Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Καλημέρα παιδιά και εγώ έχω περίπου 460 και κάτι σειρά λέτε να έχω ελπίδες [πέρασα στο Τατόι τα αθλήματα];
http://www.stratologia.gr/epityxoyses.htm βρηκα αυτο... επιτυχον 2003 νομιζω ολες γυναικεσ... με τρελα μορια!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
ΣΜΑΡΑ έγραψε:http://www.stratologia.gr/epityxoyses.htm βρηκα αυτο... Επιτυχον 2003 νομιζω ολες γυναικεσ... Με τρελα μορια!
Αλλη εποχή. Ο διαγωνισμός τότε ήταν πραγματικά της super-πλάκας. Ουσιαστικά χρησιμοποίησαν την προκήρυξη της στρατολογίας για να προσλάβουν γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις.
Καμία σχέση με το σημέρα βέβαια...

(Εκτός του ότι και η μοριοδότηση ήταν διαφορετική θαρρώ... Δεν συγκρίνονται άμεσα τα μόρια με αυτά της παρούσας προκήρυξης).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 04, 2010 1:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν και δε μπορεσα να βρω την προκυρηξη του 2003 νομιζω οτι ειχαν δικαιωμα μονο γυναικες να συμμετεχουν
Μια προσωπικη μου εκτιμηση χωρις να μου ειπε καποιος αλλος κατι η να ακουσα, οσες απωλειες και να υπαρξουν δε νομιζω να υπερβουν το 350 η και σε μια πολυ αισιοδοξη προβλεψη να φτασει μεχρι τη σειρα 400. Δε το λεω για να γινω κακος ουτε για να την πω σε καποιον. Αλλα δε νομζω να υπαρξουν τοσες απωλειες. Προσωπικη μου προβλεψη παντα!
Συμφωνω... εγω που ειμαι 224; Ποπο πολυ αγωνια! πως θα περασουν οι μερεσ?
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Συμφωνω... Εγω που ειμαι 224; Ποπο πολυ αγωνια! Πως θα περασουν οι μερεσ;
αυτο θα ειναι το πιο δυσκολο Απο ολα! Γιατι δε γινεσαι μελος να μιλαμε και με πμ;
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Πως γινεσαι μελος και τι ειναι το πμ;
προσωπικο μυνημα. Μελος γινεσαι οπως σε ολα τα site. Με ε-μαιλ κλπ. Εκτος και αν με δουλευεις...
Είσαι πολύ σκληρός άσε μας να ζούμε με την ελπίδα
Τωρα πιθανον στο τατοι ναειναι κοινοι υποψηφιοι! δεν γραφουν ξεχωριστα! ειδε μια φιλη μου σημερα περασαν οι 46 στους 50!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Από τη Δευτέρα είναι οι κοινοί υποψήφιοι με την αεροπορία...46/50; Είναι δυνατόν; Την πρώτη εβδομάδα ο μέσος όρος ήταν 15-20 στους 55 και τώρα σχεδόν όλοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 04, 2010 4:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GRIS έγραψε:Είσαι πολύ σκληρός άσε μας να ζούμε με την ελπίδα
καλα λεει βρε τακη... Ασε να εχουμε μια ελπιδα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες