για ποιο πραγμα μιλας?ANNIA έγραψε: Τι φήμες ρε παιδιά; Δεν ξέρω τι έδωσα;
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 164
-
- Λοχαγός
κοιτα φιλε... Το συμπερασμα ειναι οτι δν δινουμε τωρα αιμα. Φαε κανονικα... Ουρα θα δωσουμε εκεινη την μερα μονο, περα απο τα αλλαnickthecooker έγραψε: Αλλαλουμ γινεται κοντη γιορτη αλληλουια! Το εχουμε ξαναζησει το εργο των γιατρων στη θητεια... Ειδες που σου λεω αλλος ετσι αλλος αλλιωσ
Είχα γράψει το πρόγραμμα των διαδικασιών μου και βλέπω σχόλιο ότι είναι φήμες... Και κάτι που δεν έγραψα είναι ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που δεν παρουσιάστηκαν άρα υπάρχουν και αρκετές κενές θέσεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Οκ το πιασαμε το νοημα αρα τρωμε το βραδυ.
-
- Λοχαγός
εχεις γραψει για αιμα την πρωτη μερα ενω δν εχει. Τεσπα. Σε παρακαλω μπορεις ν μου πεις τους γιατρους που περασες για να ξερω; Γτ ξεκιναω τεταρτηANNIA έγραψε: Είχα γράψει το πρόγραμμα των διαδικασιών μου και βλέπω σχόλιο ότι είναι φήμες... Και κάτι που δεν έγραψα είναι ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που δεν παρουσιάστηκαν άρα υπάρχουν και αρκετές κενές θέσεις.
Θα περάσεις από: Ψυχολόγο (τπτ δεν είναι ερωτήσεις θα σου κάνει), ουρολόγο, θα κάνεις ακτινογραφία θώρακος, οδοντογιατρό (και εκεί ερωτήσεις θα κάνει), οφθαλμίατρο και ωριλά (και εκεί ερωτήσεις).
-
- Λοχαγός
παθολογο; Καρδιολογο; Και αν ναι τι κανουν?ANNIA έγραψε: Θα περάσεις από: Ψυχολόγο (τπτ δεν είναι ερωτήσεις θα σου κάνει), ουρολόγο, θα κάνεις ακτινογραφία θώρακος, οδοντογιατρό (και εκεί ερωτήσεις θα κάνει), οφθαλμίατρο και ωριλά (και εκεί ερωτήσεις).
Για παθολόγο &καρδιολόγο που ρωτάς θα σε δουν την δεύτερη μέρα στην επιτροπή. Είναι 4 γιατροί (αν θυμάμαι καλά) και σε εξετάζουν. Χώρια γυναίκες &χώρια οι άντρες. Θα δουν την καρδιά σου και θα μετρήσουν το βάρος σου. Θα δουν αν είσαι εντάξει από θέμα ανατομίας και θα σου κάνουν ερωτήσεις τύπου αν έχεις κάνει κανένα χειρουργείο.
-
- Λοχαγός
καρδιογραφημα δλδ με αυτα τα αυτοκολλητα με τα καλωδια; Λες να με κοψουν που ειμαι αδυνατος?ANNIA έγραψε: Για παθολόγο &καρδιολόγο που ρωτάς θα σε δουν την δεύτερη μέρα στην επιτροπή. Είναι 4 γιατροί (αν θυμάμαι καλά) και σε εξετάζουν. Χώρια γυναίκες &χώρια οι άντρες. Θα δουν την καρδιά σου και θα μετρήσουν το βάρος σου. Θα δουν αν είσαι εντάξει από θέμα ανατομίας και θα σου κάνουν ερωτήσεις τύπου αν έχεις κάνει κανένα χειρουργείο.
Ούτε αυτοκόλλητα ούτε τπτ. Απλή ακρόαση θα σου κάνουν και δεν νομίζω να σε κόψουν που είσαι αδύνατος. Όσους κόψανε στα υγειονομικά τους κόψανε γιατί ήταν υπέρβαροι ή κοντοί... Στο θέμα ύψους είναι πολύ αυστηροί. Το γκρουπ το δικό μου είχε 9 κοπέλες και μείναμε ως το τέλος 3...
ANNIA έγραψε:Ούτε αυτοκόλλητα ούτε τπτ. Απλή ακρόαση θα σου κάνουν και δεν νομίζω να σε κόψουν που είσαι αδύνατος. Όσους κόψανε στα υγειονομικά τους κόψανε γιατί ήταν υπέρβαροι ή κοντοί... Στο θέμα ύψους είναι πολύ αυστηροί. Το γκρουπ το δικό μου είχε 9 κοπέλες και μείναμε ως το τέλος 3...
Παιδια 1,65 δεν ειναι το οριο υψους;
yeap...
Παιδιά το ότι κόβουν πάντως τόσους/ες (Κοντούς - Υπέρβαρους κλπ) δεν ξέρω άν μπορώ να το χαρακτηρίσω ώς θετικό ή αρνητικό στην περίπτωση του ΠΝ καθώς μάλλον δεν θα πάρει Επιλαχόντες οπότε το βάρος θα πέσει στους όποιους/ες Επιτυχόντες/Ούσες άν με καταλαβαίνετε!
PS : ΑΝΝΙΑ σε ποια Ειδικότητα έχεις περάσει;
PS : ΑΝΝΙΑ σε ποια Ειδικότητα έχεις περάσει;
Ευχαριστω! Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες