Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
@@

Δημοσίευση από @@ »

it042 έγραψε:
@@ έγραψε:
SAKMAN έγραψε:Παιδια 7 η ωρα μου τηλ και μου παν στις 16 του μαρτη να παρουσιαστο στο καβουρι τι γινεται βρε παιδια; Ξερετε;

Για στρατολογια εισαι; Αθληματα θα δωσεις η ολες τις εξετασεις; Απαντα αν μπορεις...plzzz
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΣΟΡΙ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ειχες κοπει δηλαδη και σε πηραν τηλ να πας;
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Πρωτη φορα δεν ξερω τιποτα ! ειχα ξεχασει οτι ειχα φτιαξει τα χαρτια μου ! ειχα μπει και ειδα οτι δεν εβλεπα το ονομα μου και λεω παει και αυτο και σημερα μου τηλ και μου λενε ελα να δωσεις τα ψυχολογικα και τα υπολ για την στρατολογια
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Εσυ εχεις αγονια και εγω ειμαι με τον μορφεα και η τυχη μου (λεσ) να δουλευει?
@@

Δημοσίευση από @@ »

SAKMAN έγραψε:Πρωτη φορα δεν ξερω τιποτα ! Ειχα ξεχασει οτι ειχα φτιαξει τα χαρτια μου ! Ειχα μπει και ειδα οτι δεν εβλεπα το ονομα μου και λεω παει και αυτο και σημερα μου τηλ και μου λενε ελα να δωσεις τα ψυχολογικα και τα υπολ για την στρατολογια

πολυ καλο αυτο! Αχ... Χαρηκα τωρα! Εχουμε ελπιδες!:)
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

SAKMAN έγραψε:Εσυ εχεις αγονια και εγω ειμαι με τον μορφεα και η τυχη μου (λεσ) να δουλευει;
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 515 ΣΕΙΡΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Για πες! δωσε μου τα φωτα σου ! ποσες μερες κρατα η ολη δουλεια να ξερω τι κανεις τις ολες τις μερες; τι ποσοστο υπαρχει; τα παντα θελω να μαθω ! ειμαι περιεργος!
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

sakman έγραψε:για πες! δωσε μου τα φωτα σου ! ποσες μερες κρατα η ολη δουλεια να ξερω τι κανεις τις ολες τις μερες; τι ποσοστο υπαρχει; τα παντα θελω να μαθω ! ειμαι περιεργος!
την πρωτη μερα ψυχοτεχνικα γραπτα... την δευτερη προφορικα... την τριτη γιατρουσ... την τεταρτη επιτροπη... και την πεμπτη αθληματα...
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Τι ειναι τα γραπτα; τι προφορικα; γιατι ειναι χαλια τα αθληματα;

SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Το αλμα εις μηκος πατας σε βαλβηδα;

εδωσες για την πυροσβεστικη για να δω αν ειναι το ιδιο;

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

SAKMAN έγραψε:Το αλμα εις μηκος πατας σε βαλβηδα;

εδωσες για την πυροσβεστικη για να δω αν ειναι το ιδιο;

Θα τα πούμε όλα! Καταρχάς όμως πες μας: Είσαι σίγουρος ότι δεν ήσουν μέσα στους επιλαχόντες στην αρχή; Η δεν έβαλες σωστά τα στοιχεία σου στη φόρμα; Ξαναδοκίμασες τώρα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

it042 έγραψε:
SAKMAN έγραψε:Εσυ εχεις αγονια και εγω ειμαι με τον μορφεα και η τυχη μου (λεσ) να δουλευει;
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 515 ΣΕΙΡΑ... ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Οντως πολύ πιθανό (και λογικό) σενάριο... Αν πραγματικά δεν ήταν ούτε καν στους επιλαχόντες μέχρι τη σειρά 514 ο SAKMAN...
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Ταν ειπαν οτι τα βγαλανε μπεικα και δεν ειδα το ονομα μου τηλ στα τηλ που εγραφαν τα χαρτια και μου λενε οτι δεν εισαι επυτηχων και το αφησα το ολο θεμα σημερα μου τηλ το απογευμα και μουλενε θα ερθεις την τριτη μπεικα ξανα στο στρατολογια και ειδα το ονομα μου ! και λεει οτι ειμαι σειρα 553 κα 1827 και μορι 390 αυτα μονο ! με επιασαν στον υπνο ! για αυτο ρωταω;
SAKMAN

Δημοσίευση από SAKMAN »

Να παω στο καβουρι η να μην παω τα χρτια τα εκανα για την πλακα και τωρα με αναστατωσαν !
@@

Δημοσίευση από @@ »

SAKMAN έγραψε:Ταν ειπαν οτι τα βγαλανε μπεικα και δεν ειδα το ονομα μου τηλ στα τηλ που εγραφαν τα χαρτια και μου λενε οτι δεν εισαι επυτηχων και το αφησα το ολο θεμα σημερα μου τηλ το απογευμα και μουλενε θα ερθεις την τριτη μπεικα ξανα στο στρατολογια και ειδα το ονομα μου ! Και λεει οτι ειμαι σειρα 553 κα 1827 και μορι 390 αυτα μονο ! Με επιασαν στον υπνο ! Για αυτο ρωταω;

Αφου εισαι 553 αυτο σημαινει οτι εχουν παρει κι αλλους πριν απο εσενα! Αλλους 39 περιπου!
@@

Δημοσίευση από @@ »

SAKMAN έγραψε:Να παω στο καβουρι η να μην παω τα χρτια τα εκανα για την πλακα και τωρα με αναστατωσαν !

να πας... Φυσικα! Το ρωτας;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες