τι πραγμα να σου πουμεAΠ έγραψε:Παιδια μπορει ν μ πει καποιος;
Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
aπ έγραψε:παιδια μπορει ν μ πει καποιος;
κι εμεις την ιδια απορια με σενα εχουμε, γιαυτο τραβαμε τα μαλλια μας!
Αυριο θα φανει ρε παιδια. Η δε θα περασαν αυτοι που δε τους εμγανιζει τιποτα η εγινε λαθος. Και μαλλον ισχυει το πρωτο γιατι σε οσους εμφανισε κατι ηταν μονο επιτυχωντες.
takis2 έγραψε:αυριο θα φανει ρε παιδια. η δε θα περασαν αυτοι που δε τους εμγανιζει τιποτα η εγινε λαθος. και μαλλον ισχυει το πρωτο γιατι σε οσους εμφανισε κατι ηταν μονο επιτυχωντες.
ναι τακη και ετσι να ειναι οπως λες θα το δεχτουμε για τους α, χ, ψ λογους αλλα θα επρεπε να μας εχει μεσα σαν ακαταλλιλους οπως και στα υπολοιπα (ξηρα-αεροπορια) εδω ειναι σαν να μην καναμε τα χαρτια μας ποτε!
mili έγραψε:aπ έγραψε:παιδια μπορει ν μ πει καποιος;
κι εμεις την ιδια απορια με σενα εχουμε, γιαυτο τραβαμε τα μαλλια μας!
τοσο λαλακες ειναι δν μπορουν να φιαξουν το συστημα ουτε κατ. ουτε ακατ δν γραφει ουτε το ονομα δν βρισκει! "ρε χοντρε τα εφαγεσ";
Δε λεω οτι εχετε αδικο αλλα θα σας πουν αυριο γιατι δε πηρατε τηλεφωνο να σας ενημερωσουμε, θα πειτε εσεις π (οπως κ εγω) μα περναμε και δε πιαναμε γραμμη. Και μετα θα σας πουν οτι αφου δε βρισκατε αποτελεσματα σημαινει οτι ειστε εκτος. Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, υπαρχει καποιος που περασε εστω ναυτικο η αεροπορια και δευτερο μαζι και στρατολογια?
Ευχαριστώ πολύ για το σαιτ. Τώρα δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο... Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον κάναμε τα χαρτιά μας είμαστε σαν αόρατοι στο στρατολογικό... Να γράψουν τουλάχιστον οτι δεν είμαστε επιτυχόντες... Κατι...
takis2 έγραψε:αυριο θα φανει ρε παιδια. Η δε θα περασαν αυτοι που δε τους εμγανιζει τιποτα η εγινε λαθος. Και μαλλον ισχυει το πρωτο γιατι σε οσους εμφανισε κατι ηταν μονο επιτυχωντες.
ναι τακη και ετσι να ειναι οπως λες θα το δεχτουμε για τους α, χ, ψ λογους αλλα θα επρεπε να μας εχει μεσα σαν ακαταλλιλους οπως και στα υπολοιπα (ξηρα-αεροπορια) εδω ειναι σαν να μην καναμε τα χαρτια μας ποτε!
[/QUOTE
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ
Δε διαφωνω μαζι σας και εγω εχω αποριες. Και θα θελα να μαθω σε τι θεση ειμαι περιπου να ξερω αν κατεβω αθηνα η οχι. Αν ειμαι 500 σιγα μη κατεβω. Περασα και μχ ξηρας
takis2 έγραψε:Δε λεω οτι εχετε αδικο αλλα θα σας πουν αυριο γιατι δε πηρατε τηλεφωνο να σας ενημερωσουμε, θα πειτε εσεις π (οπως κ εγω) μα περναμε και δε πιαναμε γραμμη. Και μετα θα σας πουν οτι αφου δε βρισκατε αποτελεσματα σημαινει οτι ειστε εκτος. Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, υπαρχει καποιος που περασε εστω ναυτικο η αεροπορια και δευτερο μαζι και στρατολογια;
το θεμα ξερεις ποιο ειναι πως εγω η ιδια πηρα τηλ το μεσημερι μιας και δεν μπορουσα να καταλαβω τι παιζει αφου δεν εβγαινε με την ταυτοτητα μου τιποτα και επιασα γραμμη και μου ειπαν πως δεν εχουνε βγει. Και μενω λαλακας την λεω μα δεν γινεται στο σαιτ εχει βγει το πινακακι για να βαλουμε τα στοιχεια μας και μου λεει πως εναβηκε το πινακακι αλλα δεν εχουνε ανεβει τα ονοματα και λεει αυτη τοτε μεχρι τις 7:30 θα εχουνε βγει... Τα ειδες εσυ; Εεε αλλο τοσο τα ειδαμε κι εμεισ!

Εγω ειδα οτι με καλουν να παω. Καλα αυτοι στα γραφεια ειναι απιθανοι τελικα! Δεν ηξεραν οτι ειχαν βγει και μεις παιρνουμε τηλεφωνα για να μαθουμε... Καλα... ΕΛΛΑΔΑ! Η χωρα του ποτε!
Καλημέρα σε ολους, μια ερωτηση, ειμαι στην ειδικότητα των 170 της στρατολογίας, υπάρχει κανείς στην ίδια ειδικότητα που έχει πάρει ημερομηνία παρουσίασης; Και αν ναι πόσα μόρια έχει; Μήπως και καταλάβω τι γίνεται...
Εχω ημερομηνια 18/02/2009 αλλα δεν φαινονται τα μορια μοθ... Λογικα 580
εσυ;
εσυ;
Καλημερα παιδια, σε πιο τηλ πηρατε να παρω και εγω;
Εχω μαλλον 560, δηλ τεε β κυκλου, προυπηρεσια στειτζ, πολυτεκνια, θητεια, εσυ τι δικαιολογητικα έχεις για να συγκρινω... Φοβάμαι οτι δεν μου επιασαν την προυπηρεσία στειτζ... Εχει κανεις παρόμοια προυπηρεσία?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες