Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Καλησπέρα παιδιά!
Ναι είναι γεγονός ότι καλούνε κάποια παιδιά που αρχικά ήτανε ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ στις ΠΚΕ όπως εγώ, αλλά σήμερα με πήρανε τηλέφωνο να πάω να δώσω και εγώ στην Ειδικότητα 'Αστυνομικός'!(Αυτή είχα δηλώσει άλλωστε)
Ναι είναι γεγονός ότι καλούνε κάποια παιδιά που αρχικά ήτανε ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ στις ΠΚΕ όπως εγώ, αλλά σήμερα με πήρανε τηλέφωνο να πάω να δώσω και εγώ στην Ειδικότητα 'Αστυνομικός'!(Αυτή είχα δηλώσει άλλωστε)
αληθεια ; Ποτε;D.Y.K έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: μαγειρας
Εεεεεεεεεε εσυ εισαι ξηρα μην ακουω αλλα νταλων τωρα χαχαχαχα ναι ναι για σενα δυκ μιλαω...
Στις 8/4.
Περιμενε ψαρι πρεπει να το συζητησουμε οπως τοτε με το ναυτικο
-
Πολυ ανωμαλια επεσαι δυκ ναυτικο ξηρα αεροπορια ολα σβαρνα τα πηρες χαχαχαχαχαπηγαινε προλαβαινεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αεροπορια κολεγιοοοοοοοοοοοοοο
Κολεγιο και η πιο μαχιμη, τα δυο ακρα
-
Ακριβως εσυ το κατεχεις και με πιανεισ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Ειναι καλα ρε παιδια αξιζει;
Ποιο κολεγιο! Θα μας τεντωσουν το κορμι στη τριπολη!
-
Ελατε ρε παιδια! Δεν εχετε παει φανταροι! Τι να μας κανει η τριπολη (αεροπορια) σε σχεση με πεζικο?
αχχχχχχ και σε ειχα συμπαθησει και εισαι και τυχερουληςantonis1070 έγραψε:Ελατε ρε παιδια! Δεν εχετε παει φανταροι! Τι να μας κανει η τριπολη (αεροπορια) σε σχεση με πεζικο;
... Απλά καλούν συγκεκριμένο αριθμό μη συμμετεχόντων στις προηγούμενες ΠΚΕ, τώρα ευελπιστούν προφανώς ό, τι θα καλυφθούν οι θέσεις... Τα άτομα που δικαιούνται είναι αυτά που αναφέρει η λίστα. Προφανώς π, χ για 2-3 θέσεις θα έχουν καλέσει αρκετά άτομα για παν ενδεχόμενο... Οπότε έχουν λάβει τα μέτρα τους. Όλοι οι μέχρι τώρα επιτυχόντες είναι μέσα. Αυτό στάνταρ... Και οι ημερομηνίες τρέχουν κανονικά, ονόματα 31 Μαρτίου, κατάταξη για αεροπορία 19 Απριλίου, απλά ενδέχεται τα άτομα που θα δώσουν προς τα μέσα Απριλίου να αργήσουν λίγο να παρουσιαστούν, επομένως όλοι θα πάνε 19 Απριλίου και κάποιοι μερικές μέρες αργότερα. Αυτό γίνεται και στη βασική εξάλλου, κάποιοι μπαίνουν Δευτέρα και κάποιοι Τετάρτη ή και κάποιες μέρες αργότερα. Δεν αλλάζει τίποτα, απλά οι πρώτοι έχουν το μειονέκτημα ότι τρώνε πρώτοι το μάνικι αλλά μπαινουν γρηγορότερα στο νόημα και έχουν κάποια παραπάνω άνεση. Θυμάμαι στην κατάταξη μου στην 124 ΠΒΕ αυτοί που αργούσαν να μπουν για τη βασική, είχαν κάποια μικρή δυσκολία στην προσαρμογή, ακριβως επειδή κάποιοι είχαν μπει μέσα νωρίτερα και είχαν ήδη δημιουργηθεί παρέες... Καλό είναι λοιπόν όσοι δεν έχετε δικό σας μέσο και προτιμήσετε τα ΚΤΕΛ να βρείτε κάποια άτομα για να νιώσετε πιο άνετα στο ταξίδι. Μέσα να αναπτύξετε κάποιες φιλικές σχέσεις γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να χρειαστείτε... Αν υπάρχει αλληλοβοήθεια και συμπαράσταση η εκπαίδευση θα σας φανεί παιχνιδάκι, Ειδικά στην Αεροπορία οι περισσότεροι Εκπαιδευτές είναι μικρής ηλικίας και πολύ νορμάλ άτομα, αλλά ακόμα και κάποιοι που το ΄παίζουν΄΄ κάπως δύσκολοι το κάνουν καθαρά για να υπάρχει πειθαρχία γιατί αλλιώς θα γινόταν της μουρλής.(Θα τους βλέπετε έξω και θα παιζετε φάπες). Καλή Αρχή σε όλους και όλες... Και ειδικά στον αδερφό μου...
-
Με παρεξηγησες φιλε μου! Το πηρες στραβα! Με την καλη εννοια το λεω! Χιχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες