δε στειλαμε σαν χωρα στειλαμε γιατι μας υποχρεωσαν και ειπα πριν τεσπα δεν εχω κατι με το ΠΝ με τους συναδελφους της ΔΥΚ μια χαρα συνεργαζομαστεtakis2 έγραψε:Οαεε2 αυτη τη στιγμη εχουμε στειλει σα χωρα ενα καραβι εδω και 3 μηνες αν δε κανω λαθος Στη Σομαλια. Αποστολη ειναι να καταστειλουν πειρατες
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
κοιτα επειδη εισαι 9 εισαι λιγο μακρια αλλα σιγουρα οι πιθανοτητες σου καλυτερεψανantonis1070 έγραψε:Ναι αυτο το ξερω γιατι ειδα τα μορια τους! περνουν 35 εγω ημουν 9 επιλαχων και τωρα καλουν αλλους 13
και εγω ξερω πως 2 ατομα που ηταν πριν απο εμενα φυγαν σιγουρα! Πως βλεπεις τις πιθανοτητες;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Ευχαριστω ρε φιλε, να εισαι καλα
Καλη επιτυχια και να ξερεις συμπασχω μαζι σου γιατι στην ιδια κατασταση ειναι ο αδερφος μου
Στειλαμε δηλαδη. Αυτο λεω και εγω. Τι αν μας υποχρεωσαν τι αν οχι; Εγω δε ξερω το γιατι. Ξερω οτι εκει υπαρχει ελληνικο πλοιο του ναυτικου.
-
Τι ειδικοτητα ειναι?
Και στο Αφγανισταν εχει ΣΞ και ΠΑ γιατι δε το αφηνεις το θεμα;
ΑΑΕΕantonis1070 έγραψε:Τι ειδικοτητα ειναι;
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Και στο Αφγανισταν εχει ΣΞ και ΠΑ γιατι δε το αφηνεις το θεμα;
εκει δεν ειναι μονιμα
-
Καλη του επιτυχια! ειναι και αυτος επιλαχων ε?
οχι ειναι με συμβαση, κατι σαν τα stage να πουμε; Συνεχιζεις να με προκαλειςtakis2 έγραψε:ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Και στο Αφγανισταν εχει ΣΞ και ΠΑ γιατι δε το αφηνεις το θεμα;
εκει δεν ειναι μονιμα
ειναι απ'αυτους που καλεσαν προχτες αλλα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, καλεσαν 12 για 10 θεσεις και ο αδερφος μου ειναι 4οςantonis1070 έγραψε:Καλη του επιτυχια! Ειναι και αυτος επιλαχων ε;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
Ποιος προκαλεί ρε παιδιά;
Ερωτήθηκε το προσωπικό του πλοίου αυτού αν θα πάει στη Σομαλία; Στο Αφγανιστάν πάει κανείς παρά τη θέληση του; Τι είδους σύγκριση είναι αυτή;
Ερωτήθηκε το προσωπικό του πλοίου αυτού αν θα πάει στη Σομαλία; Στο Αφγανιστάν πάει κανείς παρά τη θέληση του; Τι είδους σύγκριση είναι αυτή;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
takis2 έγραψε:οαεε2 αυτη τη στιγμη εχουμε στειλει σα χωρα ενα καραβι εδω και 3 μηνες αν δε κανω λαθος στη σομαλια. αποστολη ειναι να καταστειλουν πειρατες
αυτο φιλε ηταν τον νοεμβριο του 2009 κ το καραβι εχει επιστρεψει μακαρι να πηγαινα κ γω να γυρισω κ να παρω με τα λευτα κανα αμαξι ντουκου
Ενταξει να αλλαζουμε πληρωματα στα πλοια και να ρωταμε ποιος θελει να παει πουκαι εδω μιλαμε για αεροποριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες