Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Ναι τα μορια παιζουν ρολο με την σειρα μας Ερη. Τι σειρα σε εβαλαν;
μαρινακι εννοειται οτι θα πασ... αν δεν πας ισως το μετανιωσεις αργοτερα και να σκεφτεσαι οτι, ααν πηγαινα ισως και να περνουσα... οποτε για να μη σκεφτεσαι με το 'αν' αυριο μεθαυριο θα πας να προσπαθησεις και ποτε δε ξερεις!marina2 έγραψε: πειτε μου, τι να κάνω να παω; εσεις θα πηγαινατε στην θέση μου... εγω πάλι λεω δεν υπάρχει ελπίδα.

Δήμητρα οσο και να προσπαθω να σκεφτω θετικά μονο αρνητικα μου βγαινει... Βεβαια και αλλα παιδια θα ειναι στην δική μου θέση. Ειναι και τα εξοδα... Να ξεκινησει ο αλλος απο την αλλη ακρη της ελλαδας να κανει τοσα εξοδα 5 μερες και τελικα να μην γινει τιποτα λογω της σειρας... Ειναι καπως δυσκολο.
εννοειται! το σκεπτεσαι?σμαρα έγραψε:ειμαι σειρα 224 να παω;
marina2 έγραψε:430 μόρια.[/QUOTE Συγνώμη βρε παιδιά η σειρά έχει να κάνει με τα μόρια μας; Εσείς τη σειρά έχετε;Κωστής έγραψε:Ναι 514 θα πάνε για την θέση του διοικητικού, το έλεγε στην προκήρυξη.
Απορώ γιατί δεν έβγαλαν απο χτες τον πίνακα με τα μόρια, δεν θα είχαμε όλες αυτές τις παρεξηγήσεις / απορίες. Τουλάχιστον το πέρασαν εγκαίρως.
Άμα θέλετε πείτε μόρια που βγάλατε και πτυχία που είχατε να δούμε που κυμαίνονται οι πρώτες θέσεις!
Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα!
αν εχεις σειρα πανω απο 514 τοτε εισαι εκτος εγω εχω 523 σειρα και ειμαι εκτος. Τι σειρα εισαι εσυ;
εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λεσ... και σε καταλαβαινω, ειναι οντως πολλα τα εξοδα... θα πρεπει να σκεφτεις με ηρεμο μυαλο το τι θα κανεις και να μην αφησεις κανεναν να σε επηρεασει... και εγω πιο πανω την γνωμη μου σου ειπα, χωρις να θελω να σε επηρεασω, η τελικη αποφαση θα ειναι δικη σου! και πιστεψε αν σκεφτεσαι θετικα ολα καλα πανεmarina2 έγραψε: δήμητρα οσο και να προσπαθω να σκεφτω θετικά μονο αρνητικα μου βγαινει... βεβαια και αλλα παιδια θα ειναι στην δική μου θέση. ειναι και τα εξοδα... να ξεκινησει ο αλλος απο την αλλη ακρη της Ελλάδας να κανει τοσα εξοδα 5 μερες και τελικα να μην γινει τιποτα λογω της σειρας... ειναι καπως δυσκολο.

ΕΓΩ 490 αν δεν κανω λάθος. Εσυ τι μορια εχεις?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... ΓΙΑ ΟΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ.DiMiTrA P έγραψε:εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λεσ... Και σε καταλαβαινω, ειναι οντως πολλα τα εξοδα... Θα πρεπει να σκεφτεις με ηρεμο μυαλο το τι θα κανεις και να μην αφησεις κανεναν να σε επηρεασει... Και εγω πιο πανω την γνωμη μου σου ειπα, χωρις να θελω να σε επηρεασω, η τελικη αποφαση θα ειναι δικη σου! Και πιστεψε αν σκεφτεσαι θετικα ολα καλα πανεmarina2 έγραψε: δήμητρα οσο και να προσπαθω να σκεφτω θετικά μονο αρνητικα μου βγαινει... Βεβαια και αλλα παιδια θα ειναι στην δική μου θέση. Ειναι και τα εξοδα... Να ξεκινησει ο αλλος απο την αλλη ακρη της Ελλάδας να κανει τοσα εξοδα 5 μερες και τελικα να μην γινει τιποτα λογω της σειρας... Ειναι καπως δυσκολο.
Ρε παιδιά που το έλεγε αυτό για τις ξένες γλώσσες στην προκύρυξη; Εγω δεν έβαλα καν κάτι απο ξένη γλώσσα ενώ εχω και προφίσιενσυ
Παιδια εγω ειμαι στην 105 σειρα με 600 μορια. Αυτο τι σημαινει οτι εχω μεγαλυτερες ''πιθανοτητεσ'' απο ενα παιδι που βρισκεται σε πιο πανω σειρα απο μενα; Ξερει κανεισ?
Εγω εχω 530 και ειμαι 224, αρα οσο πιο μικροτερο αριθμο σειρας εχεις εχεις παραπανω πι8ανοτητες αν περασεις και τα υπολοιπα!
εγω αξιζει να παω, τοσα εξοδα... προηγουνται 53 ατομα!
εγω αξιζει να παω, τοσα εξοδα... προηγουνται 53 ατομα!
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Εγω εχω 530 και ειμαι 224, αρα οσο πιο μικροτερο αριθμο σειρας εχεις εχεις παραπανω πι8ανοτητες αν περασεις και τα υπολοιπα!
εγω αξιζει να παω, τοσα εξοδα... Προηγουνται 53 ατομα!
Και εγω 530 μορια εχω αλλα ειμαι 291 σειρα πως γινεται αυτο;

Κοιτα με 530 στανταρ ειμαι παραπολλοι με πτυχιο και ξενη γλωσσα... Και πριν απο μενα 8αναι αρκετοι!
κανεις με 530 μορια;
κανεις με 530 μορια;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Και εγω 530 αλλα ειδικοτητα προγραμμματιστης αναλυτησ πρεπει να ειναι πολλοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες