insomniacgr έγραψε:Παιδιά, απ'ότι φαίνεται κάλεσαν άτομα πέραν των αρχικά καθορισμένων ως επιλαχόντων. Μάλλον για τον λόγο που ανέφερε η kat.Oλα αυτό δείχνουν.O SAKMAN είναι ένας από τους επιλαχόντες αυτούς.
δηλαδη ολοι εμεις που περασαμε τα αθληματα ειμαστε μεσα;
insomniacgr έγραψε:Παιδιά, απ'ότι φαίνεται κάλεσαν άτομα πέραν των αρχικά καθορισμένων ως επιλαχόντων. Μάλλον για τον λόγο που ανέφερε η kat.Oλα αυτό δείχνουν.O SAKMAN είναι ένας από τους επιλαχόντες αυτούς.
δηλαδη ολοι εμεις που περασαμε τα αθληματα ειμαστε μεσα;
Εφόσον τα πράγματα έχουν έτσι - μάλλον ναι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και την μαρτυρία της kat που είναι παλιό μέλος και τα όσα μας μετέφερε ταιριάζουν με αυτό που γίνεται.
@@ έγραψε:Ναι αλλα δεν πρεπει να μεινουν και καποιοι επιλαχοντες; Ποσοι θα πρεπει να ειναι περιπου; Ξερεις;
Ε μάλλον κάλεσαν αρκετούς επιπλέον, ώστε και να συμπληρωθούν οι θέσεις αλλά και να μείνουν επιλαχόντες που έχουν περατώσει επιτυχώς τις δοκιμασίες. Ισως να κάλεσαν 50 άτομα ή και παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Σάβ Μαρ 13, 2010 4:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα... Οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι... Ασε το χω Ξαναδει το εργο... Δε θυμαμαι να τελειωνει ετσι! Μακαρι να κανω λαθος, κερδισμενος θα βγω αλλα δε το βλεπω... Μηπως εχουν και φροντιστηρια αυριο-σημερα; Σαββατιατικα?
Μακαρι να ειναι ετσι. Σου ειπα οτι και εγω κερδισμενος θα βγω. Αλλα ειχαμε ενα "εξυπνο" στην αναμονη για τα αποτελεσματα ΣΞ και πετουσε διάφορες. Μακαρι να μην ειναι Ο ιδιος και να λεει αληθεια και να γινουμε συναδελφοι! Γιατι μου φαινεται πολυ Παραξενο παντως απο 514 ατομα να μη βγαλουν τα αθληματα οι 170! Δεδομενου οτι απο ναυτικο περασαν περιπου40-50 ατομα. Δηλαδη οι υπολοιποι τοσο σαπιοι ειναι ; Δε μπορεσαν να βγαλουν τα αθληματα! Περιεργο μου φαινεται!
Δε σε απελπιζω. Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λεει μπορει και οχι. Μονο με καποιο τηλ οπως ειπες θα μαθουμε κατι. Αν μαθεις κατι πες μας και εμας. Και ψυχραιμια.