Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mporof
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από mporof »

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι έμαθα ότι τα άτομα που θα πάρουν στη Στρατολογία είναι καθαρά για Αθήνα ισχύει ή όχι;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

Απο που το εμαθες αυτο; Πηρες τηλεφωνο ς αυτα που εχει η προκυρηξη για να το επιβεβαιωσεις;
mporof
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mporof »

Καλημέρα Τάκη όχι όταν έκανα τα χαρτιά μου είπαν στην Τοπική Στρατολογία να ξέρεις αυτά τα χαρτιά είναι για τη Στρατολογία της Αθήνας γιατί έχουν ελλείψεις
ΣΜΑΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Αθηνα;
η εκπαιδευση μαθατε που θα ειναι μηπωσ; Και ποσο;
mporof
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mporof »

Θα είναι Αυλώνα
ΣΜΑΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Αν μας παρουν αθηνα... οσοι δεν εχουν σπιτι να δω πως θα μαστε με 1000 ? στην αθηνα!Εικόνα
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

ΣΜΑΡΑ έγραψε:Αν μας παρουν αθηνα... Οσοι δεν εχουν σπιτι να δω πως θα μαστε με 1000 ? στην αθηνα!Εικόνα
και εγω πανω κατω τα ιδια εχω ακουσει... Οτι οι θεσεις ειναι για αθηνα... Αυλωνα εκπαιδευση... Και οσον αφορα τα χιλια ευρω... Πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα απο 700 στον ιδιωτικο τομεα που παιρνω εγω και μενω μονη μου... Οποτε μην αρχισετε να κλεγεστε πριν ακομα μπειτε... ΕικόναΕικόναΕικόνα

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

it042 έγραψε:
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Αν μας παρουν αθηνα... Οσοι δεν εχουν σπιτι να δω πως θα μαστε με 1000 ? στην αθηνα!Εικόνα
και εγω πανω κατω τα ιδια εχω ακουσει... Οτι οι θεσεις ειναι για αθηνα... Αυλωνα εκπαιδευση... Και οσον αφορα τα χιλια ευρω... Πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα απο 700 στον ιδιωτικο τομεα που παιρνω εγω και μενω μονη μου... Οποτε μην αρχισετε να κλεγεστε πριν ακομα μπειτε... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Παιδιά μη λέτε πράγματα που δεν ισχύουν και μην τρελαίνεστε. Οι θέσεις είναι για όλα τα Στρατολογικά Γραφεία της Ελλάδας. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι θέσεις αφορούν συγκεκριμένο τόπο.

Ετσι έγινε και στο διαγωνισμό του 2003, τοποθετήσεις σε όλη την Ελλάδα - φυσικά ανάλογα με τις ανάγκες. Από τα 295 άτομα: Τα 60 πήγαν Αθήνα,37 Θεσσαλονίκη, κλπ. Περίπου ανάλογα με τον πληθυσμό του εκάστοτε νομού, σε συνδυασμό με τις κενές θέσεις.

Και φυσικά τα 1000 κατ' ελάχιστο ευρώ είναι αρκετά για κάποιον που έχει μάθει να κάνει διαχείριση στα οικονομικά του. Εχω φίλους που δουλεύουν Αθήνα, νοικιάζουν σπίτι 300? και περνάνε με μισθούς ιδιωτικής εταιρίας (άλλοι στο χώρο της πληροφορικής - παλιοί συμφοιτητές, άλλοι σαν πωλητές σε καταστήματα) των 800-850?. Ας μην είμαστε γκρινιάρηδες.
BOROF

Δημοσίευση από BOROF »

Ρε παιδιά εγώ ήρθα για 5 μέρες στην Αθήνα και τρελάθηκα φαντάζεστε να είναι για μόνιμα;
ΣΜΑΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Ρωταω για να μαθαινω, απο επαρχεια ειμαι... ενοειται! τη προηγουμενη βδομαδα μειωση μισθου και ωρων... αντε ν αβγουνε να τα δδουμε επιτελους!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

AΛλιώς είναι να πηγαίνεις για μόνιμη εγκατάσταση κάπου κι αλλιώς για μερικές μέρες σαν τουρίστας Εικόνα Στην πρώτη περίπτωση οργανώνεις τα έσοδα και τα έξοδα σου, ξέρεις πότε "βγαίνεις" και πότε όχι.

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και το κόστος ζωής που συνάντησα κάτω δεν με εντυπωσίασε αρνητικά - θα έλεγα ότι ήταν το αναμενόμενο. Πολύ μικρές διαφορές από τη Θεσσαλονίκη.

Επειτα, οι μόνες "μειώσεις" που μας αφορούν (όπως όλους τους δημοσίους υπαλλήλους) είναι το -30% στο δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα. Ούτε μειώσεις ωρών υπάρχουν, ούτε καμία άλλη μείωση πέρα από αυτό Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Τρί Μαρ 16, 2010 3:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mporof
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mporof »

Είσαι σίγουρος γι αυτό ; Ότι είναι για όλη την Ελλάδα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

mporof έγραψε:Είσαι σίγουρος γι αυτό ; Ότι είναι για όλη την Ελλάδα;

Ασφαλώς. Αφού η προκήρυξη το λέει: "Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, προβλέπεται, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, να τοποθετηθούν αποκλειστικά σε μονάδες - υπηρεσίες του Στρατολογικού Σώματος".

Και το Στρατολογικό Σώμα έχει υπηρεσίες σε κάθε πρωτεύουσα νομού στην Ελλάδα. Πως προκύπτει η τοποθέτηση στην Αθήνα λοιπόν; Απλώς θα πάνε κάποια άτομα και εκεί για 1η τοποθέτηση - όπως είναι λογικό.
mary

Δημοσίευση από mary »

insomniacgr έγραψε:
Ασφαλώς. Αφού η προκήρυξη το λέει: "Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, προβλέπεται, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, να τοποθετηθούν αποκλειστικά σε μονάδες - υπηρεσίες του Στρατολογικού Σώματος".

Και το Στρατολογικό Σώμα έχει υπηρεσίες σε κάθε πρωτεύουσα νομού στην Ελλάδα. Πως προκύπτει η τοποθέτηση στην Αθήνα λοιπόν; Απλώς θα πάνε κάποια άτομα και εκεί για 1η τοποθέτηση - όπως είναι λογικό.
Μοναδες- υπηρεσιες εννοουν τις στρατολογιες μεσα στις πολεις ή μπορει να μας βαλον και σε στρατοπεδα σε στρατολογικα γραφεια, ξερετε; Γιατι το ακουσα και αυτο

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

mary έγραψε:
insomniacgr έγραψε:

Μοναδες- υπηρεσιες εννοουν τις στρατολογιες μεσα στις πολεις ή μπορει να μας βαλον και σε στρατοπεδα σε στρατολογικα γραφεια, ξερετε; Γιατι το ακουσα και αυτο

To έχουμε πει πολλές φορές. Αφορά μόνο υπηρεσίες του Κοινού Στρατολογικού Σώματος, άρα μόνο Στρατολογικά γραφεία στις πρωτεύουσες. Δεν θα είμαστε στρατολόγοι κάποιου άλλου όπλου-σώματος (όπως π. Χ. Οι επιτυχόντες στην ειδικότητα "Στρατολόγος" της Αεροπορίας) - αλλά του Κοινού Στρατολογικού.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Τρί Μαρ 16, 2010 9:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης