Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Λες να μπορούν να μου πουν από Τη στρατολογία του τόπου μου;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Καλημέρα παιδιά! Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω από τη δουλειά για το τι έμαθα από τα τηλεφωνήματα.
Και τι ώρα θα γυρίσεις;
Λοιπον, επειδη φοβαστε και να τηλεφωνησετε μερικοι ακουστε: Περασαν απο ολους οσους εχουν δωσει μεχρι τωρα ΜΟΝΟ 140 ατομα και καλουν επιπλεον καπου 100-150 ακομη για να συμπληρωθουν οι θεσεις. Αυτα ειναι τα νεοτερα απο το 2103630579 και μου ειπαν ακομη οτι κεντρο πιθανοτερο η Αυλωνα. Αυτα προς το παρον.
Πράγματι αυτό ισχύει Μου είπαν όσοι πέρασαν πέρασαν και δε συμπληρώθηκε ο απαιτούμενο αριθμός
Καλημερα! πηρα και εγω, αυτο μου ειπαν... και 224 σειρα μου ειπε εννοειιται εισαι μεσα! αντε να δουμε!
καλη επιτυχια μας παιδια!
καλη επιτυχια μας παιδια!
Καλημερα παιδια! Δηλαδη ειμαστε ολοι ολοι μεσα; Και ο τελευταιος επιλαχον δηλαδη;
Εμενα μου ειπαν οτι δεν συμπληρωθηκε ο αριθμος, στον τακι2 ειπαν περασαν μονο 140. οποτε ολοι μες!
Παιδιά πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ανεξαρτήτου σειράς όσοι πέρασαν τα αθλήματα είναι μέσα
Τετοια. . τετοια να λετε! Πω πω! Αντε να βγουν και οι πινακες να ειμαστε σιγουροι. . .
Αντε ν αβγουν οι πινακες!111
Απο οτι φαινεται ο υπολογισμος που εκανα ηταν πολυ πολυ εξω... Οταν ειπα οτι θα φτασει μεχρι Περιπου 350 σειρα. Δε το περιμενα και σημερα επισημα καλουν και αλλους οπως ανεφερα. Αρα οι επιτυχωντες ειναι και συναδελφοι τελικα. Καλο αυτο. Τηρηθηκε η διαδικασια σωστα λοιπον και δεν εγιναν λαδιες !
Εσυ εισαι ηδη μες τακις 2?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες