Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Δηλαδη ουτε στρατολογια περασα; Το πιο λογικο παιδια, αφου με κοψανε αεροπορια και ναυτικο σιγα μην με αφηναν να παω να δωσω στρατολογια
Συγνωμη αλλα εμενα αυτο μου ειπανε που πηρα τηλ. Σε πικρανα αλλα ετσι ειναι! Εγω εχω μια απορια πως γινεται να ειμαι καταληλη και μετα τελευταια στιγμη να λενε θα παρουμε 600 ατομα και να μας πετανε εξω; Και ειχα και πολλα μορια χα αυτο ειναι το αστειο! Τι μονο απο πανεπιστημιο πηραν?
Δηλαδή αν παρω αύριο τηλ και τους πώ ότι δεν εμφανίζεται το ονομά μου θα μου πούνε ότι κόπηκα; Ελεος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Δεν σηκωνουν τα τηλ, τα κατεβασαν, τηλεφωνουσα ολο το πρωι και το μεσημερι και ειχαν κατεβασμενα τα ακουστικα.
Και ο κόσμος που θέλει να ενημερωθεί τι θα κάνει; Θα μυρίσει τα νυχάκια του;
Δεν με πικρανες και τοσο πολυ γιατι περασα εχτες στον στρατο ξηρας και κατατασομαι 14 απριλιου, αλλα ηθελα να δωσω στην αεροπορια και μου τα χαλασανε.
Ένας συμφοιτιτής μου με βεβαίωση και πτυχείο αγγλικών δηλ. Καπου στα 430 μόρια περάσε και συνεχίζει οπως και κάποια συμφοιτίτρια μου με τα ίδια περίπου μόρια. Όμως κάποιοι άλλοι με πάνω απο 500 δεν τους εμφανίζει τίποτα. Οπότε καλύτερα να περιμένουμε μέχρι αύριο και να μην κάνουμε ικασίες... Επειδή εγώ έχω μόνο 350 μόρια Υπέθεσα οτι μπορεί να κόπηκα και μπορεί να κόπηκα αλλα γιατί άλλοι με πολύ περισσότερα μόρια κόπηκαν. Εδώ είναι το ερωτιματικό...
Παιδια μην απογοητευεστε αν λετε οτι εχετε πολλα μορια κ Ειστε σιγουροι οτι τα μετρησαν ολα τοτε θα υπαρχει εξηγηση. Εγω ας ποθμε με καλεσαν αλλα δεν ξερω με την σειρα της βαθμολογιας εαν τουλαχιστον ειμαι στους επικρατεστερους
Μαλλον ναι
! τι να πω απο το πρωι εχουν πριστει τα ματια μου
αλλα και η κοιλια μου απο το πολλι φαγητο αστα! ρωτα σε παρακαλω που ειναι τα αποτελεσματα απο τα μορια; Γιατι δεν τα λενε; Γιατι δεν φαινονται πουθενα; Και πες μου σε παρακαλω!

Δεν ξερω γιατι δεν φαινονται μπορει μεσα στις επομενες μερες να βγαλουν κατι σχετικο που να μας κατατοπιζει... Αλλα ελπιζω να μην ειναι πολυ υψηλα τοθλαχιστον εως 600 κ κατι. Το θεμα ειναι οτι εμεις υπολογιζουμε τα μορια αλλα μπορει κατι να μην το εχουνε μετρησει γιατι δεν ειναι εγκυρο κ τα λοιπα
Κοιτα εγω ειχα γυρω στα 580 μορια τωρα αν τα μετρησαν αν τα πεταξαν ο θεος και η ψυχη τους! και παλλι μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δεν κανω ικασιες εγω η ιδια πηρα τηλ. και αυτο μου ειπαν τωρα τι να πω!

Και ετσι να ειναι οπως λετε να μην περασαμε θα πρεπει να μας λεει οπως ειπαν στο ξηρας και στην ασεροπορια οτι ειμαστε ακαταλληλοι, οχι να μην βρησκει καν την ταυτοτητα μας μεσα στην βαση, απο την στιγμη που εχουμε στειλει χαρτια και τα καναν δεκτα συμαινει πως ειμαστε μεσα στην βαση! Αρα... Δεν ξερουνε τι τους γινεται απλα τα πραγματα!
Ναι μιλι αυτό που λες τώρα βγάζει νόημα. Απο την στιγμή που έχουμε στείλει τα χαρτιά και τότε εγώ είχα πάρει και τηλ αλλά το είχα δει και στο ιντερνετ οτι τα χαρτιά μου είναι κατάλληλα, τότε λοιπόν πως δεν υπάρχουμε στην βάση δεδομένων. Έστω και ως ακατάλληλοι?
Εαν στο ειπαν τοτε δεν νομιζω να ειναι ψεμα. Παλιοτερα καποιος ειχε πει οτι τον ειχαν παρει τηλ απο την επιτροπη ελεγχου δικαιολογητικων κ του ειχανε πει οτι δεν ειχε ολοκληρωσει τουλαχιστον 4 μαθηματα υπολογιστων στο τει ποθ ηταν φοιτητης κ τδεν πληρουσε τις προυποθεσεις... Μηπως εγινε κατι αντιστοιχο κ με σενα. Παντως καποα στιγμη θα τα βγαλουνε με τα μορια κ την σειρα που εχει ο καθενας ετσι οπως εχει διαμορφωθει εως τωρα κ για αυτους που δεν περασαν για πιο λογο αποκλειστηκαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες