Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

insomniacgr έγραψε:
Τασος έγραψε:Δεν ηξερα. Αλλα αυτο φανταστικα απο τα λεγομενα... Συμφωνα με οσα λενε μερικοι εκει... Στα αθληματα ήταν ιδιαιτερα αυστηρες οι επιτρεπος...
Mακάρι να ισχύσει και στην επιτροπή των αποκλειστικών υποψηφίων στρατολογίας.

ναι γιατι ειμαι πολυ επιλαχον... απο τους τελευταιους και δεν ξερω τωρα τι να κανω...
AD

Δημοσίευση από AD »

MARIA έγραψε: Απο τοτε που βγηκε το πασοκ στην κυβερνηση Ειχα ακουσει οτι Η προυπηρεσια απο τα stage πλεον δεν μετραει σαν επιπλεον μορια στο δημοσιο. Οσο αναφορα τα παιδια που εχουμε τα ιδια μορια αλλα αλλη σειρα καταταξης Αυτο πιθανοτατα να ισχυει γιατι μαλλον Θα πραγματοποιηθηκε κληρωση μεσα απο Την οποια και θα καθοριστηκε η σειρα του καθενος που ισοβαθμει με καποιον αλλον.

Σε περιπτωση ισοβαθμιας κοιτανε τον βαθμο πτυχιου

ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Γειά σας παιδιά, αν και είναι λίγο είναι λίγο νωρίς, μήπως γνωρίζετε που παρουσιάζονται οι στρατολόγοι;

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Είμαι για τεχνικός δικτύων,3ος στη σειρά. Να πάω;Εικόνα Έκανα μια ερώτιση και θα την ξανακάνω γιατί δεν πήρα απάντηση. Εμείς είμαστε αποκλειστικά και μόνο για τα γραφεία της στρατολογίας, σωστά; Ξέρει κάποιος τι υπηρεσίες κάνει ο εποπ Στρατολογίας;

Ακόμα ξέρεις κάποιος σε ποια μονάδα ξεκινάμε βασική εκπαίδευση και πόσο περίπου διαρκεί;

Ευχαριστώ.

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

Βασίλης έγραψε:Είμαι για τεχνικός δικτύων,3ος στη σειρά. Να πάω;Εικόνα Έκανα μια ερώτιση και θα την ξανακάνω γιατί δεν πήρα απάντηση. Εμείς είμαστε αποκλειστικά και μόνο για τα γραφεία της στρατολογίας, σωστά; Ξέρει κάποιος τι υπηρεσίες κάνει ο εποπ Στρατολογίας;

Ακόμα ξέρεις κάποιος σε ποια μονάδα ξεκινάμε βασική εκπαίδευση και πόσο περίπου διαρκεί;

Ευχαριστώ.

να μη πας φιλε γιατι θα ξενερωσεις μεσα στα γραφεια και ειδικα τωρα με τις εξετασεις... Ξανασκεψου το!
ππππ

Δημοσίευση από ππππ »

takis2 έγραψε:
Βασίλης έγραψε:Είμαι για τεχνικός δικτύων,3ος στη σειρά. Να πάω;Εικόνα Έκανα μια ερώτιση και θα την ξανακάνω γιατί δεν πήρα απάντηση. Εμείς είμαστε αποκλειστικά και μόνο για τα γραφεία της στρατολογίας, σωστά; Ξέρει κάποιος τι υπηρεσίες κάνει ο εποπ Στρατολογίας;

Ευχαριστώ.

να μη πας φιλε γιατι θα ξενερωσεις μεσα στα γραφεια και ειδικα τωρα με τις εξετασεις... Ξανασκεψου το!
Να πας Γιατι οχι... Καλα φυσικα κ θα κανεις υπηρεσιες αλλα ετσι ειναι εγω που ειχα ρωτησει ειπαν τις 5 τις κανουν σιγουρα η κ περισσοτερες το μηνα αλλα ειναι κ αυτο μεσα στην δουλεια
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

ππππ έγραψε: Να πας Γιατι οχι... Καλα φυσικα κ θα κανεις υπηρεσιες αλλα ετσι ειναι εγω που ειχα ρωτησει ειπαν τις 5 τις κανουν σιγουρα η κ περισσοτερες το μηνα αλλα ειναι κ αυτο μεσα στην δουλεια

Ποιος σου είπε πως κάνουν περίπου 5 υπηρεσίες. Εγώ έμαθα για 2 υπηρεσίες το μήνα κατά μέσο όρο και στα δύο στρατολογικά γραφεία της Θεσσαλονίκης.

MARIA

Δημοσίευση από MARIA »

Αρχικά αποστάλθηκε από MARIA

Απο τοτε που βγηκε το πασοκ στην κυβερνηση Ειχα ακουσει οτι Η προυπηρεσια απο τα stage πλεον δεν μετραει σαν επιπλεον μορια στο δημοσιο. Οσο αναφορα τα παιδια που εχουμε τα ιδια μορια αλλα αλλη σειρα καταταξης Αυτο πιθανοτατα να ισχυει γιατι μαλλον Θα πραγματοποιηθηκε κληρωση μεσα απο Την οποια και θα καθοριστηκε η σειρα του καθενος που ισοβαθμει με καποιον αλλον.

Σε περιπτωση ισοβαθμιας αποκλειεται να κοιταζουν το βαθμο πτυχιου. Δν σημαινει οτι επειδη εχεις τα ιδια μορια με καποιον αλλον οτι εχει και αυτος πτυχιο, μπορει να ειναι αποφοιτος λυκειου και τα υπολοιπα μορια να προεκυψαν απο αγγλικα γαλλικα... Κλπ. Ξερει κανεις καθε ποτε παιρνει μεταθεση ο διοικητικος στρατολογικου;

ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Κανεις 18/02 στο καβουρι αττικησ?
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΣΜΑΡΑ έγραψε:Κανεις 18/02 στο καβουρι αττικησ;

17/2 εγώ

ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

insomniacgr έγραψε:
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Κανεις 18/02 στο καβουρι αττικησ;
17/2 εγώ

Κι εγώ 17/02...

Πώς πάνε οι προετοιμασίες βρε παιδιά; Έχω αγχωθεί λίγο με αυτά τα αθλητικά!

AD

Δημοσίευση από AD »

MARIA έγραψε: Αρχικά αποστάλθηκε από MARIA

Απο τοτε που βγηκε το πασοκ στην κυβερνηση Ειχα ακουσει οτι Η προυπηρεσια απο τα stage πλεον δεν μετραει σαν επιπλεον μορια στο δημοσιο. Οσο αναφορα τα παιδια που εχουμε τα ιδια μορια αλλα αλλη σειρα καταταξης Αυτο πιθανοτατα να ισχυει γιατι μαλλον Θα πραγματοποιηθηκε κληρωση μεσα απο Την οποια και θα καθοριστηκε η σειρα του καθενος που ισοβαθμει με καποιον αλλον.

Σε περιπτωση ισοβαθμιας αποκλειεται να κοιταζουν το βαθμο πτυχιου. Δν σημαινει οτι επειδη εχεις τα ιδια μορια με καποιον αλλον οτι εχει και αυτος πτυχιο, μπορει να ειναι αποφοιτος λυκειου και τα υπολοιπα μορια να προεκυψαν απο αγγλικα γαλλικα... Κλπ. Ξερει κανεις καθε ποτε παιρνει μεταθεση ο διοικητικος στρατολογικου;

Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται στη σειρά βαθμολογίας ο υποψή-

φιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό στα κριτήρια επιλογής με τη σειρά που αναγράφονται στο

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α».

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι υποψήφιοι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) για τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να έχουν τα προσόντα του άρθρου 2 του Ν.2936/2001 και,για την πλήρωση θέσεων,επιλέγονται με τα εξής κριτήρια:α.Βαθμολογία αποδεικτικού σπουδών - πτυχίου:

αυτο ισχυει για ολες τις προκυρυξεις, ειτε επ. Οπ. ειτε ασεπ, να το ξερεις.

KAMELARXIS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από KAMELARXIS »

Ερώτηση :
Κατα τη διάρκεια των ψυχοτεχνικών υγειονομικών και αθλητικών εξετάσεων θα φέρουμε μαζί μας μόνο την ταυτότητα και την αίτηση υπύθυνη δήλωση ή απαιτείται κάτι επιπλέον;
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

Εγω δινω 18/2... υποψηφια για προγραμματιστησ

κατεβαινω απο θεσσαλονικη... πολυ αγχος!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

it042 έγραψε:Εγω δινω 18/2... Υποψηφια για προγραμματιστησ

κατεβαινω απο θεσσαλονικη... Πολυ αγχος!

Σε ποιά θέση κατάταξης;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες