Και ρωτάς κάτι τέτοιο; ! Και φυσικά ΠΡΕΠΕΙ να χαίρεσαι Προσπάθησε για το καλύτερο είναι μία ευκαιρία που σας δίνεται μην την αφήσεις να πάει χαμένη! Ειδικά να το θέλεις! Καλή αρχή σου έυχομαι.
Ποσους επιλαχοντες πρεπει να εχουν; Γυρω στα 50 ατομα; Γιατι περιπου τοσους πρεπει να εχουν καλεσει για τις διαδικασιες! Θα ειναι και πολυ ελαστικοι στα αθληματα τωρα λογικα!
ΟΛΟΙ έχετε πιθανότητες και μάλιστα πολλές! Γιαυτό Keep walking Υπάρχει όντως μεγάλη πιθανότητα να είναι πιο ελαστικοί στα αθλήματα γιατί αν συνεχίσουν έτσι από 170 ούτε 50 δεν θα είναι! Έπεσα πολύ κλάδεμα σε εμάς! Δεν φταίνε βέβαια οι άνθρωποι ίσα ίσα ήταν και πολύ καλοί, εντολές πέρνουν!
Παιδιά πέρα από την πλάκα! Επειδή το έχω ξαναδέι το έργο... Ξέρω ότι δεν περνάω! Ας είμαστε ρεαλιστές παιδιά! Ξερουμε όλοι πολύ καλά ότι είναι δύσκολο για τους επιλαχώντες... Δε λέω να μην έχετε ελπίδες αλλα ας βλέπουμε τ απράγματα όπως έχουν! Γι'αυτό και εγώ έχω αλλάξει τακτική! Θα πάω μια βολτίτσα για την εμπειρία και όλα τα άλλα άμα είναι να έρθουν θα έρθουν! Δεν θα τα βάψουμε μαυρα παιδιά! Καλή επιτυχία σε όλους! Σε περίπτωση που περάσω κερνάω μπουκάλι στον ΝΟΤΗ παιδιά!