 σειρα δινω αυριο εξετασεις στο νοσοκομειο ειμαστε 70 ατομα περιπου για 30 θεσεις εσεις πριν την 514 εχετε μπει.
Καλή τυχή! Αν τα περάσεις όλα είσαι μέσα!

Γειά σας παιδια τέτοια να ακόου
ευχαριστω πολυ insomniac και μακη, αντε να γίνουμε συναδελφοι.
-
- Λοχαγός
O SAKMAN ο οποίος είναι στους πρόσθετους επιλαχόντες που εκλήθησαν (με θέση 553), μου είπε πως σήμερα στην 1η ημέρα υγειονομικών κόπηκαν 3 άτομα λόγω ύψους από τους 75 που πήγαν. Αυριο είναι η 2η και τελευταία μέρα υγειονομικών.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΓΝΨΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΝ 2 ΜΗΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
Η ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΞΙΜΟ
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΕΙΜΑΙ ΣΕΙΡΑ 299
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
Η ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΞΙΜΟ
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΕΙΜΑΙ ΣΕΙΡΑ 299
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ
μαθατε ποσο θαναι το μεσα πριν την ορκομωσια; αν θα εχει επισκεπτηριο;
-
- Λοχαγός
πανοσ έγραψε:γεια σε ολουσγνψριζει καποιος τι γινεται στιν 2 μηνη εκπαιδευση
και που θα γινει
θα ειναι επανω στην ειδικοτητα μασ
η πανω στα προτυπα του στρατου τεξιμο
και τετοια
οποιος γνωριζει
παρακαλω
ας απαντησει
ειμαι σειρα 299
και εχω περσει τα αθληματα
λογικα θα με παρουν
αντε να δουμε
λιγες μερες ακομα
είμαστε πολύ κοντά στη σειρά φίλε.
εξ όσων γνωρίζω η εκπαίδευση διαρκεί συνολικά 3 μήνες στο κέντρο και επρόκειτο για κλασική-γενική εκπαίδευση εποπ (όχι επάνω στην ειδικότητα).
επιφυλάσσομαι όμως διότι δεν είναι σίγουρο πως το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους υποψήφιους εποπ στρατολογικού.
-
- Λοχαγός
ΣΜΑΡΑ έγραψε:μαθατε ποσο θαναι το μεσα πριν την ορκομωσια; Αν θα εχει επισκεπτηριο;
Κάποιοι μιλάνε στο thread του ΣΞ για 15 ημέρες - ωστόσο αυτό που ίσχυε μέχρι τελευταία, ήταν περίπου 40 ημέρες πριν την ορκομωσία (αρα και την 1η έξοδο). Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κι αν υπάρχει κάτι νεότερο επ αυτού. Για το επισκεπτήριο δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αν όμως πρόκειται για κάποιο θέμα που χρίζει ιδιαίτερης μεταχείρισης πιθανώς να γίνεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες