Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Αποκλειετε να μην μπορουν να βρουν 170 ατομα ! απο τους 514 που εχουν φωναξει ! γιατι δεν λετε να πεζει το βισμα και οτι αυτος που πρεπει να περασει λεω εγω τωρα ειναι στην σειρα 700 ! αρα πρεπει να φονακσουν μεχρι το νουμερο αυτο ! λεω εγω τωρα !
Αυτος που εχει το βυσμα... Εχει περασει ηδη! Ισως να μην εδωσε καν και εξετασεις! Απλα οι πλειοψηφια ηταν γυναικες και κοπηκαν παρα πολλες! Οποτε δεν μου φαινεται και παραξενο να μην συμπληρωθηκαν οντως οι θεσεις! Εκτος και αν εχουν συμπληρωθει και απλα θελουν να εχουν επιλαχοντες μηπως φυγει καποιος!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
@@ έγραψε:Αυτος που εχει το βυσμα... Εχει περασει ηδη! Ισως να μην εδωσε καν και εξετασεις! Απλα οι πλειοψηφια ηταν γυναικες και κοπηκαν παρα πολλες! Οποτε δεν μου φαινεται και παραξενο να μην συμπληρωθηκαν οντως οι θεσεις! Εκτος και αν εχουν συμπληρωθει και απλα θελουν να εχουν επιλαχοντες μηπως φυγει καποιος!
Πιθανώς να έχουν συμπληρωθεί οριακά με τους τελευταίους επιλαχόντες (γύρω στις σειρές 400-500) και να χρειάζονται μερικούς ακόμα σαν "απόθεμα" για παν ενδεχόμενο...
-
- Λοχαγός
SAKMAN έγραψε:Αποκλειετε να μην μπορουν να βρουν 170 ατομα ! Απο τους 514 που εχουν φωναξει ! Γιατι δεν λετε να πεζει το βισμα και οτι αυτος που πρεπει να περασει λεω εγω τωρα ειναι στην σειρα 700 ! Αρα πρεπει να φονακσουν μεχρι το νουμερο αυτο ! Λεω εγω τωρα !
Αν το ποσοστό των γυναικών ήταν όσο μεγάλο εκτιμούμε οι περισσότεροι (περί το 70% τουλάχιστον) και με δεδομένα τα ποσοστά αποτυχίας στις δοκιμασίες, τότε δεν είναι καθόλου περίεργο.
insomniacgr έγραψε:@@ έγραψε:Αυτος που εχει το βυσμα... Εχει περασει ηδη! Ισως να μην εδωσε καν και εξετασεις! Απλα οι πλειοψηφια ηταν γυναικες και κοπηκαν παρα πολλες! Οποτε δεν μου φαινεται και παραξενο να μην συμπληρωθηκαν οντως οι θεσεις! Εκτος και αν εχουν συμπληρωθει και απλα θελουν να εχουν επιλαχοντες μηπως φυγει καποιος!
Πιθανώς να έχουν συμπληρωθεί οριακά με τους τελευταίους επιλαχόντες (γύρω στις σειρές 400-500) και να χρειάζονται μερικούς ακόμα σαν "απόθεμα" για παν ενδεχόμενο...
Εννοεις οι 400-500 να ειναι επιλαχοντες; Ελπιζω να μην ειναι ετσι γιατι ειμαι μεσα σε αυτους! Ευχομαι να μην εχουν συμπληρωθει οι θεσεις!
-
- Λοχαγός
@@ έγραψε:insomniacgr έγραψε:@@ έγραψε:Αυτος που εχει το βυσμα... Εχει περασει ηδη! Ισως να μην εδωσε καν και εξετασεις! Απλα οι πλειοψηφια ηταν γυναικες και κοπηκαν παρα πολλες! Οποτε δεν μου φαινεται και παραξενο να μην συμπληρωθηκαν οντως οι θεσεις! Εκτος και αν εχουν συμπληρωθει και απλα θελουν να εχουν επιλαχοντες μηπως φυγει καποιος!
Εννοεις οι 400-500 να ειναι επιλαχοντες; Ελπιζω να μην ειναι ετσι γιατι ειμαι μεσα σε αυτους! Ευχομαι να μην εχουν συμπληρωθει οι θεσεις!
Εννοώ (σαν πιθανό σενάριο πάντα) να έχουν περάσει ως επιτυχόντες οι περισσότεροι εκ των αρχικά ορισθέντων ως επιλαχόντων - με αποτέλεσμα να μην έχουν μείνει άτομα ως επιλαχόντες για να καλύψουν τυχόν αποχωρήσεις από την εκπαίδευση, μη παρουσίασεις για κατάταξη, κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Κυρ Μαρ 14, 2010 8:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και γω αυτο πιστευω. Οτι ισως να συμπληρωθηκαν οριακα οι θεσεις και να θελουν να εχουν επιλαχωντες σε περιπτωση αποχωρησης απο την εκπαιδευση. Αν οντως ισχυει αυτο που ειπαν τα παιδια που τους πηραν τηλ.
E ρε παιδιά αν ισχύουν όλα αυτά Το τι γλέντια έχουν να γίνουν. Αν περάσω θα σας καλέσω όλους για ρακι, τσίπουρο, τσικουδιά 

Κρητικος εισαι?
Όχι Μακεδόνας εσύ;
Γειά σας παιδιά! Με πήραν τηλέφωνο προχτές την παρασκευή και μου λένε ότι είιμαι επιλαχών για την ειδικότητα Διοικητικού Στρατολογικού! Τώρα αν σας πώ ότι μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει τα χαρτιά... Τέλος πάντων το θέμα είνα άλλο! Έψαξα και βρήκα ότι είμαι 557 σειρά τώρα ακριβώς δεν ξέρω τι σημάινει αυτό! Μου είπαν να πάω στο καβούρι στις 16/3, δηλαδή μεθαύριο και έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια για να πώ την αλήθεια! Μου ήρθε σαν κεραμίδα! Τί πιθανότητες υπαρχουν ρε παιδιά! Ξ΄ρει τίπτοα κανένας! Γι ανα πώ την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ αλλά σκέφτομαι να πάω έτσι για την εμπειρία! Τρίτη ξεκινάω. Μέχρι την παρασκευή θα μας πάρει παιδιά; Όχι τίποτα άλλο αλλά θα πάμε που θα πάμε αθήνα! Τουλάχιστον να πάμε παρασκευή και σάββατο στον ΑΡΧΟΝΤΑ! Έτσι μάλιστα. Θα έχει κάποια σημασία αυτό που πάμε να κάνουμε!
-
- Λοχαγός
notis_for_ever έγραψε:Γειά σας παιδιά! Με πήραν τηλέφωνο προχτές την παρασκευή και μου λένε ότι είιμαι επιλαχών για την ειδικότητα Διοικητικού Στρατολογικού! Τώρα αν σας πώ ότι μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει τα χαρτιά... Τέλος πάντων το θέμα είνα άλλο! Έψαξα και βρήκα ότι είμαι 557 σειρά τώρα ακριβώς δεν ξέρω τι σημάινει αυτό! Μου είπαν να πάω στο καβούρι στις 16/3, δηλαδή μεθαύριο και έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια για να πώ την αλήθεια! Μου ήρθε σαν κεραμίδα! Τί πιθανότητες υπαρχουν ρε παιδιά! Ξ΄ρει τίπτοα κανένας! Γι ανα πώ την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ αλλά σκέφτομαι να πάω έτσι για την εμπειρία! Τρίτη ξεκινάω. Μέχρι την παρασκευή θα μας πάρει παιδιά; Όχι τίποτα άλλο αλλά θα πάμε που θα πάμε αθήνα! Τουλάχιστον να πάμε παρασκευή και σάββατο στον ΑΡΧΟΝΤΑ! Έτσι μάλιστα. Θα έχει κάποια σημασία αυτό που πάμε να κάνουμε!
Aν ξεκινήσεις Τρίτη θα τελειώσεις την Δευτέρα 22/3

Ετσι, θέλω να πληθαίνουν οι φωνές των καινούριων επιλαχόντων!
Να τα πάρουμε Με την σειρά! Οι θέσεις για την ειδκότητα είναι 170! Άρα πώς γίνεται να είνα για Διοικητικού Στρατολογικού οι πρώτοι σε μόρια 514 υποψήφιοι και εγώ να είμαι στην 557 σειρά! Δεν το καταλαβάινω αυτό για να πώ την αλήθεια!
-
- Λοχαγός
notis_for_ever έγραψε:Να τα πάρουμε Με την σειρά! Οι θέσεις για την ειδκότητα είναι 170! Άρα πώς γίνεται να είνα για Διοικητικού Στρατολογικού οι πρώτοι σε μόρια 514 υποψήφιοι και εγώ να είμαι στην 557 σειρά! Δεν το καταλαβάινω αυτό για να πώ την αλήθεια!
Αυτό που πιθανότατα συνέβη είναι πως επειδή κόπηκαν πολλά άτομα από τους 514, δεν συμπληρώθηκαν 170 άτομα για να καλύψουν τις θέσεις μετά τις δοκιμασίες ή απλώς καλύφθηκαν οριακά και θέλουν κάποια επιπλέον άτομα για "απόθεμα" κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Συνιστώ να διαβάσεις τις 3-4 τελευταίες σελίδες του θέματος. Εχουν συζητηθεί διεξοδικά οι εκδοχές.
Παιδιά πειράζει που χαίρομαι

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες