Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
αννα

Δημοσίευση από αννα »

Οποιος εχει σειρα απο το 1 εως το 170 για την ειδικοτητα διοικητικου ειναι σχεδον μεσα Αν περασει και α υπολοιπα! Μαρια εσυ που εισαι σειρα 105 με 600 μορια παει να πει οτι το ατομο με σειρα 1 εχει γυρω στα χιλια μορια! Οσα πιο πολλα μορια τοσο το καλυτερο!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

EΜένα παιδιά δυστυχώς μου έκοψαν την προϋπηρεσία (άγνωστος ο λόγος - από τηυ στρατολογία έλεγαν ότι όλα είναι ok) ... Φαντάζομαι κάτι θα παίχτηκε εσωτερικά. Ετσι έχω 515 μόρια αντί για 615 και είμαι εκτός κατά 127 άτομα.

Απίθανο λοιπόν το να περάσω. Εκανα την προσπάθεια μου πάντως - κι έχω ήσυχη τη συνείδηση μου πως πήγα και πάλεψα ΚΑΘΑΡΑ και χωρίς πονηριές. Δεν μετανιώνω για τίποτα.

Καλή σταδιοδρομία σε όσους τα κατάφεραν.

ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Διοικητικος με 530 μορια; και σειρα κατω απο 224?
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ... ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ... ΓΕΙΑ ΣΑΣ
VW

Δημοσίευση από VW »

Παιδια καλησπερα ! θελω να μαθω εαν βεβαια γνωριζει καποιος να μου απαντηση εαν η προιπηρεσια απο stage με ειδικοτητα διοικητικος μετραει στην προκυρηξη η οχι. γιατι ειχα προιπηρεσια 18μηνων και δεν μου την μετρησαν.

αν γνωριζει καποιος ας μου απαντηση... ευχαριστω!
MARIA

Δημοσίευση από MARIA »

Απο τοτε που βγηκε το πασοκ στην κυβερνηση Ειχα ακουσει οτι Η προυπηρεσια απο τα stage πλεον δεν μετραει σαν επιπλεον μορια στο δημοσιο. Οσο αναφορα τα παιδια που εχουμε τα ιδια μορια αλλα αλλη σειρα καταταξησ Αυτο πιθανοτατα να ισχυει γιατι μαλλον Θα πραγματοποιηθηκε κληρωση μεσα απο Την οποια και θα καθοριστηκε η σειρα του καθενος που ισοβαθμει με καποιον αλλον.

ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Ρε παιδια... Θεση 492 εχω... Τι να λεει να παω; Θα πρεπει να κοπουν σχεδον ολοι για να περασω! Δεν επρεπε να παρει τοσους πολλους! Οι περισσοτεροι θα πανε τσαμπα και τα εξοδα δεν θα μας τα πληρωσει κανενας...
χχχ

Δημοσίευση από χχχ »

Τασος έγραψε:ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ... ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ... ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ειναι ψιλα π πηχης.. προσπαθησε παντος... εμπειριες ειναι αυτες...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

EΊναι πολλά τα έξοδα και για τους τελευταίους στην κατάταξη των επιλαχόντων σίγουρα δεν αξίζει. Οι πρώτοι 30-40 επιλαχόντες, ναι, έχουν πιθανότητες (όλο και κάποιος από τους επιτυχόντες θα κοπεί-αποχωρήσει). Δε θα φύγουν και οι 170 όμως από τη μέση... Συνεπώς ο καθένας κοιτάει τα οικονομικά του, το χρόνο που χρειάζεται να διαθέσει σε αντιστάθμισμα με το πιθανό (ή απίθανο... ) όφελος κι αποφασίζει...
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

insomniacgr έγραψε:EΊναι πολλά τα έξοδα και για τους τελευταίους στην κατάταξη των επιλαχόντων σίγουρα δεν αξίζει. Οι πρώτοι 30-40 επιλαχόντες, ναι, έχουν πιθανότητες (όλο και κάποιος από τους επιτυχόντες θα κοπεί-αποχωρήσει). Δε θα φύγουν και οι 170 όμως από τη μέση... Συνεπώς ο καθένας κοιτάει τα οικονομικά του, το χρόνο που χρειάζεται να διαθέσει σε αντιστάθμισμα με το πιθανό (ή απίθανο... ) όφελος κι αποφασίζει...
βλεπω πάντως ποσοστο αποδοσης των γυναικων στο χιλιαρι κοντα στο 10 %... αυτες εχουν και τα ψιλα τα μορια. τι λετε; . δεν αναφερομαι προσωπικα σε καμια...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Τασος έγραψε:
insomniacgr έγραψε:EΊναι πολλά τα έξοδα και για τους τελευταίους στην κατάταξη των επιλαχόντων σίγουρα δεν αξίζει. Οι πρώτοι 30-40 επιλαχόντες, ναι, έχουν πιθανότητες (όλο και κάποιος από τους επιτυχόντες θα κοπεί-αποχωρήσει). Δε θα φύγουν και οι 170 όμως από τη μέση... Συνεπώς ο καθένας κοιτάει τα οικονομικά του, το χρόνο που χρειάζεται να διαθέσει σε αντιστάθμισμα με το πιθανό (ή απίθανο... ) όφελος κι αποφασίζει...
βλεπω πάντως ποσοστο αποδοσης των γυναικων στο χιλιαρι κοντα στο 10 %... Αυτες εχουν και τα ψιλα τα μορια. Τι λετε; Δεν αναφερομαι προσωπικα σε καμια...

Δεν ξέρω αν θα κόψουν άτομα που δε θα πιάσουν τα όρια στις δοκιμασίες της στρατολογίας... Φοβάμαι ότι θα κάνουν τα στραβά μάτια. Προσωπικά θα με βόλευε να είναι ιδιαίτερα αυστηροί, αλλά πιστεύω πως θα γίνει λίγο χύμα η όλη διαδικασία. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε παλιότερα στατιστικά (πόσοι επιτυχόντες δεν πέρασαν-δεν παρουσιάστηκαν, και πόσοι επιλαχόντες τελικά μπήκαν).

Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

insomniacgr έγραψε:
Τασος έγραψε:
βλεπω πάντως ποσοστο αποδοσης των γυναικων στο χιλιαρι κοντα στο 10 %... Αυτες εχουν και τα ψιλα τα μορια. Τι λετε; Δεν αναφερομαι προσωπικα σε καμια...
Δεν ξέρω αν θα κόψουν άτομα που δε θα πιάσουν τα όρια στις δοκιμασίες της στρατολογίας... Φοβάμαι ότι θα κάνουν τα στραβά μάτια. Προσωπικά θα με βόλευε να είναι ιδιαίτερα αυστηροί, αλλά πιστεύω πως θα γίνει λίγο χύμα η όλη διαδικασία. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε παλιότερα στατιστικά (πόσοι επιτυχόντες δεν πέρασαν-δεν παρουσιάστηκαν, και πόσοι επιλαχόντες τελικά μπήκαν).

απ οτι βλέπω στο φόρουμ στρατού ξηρας ειναι ιδιαιτερα αυστηρα... και μαλιστα ενας ειπε πως απο 20αδα περασε μονο μια.. δεν ξερω αν ισχυει... ξεκινισαν τα αθληματα αυτοι?
mili

Δημοσίευση από mili »

Τασος έγραψε:
insomniacgr έγραψε:
Τασος έγραψε:

απ οτι βλέπω στο φόρουμ στρατού ξηρας ειναι ιδιαιτερα αυστηρα... Και μαλιστα ενας ειπε πως απο 20αδα περασε μονο μια. Δεν ξερω αν ισχυει... Ξεκινισαν τα αθληματα αυτοι;

βρε τασο τι λες; Αυτοι τα εχουνε δωσει τα αθληματα ηδη. Τα αποτελεσματα που περιμεναν ειναι για να παρουσιαστουνε!
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Δεν ηξερα. Αλλα αυτο φανταστικα απο τα λεγομενα... Συμφωνα με οσα λενε μερικοι εκει... Στα αθληματα ήταν ιδιαιτερα αυστηρες οι επιτρεπος...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Τασος έγραψε:Δεν ηξερα. Αλλα αυτο φανταστικα απο τα λεγομενα... Συμφωνα με οσα λενε μερικοι εκει... Στα αθληματα ήταν ιδιαιτερα αυστηρες οι επιτρεπος...

Mακάρι να ισχύσει και στην επιτροπή των αποκλειστικών υποψηφίων στρατολογίας.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες