Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

Αν δεν ειχαν ανακοινωσει τις θεσεις που εχει ο καθενας πριν απο τις διαδικασιες τοτε ολα παιζανε (ετσι γινεται και στον ξηρας και δε ξερει κανεις τι γινεται). Μην αγχωνεσαι... Μακαρι να γινουμε συναδελφοι!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

stmts έγραψε:Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Απλώς έλεγα αν υπάρχει κάποια περίπτωση να με πετάξει κάποιος εκτός...

Χαχα, αν είναι δυνατόν, αμφιβάλλουν ακόμη και οι επιτυχόντες... Εικόνα
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Απο αεροπορια περασν πασνω κατω 100 ατομα... το ναυτικο τους περνουσε ετσι...
οπποτε; τα ιδια!Εικόνα
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΣΜΑΡΑ έγραψε:Απο αεροπορια περασν πασνω κατω 100 ατομα... Το ναυτικο τους περνουσε ετσι...
οπποτε; Τα ιδια!Εικόνα

Mιλάς για την περασμένη βδομάδα μάλλον, έτσι;
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

100 τη περασμενη ναι... εμαθε κανεις ΤΠτ για αυτη τη βδομαδα?
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΣΜΑΡΑ έγραψε:100 τη περασμενη ναι... Εμαθε κανεις ΤΠτ για αυτη τη βδομαδα;

Αυτό προσπαθώ να μάθω. Από το κέντρο ενημέρωσης δεν λένε αριθμούς επιτυχόντων τηλεφωνικά, αν όμως κάποιος πάει εκεί μπορεί να δει τους πίνακες... Δυστυχώς δεν τους στέλνουν στη Θεσσαλονίκη. Τόσο δύσκολο είναι να σταλούν μερικές σελίδες.
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Γεια σας παιδιά, καλή επιτυχία αν υπάρχουν άτομα που περνάνε τώρα εξετάσεις, εγώ Δευτέρα έδωσα και αθλήματα, στο Τατόι Και πλέον περιμένω την ώρα... Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από τους κοινούς υποψήφιους πότε θα γίνει επιλογή ή αν θα είναι θέμα επιλογής στην τελική.

Κουράγιο σε όσους κόπηκαν. Καλά είναι να ξεκινήσουν θερμά την προετοιμασία την επόμενη φορά...

stmts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από stmts »

Μακάρι να περάσουμε... Να ρωτήσω και Κάτι άλλο... Μήπως γνωρίζεις που θα πάνε για εκπαίδευση οι στρατολόγοι-και πόσο καιρό?
sissykol

Δημοσίευση από sissykol »

Ξέρει κανείς αν τέλειωσαν αυτοί που είναι για Στρατολογία; Ή υπάρχουν ακόμα παιδιά που δίνουν
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

stmts έγραψε:Μακάρι να περάσουμε... Να ρωτήσω και Κάτι άλλο... Μήπως γνωρίζεις που θα πάνε για εκπαίδευση οι στρατολόγοι-και πόσο καιρό;

Αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη απ' ότι μου είπαν στο κέντρο ενημέρωσης όταν ρώτησα. Ενδέχεται να είναι σε άλλο κέντρο από αυτό της Τρίπολης.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Βασίλης έγραψε:Γεια σας παιδιά, καλή επιτυχία αν υπάρχουν άτομα που περνάνε τώρα εξετάσεις, εγώ Δευτέρα έδωσα και αθλήματα, στο Τατόι Και πλέον περιμένω την ώρα... Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από τους κοινούς υποψήφιους πότε θα γίνει επιλογή ή αν θα είναι θέμα επιλογής στην τελική.

Κουράγιο σε όσους κόπηκαν. Καλά είναι να ξεκινήσουν θερμά την προετοιμασία την επόμενη φορά...

Πως πήγαν τα αποτελέσματα σε σας; Τι ποσοστό περίπου κόπηκε σε σύνολο; Και τι σκέφτεσαι να επιλέξεις μεταξύ των ειδικοτήτων που πέρασες;
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από arisba »

Βασίλης έγραψε:Γεια σας παιδιά, καλή επιτυχία αν υπάρχουν άτομα που περνάνε τώρα εξετάσεις, εγώ Δευτέρα έδωσα και αθλήματα, στο Τατόι Και πλέον περιμένω την ώρα... Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από τους κοινούς υποψήφιους πότε θα γίνει επιλογή ή αν θα είναι θέμα επιλογής στην τελική.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ; ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ; ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΗΔΑΓΑΤΕ?
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

arisba έγραψε:

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ; ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ; ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΗΔΑΓΑΤΕ;

Oχι, το άλμα γίνεται χωρίς να αξιολογείται αν είναι έγκυρο ή άκυρο και μετράει από το σημείο που το έκανες. Η σειρά των αθλημάτων είναι 100άρι, μήκος, ύψος, σφαίρα,1000άρι. Τα πράγματα είναι τυπικά στο Τατόι, δεν περνάει κανένας εκπρόθεσμος/εκτός ορίων.
gio

Δημοσίευση από gio »

Ειμαι σειρα 382, τα εχω περασει ολα, τι λετε εχω πολλες ελπιδες να ειμαι μεσα; Ας με βοηθησει καποιος...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

gio έγραψε:Ειμαι σειρα 382, τα εχω περασει ολα, τι λετε εχω πολλες ελπιδες να ειμαι μεσα; Ας με βοηθησει καποιος...

H προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όλοι οι επιτυχόντες στα αθλήματα έχουν τελικά πιθανότητες ανεξαρτήτως της σειράς τους. Κι αυτό το συνάγω από το γεγονός πως το ποσοστό επιτυχίας ήταν μικρο την πρώτη εβδομάδα.

Θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το πως θα πάει στο εξής η διαδικασια των αθλημάτων.

Εγώ σου προτείνω να είσαι σε αναμονή, καθώς όλα είναι ανοιχτά ακόμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες