Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Υπαρχει καποιος που να κοπηκε; Να δουμε τι γραφει; Ειπαν θα καλεσουν τριπλασιο αριθμο απο αυτον που χρειαζονται. Εγινε ετσι?
Το ΚΑ τι ειναι; Η σειρα που ειμαστε ή καποια ομαδα?
takis2 έγραψε:γιατι το κλειδωνετε ρε παιδια; δεν ειμαστε επιτυχωντες!
οταν αβαλες αρηθμο ταυτοτητας σου ειπε δεν εισαι καταλληλος;
Η προκήρυξη λέει οτι θα πάνε για αθλήματα τριπλάσιος αριθμός. Εμεις αν ειμαστε ας πούμε τελευται επιλαχώντες γιατι να μπούμε σε αυτην την διαδικασία; Παιρνω τηλ αλλα δεν το σηκώνουν.
Ρε παιδια εμενα συνεχιζει να λεει οτι η εγγραφη δεν βρεθηκε. Χαζος δεν ειμαι βαζω σωστα την ταυτοτητα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Πως ξερουμε αν ειμαστε επιλαχωντες;
mili έγραψε:takis2 έγραψε:γιατι το κλειδωνετε ρε παιδια; Δεν ειμαστε επιτυχωντες!
οταν αβαλες αρηθμο ταυτοτητας σου ειπε δεν εισαι καταλληλος;
δε πηγαινε στην προκυρηξη αυτο στον διαχειριστη παει το μυνημα. Κλειδωνει τα αποτελεσματα και κανει θεμα με επιτυχωντες ενω δεν ειμαστε ακομη επιτυχωντες! Κανονικα μου τα βγαζει εμενα στη στρατολογια, απλα ειχα ρωτησει πιο πριν αν υπαρχει καποιος που κοπηκε να μας πει τι λεει; Γιατι ειπαν θα παρουν 3πλασιο αριθμο απο αυτον που χρειαζονται.
Ρε παιδια δεν ξερω να γελασω η να κλαψω πηρα την το σηκωσαν και μου ειπαν δεν εχουνε βγει ακομα τους λεω μα πως μεσα στο σαιτ εχει αρατηθει αλλα βαζω ταυτοτητα και δεν βγαζει τιποτα, και συνεχιζει να επιμενει η κυρια αυτη που μιλουσα πως δεν βγηκανε! Ρε τι γινεται παμε καλα; Θα μας τρελανουνε ***** το
Οσοι περασατε με ποσα μορια περασατε; Συγχαρητηρια
mili έγραψε:
Ρε παιδια δεν ξερω να γελασω η να κλαψω πηρα την το σηκωσαν και μου ειπαν δεν εχουνε βγει ακομα τους λεω μα πως μεσα στο σαιτ εχει αρατηθει αλλα βαζω ταυτοτητα και δεν βγαζει τιποτα, και συνεχιζει να επιμενει η κυρια αυτη που μιλουσα πως δεν βγηκανε! Ρε τι γινεται παμε καλα; Θα μας τρελανουνε #@^&@! Το
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΗΡΕΣ. ΔΩΣΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ.
mili έγραψε:
Ρε παιδια δεν ξερω να γελασω η να κλαψω πηρα την το σηκωσαν και μου ειπαν δεν εχουνε βγει ακομα τους λεω μα πως μεσα στο σαιτ εχει αρατηθει αλλα βαζω ταυτοτητα και δεν βγαζει τιποτα, και συνεχιζει να επιμενει η κυρια αυτη που μιλουσα πως δεν βγηκανε! Ρε τι γινεται παμε καλα; Θα μας τρελανουνε #@^&@! Το
Θα γέλαγα με τα χάλια τους και έκλαιγα από τα νεύρα

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τα μορια που τα λεει?
MARINA2 έγραψε:mili έγραψε:
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΗΡΕΣ. ΔΩΣΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ.
Ο πίνακας και το πρόγραμμα των εξετάσεων κοινοποιούνται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:www.geetha.mil.gr και www.stratologia.gr ή μέσω των Γραφείων Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Αθηνών (Σόλωνος 34 - Αθήνα, τηλ.210 3630579 - 210 3630081), ή Β. Ελλάδος (Βασ. Γεωργίου 1 - Θεσ/νίκη, τηλ.2310 850060 - 2310 893237 - 2310 893238 - 2310 893242
Για το αν ειμαστε επιλαχοντες ή επιτυχοντες θα το ξερουμε μετα τις δοκιμασιες. προς το παρον κρινομαστε ολοι καταλληλοι ως προς την ορθοτητα των αιτησεων μας.
μηπως γνωριζει κανενας ποτε θα μαθουμε για τα μορια μας;
μηπως γνωριζει κανενας ποτε θα μαθουμε για τα μορια μας;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μηπως το κα 917 σημαινει καταλληλη και θεση στον πινακα 917; Αν ειναι ετσι θα πανε ολοι οσοι ηταν σωστα τα χαρτια τους; Δηλαδη δεν κοπηκε κανενας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες