Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 109
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Βασικα δεν ειναι δεκαπεντασυλαβο αλλα κατι γινεται και εγω θα σου πω: κανε λιγακι υπομονη θα μπεις και 'συ κερα μου

στο ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου

μετα που θα μπεισ ξερεις τι θα λες στον αντρα σου!: σημερα εμεις απου κλεινουμε χρονο<< ια>> εμεις οι δυο

κανω σκοπια και βρισκομαι μονη μου μες στο κρυο

αυτη την μερα δεν μπορω εγω σκοπια να κανω

γιορταζουμαι κι 'σαι μακρια και 'γω τον κοσμο χανω

ετσι σου πα δυο για τον προλογο του θεματος ορε τι εχει να γινει μεσα... λοιπον επειδη παιζω μουσικη θα χαρω πολυ να σας δω και να πιουμε μια ρακι για το καλο 26-3 στο μαγαζι πασιφαη κορυδαλλος αττικη (για να μηυν πει κανεις καμια κακοηθεια οτι κανω διαφημιση κτλ θα ειναι γεματο το μαγαζι απο τωρα που ξερω αλλα ουτε κερδιζω κατι παραπανω) απλος για την παρεα να γνωριστουμε απο κοντα οι ρακες περιμενουν... δυκακο και για σενα μια: βγαλτε του εισιτηριο να ερθει στην αθηνα πολυ φοβαμαι μρε εσυ πως θα γενεις σταφιδα χαχαχαχαχαχα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χαχα ευτυχώς την γλίτωσα μια φορά με απλό καφεδάκι αλλά την 2η δεν την γλιτώνω με τίποτα έ Ναύαρχε; Εικόνα
Θα με κάνεις σταφίδα εσύ!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Γεια σου ρε Νικόλα με τα ωραία σου!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
fatsa

Δημοσίευση από fatsa »

Καλησπερα παιδια... Και εγω αυριο δινω. Τελικα την πρωτη μερα των υγειονομικων τι εξετασεις εχει?
nickthecooker

Τα παντα φατσα γιατρους ψυχολογος παθολογος ορυλας οφθαλμιατρο οδοντιατρο ακτινολογο ουρα και στριπτιζ! Χαχαχαχα ολα καλα θα πανε καλη επυτηχια η δευτερη μερα ειναι η κρισημοτερη...

nickthecooker

Ναι αρη ολεεεεεεεεεεεε εσυ αρη;

fatsa

Δημοσίευση από fatsa »

Σε ευχαριστω nickthecooker ... Γιατι δευτερη μερα ειναι η κρισημοτερη; Εικόνα
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 164

Δημοσίευση από kostaslou »

fatsa έγραψε: Γιατι δευτερη μερα ειναι η κρισημοτερη;Εικόνα
γτ την δευτερη μερα περνουν την γνωματευση απο την πρωτη μερα των εξετασεων και σου λενε αν περασες η οχι. Τα εχω περασει γι'αυτο στο λεω. Καλη επιτυχια σου ευχομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Μαρ 15, 2010 1:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nickthecooker

Ετσι ειναι οπως το λεει ο συναδελφος αμα περασεις την δευτερη μερα εισαι με το ενα ποδι στο ναυτικο αναλογα και τα μορια σο βεβαια!

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

nickthecooker έγραψε: Ετσι ειναι οπως το λεει ο συναδελφος αμα περασεις την δευτερη μερα εισαι με το ενα ποδι στο ναυτικο αναλογα και τα μορια σο βεβαια!

σωστος ο νικος. Ολα ειναι τα μορια. Τα αλλα εξαρτωνται απο εσενα!(αθληματα κτλ) [;) ]
fatsa

Δημοσίευση από fatsa »

Τελος η πρωτη μερα. Αντε να δουμε και αυριο τι θα γινει. Λενε οτι κοβουν πολλα ατομα στο υψος. Ξερετε κατι εσεις που εχετε δωσει; Και στα ψυχοτεχνικα τι παιζει; Ξερω για την ζωγραφια και ια την παραγραφο που πρεπει να περιγραψουμε τον εαυτο μας. Τιποτα αλλο?
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

fatsa έγραψε: Τελος η πρωτη μερα. Αντε να δουμε και αυριο τι θα γινει. Λενε οτι κοβουν πολλα ατομα στο υψος. Ξερετε κατι εσεις που εχετε δωσει; Και στα ψυχοτεχνικα τι παιζει; Ξερω για την ζωγραφια και ια την παραγραφο που πρεπει να περιγραψουμε τον εαυτο μας. Τιποτα αλλο;
αυτα που ξερεις. Και στα προφορικα θα σας βαλουν ενα διλλημα π. Χ θα ηθελες να ειχες εναν φιλο ψευτη, η εναν φιλο κλεφτη; Δν υπαρχει σωστο και λαθος απλα να αιτιολογισεις την απαντηση σου. Οντως κοβουν για το υψος. Αν εισαι ψηλος δν υπαρχει προβλημα. Χαλαρα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι
fatsa

Δημοσίευση από fatsa »

Να εισαι καλα kostaslou. Καλη επιτυχια σε ολους μας... Υπαρχει καποιος πινακας με την μοριοδοτηση καθε ειδικοτητας;
Spyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Spyrosb »

Παιδια εγω τελειωσα απο ολη την διαδικασια τν παρασκευη τωρα περιμενουμε τελος του μηνα να μαθουμε αποτελεσματα; Ααα και καλη επιτυχια σε ολους!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες