διαφορες αλλα με συμβασεις. Τι θεση εισαι;αντωνης έγραψε:Βρηκες καμια δουλεια στο αντικειμενο των σπουδων;
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Το ύψος το περνας με οποιο τροπο θες; Γιατι άκουσα ότι πρεπει να περασεις ολοκληρη με τη μια! Οχι ενα ενα ποδι!
14 σειρα εχω. Οι συμβασεις σου πιαστηκαν προυπηρεσια; Εγω δε βρηκα τιποτα στο αντικειμενο απο τοτε που τελειωσα. Βγαινω τα ξαναλεμε
βικυ υπαρχουν πολλες λεπτομερεις σε αλλο ποστ στα αθληματα. Διαβασε εκει. Στις τελευταιες καρτελες. Το υψος ειναια το πιο ευκολο μην αγχωνεσαι σε αυτο. Ειναι τυπικοι στα ορια αλλα οχι αυστηροι. Το υψος το περνας με φορα οπως θες. Το δυσκολο ειναι το χιλιαρι κ η σφαιρα ισω παντα για εσας τις γυναικεςΒΙΚΥ έγραψε:Το ύψος το περνας με οποιο τροπο θες; Γιατι άκουσα ότι πρεπει να περασεις ολοκληρη με τη μια! Οχι ενα ενα ποδι!
... Είναι τυπικότατοι στις διαδικασίες και τα όρια (ύψος, βάρος, αθλητικά) ... Οπότε όποιος πηγαίνει πρέπει να έχει Κάποια στάνταρ και για τα αθλητικά να έχει κάνει κάποια προετοιμασία, Αξίζει όμως να δοκιμάσει για να δει τι Ψάρια 'πιάνει'... Κατ'εμέ ακόμα και αν δεν καλυφθούν οι θέσεις δεν παίζει να πάρουν κάποιο που δεν πληρεί τα κριτήρια τους... Θα ήταν άδικο και για τους προηγούμενους αφου πολλοί π. Χ στο τρέξιμο κόπηκαν για μερικά δεπτερόλεπτα, επομένως αν κάποιος κόπει, ειδικά στο χιλιάρι, δεν πρέπει να περάσει... Αυτό είναι το σωστό.
Αρη θυμασαι που σου ελεγα να μην εχεις αγχος; Τωρα εχω εγω για τον αδερφο μου
Μονο στην ειδηκοτητα αμυνης αεροδρομιον καληφθηκαν οι θεσεις; Γτ δεν ζηταει επιλαχοντες
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
μπατζής έγραψε:... Είναι τυπικότατοι στις διαδικασίες και τα όρια (ύψος, βάρος, αθλητικά) ... Οπότε όποιος πηγαίνει πρέπει να έχει Κάποια στάνταρ και για τα αθλητικά να έχει κάνει κάποια προετοιμασία, Αξίζει όμως να δοκιμάσει για να δει τι Ψάρια 'πιάνει'... Κατ'εμέ ακόμα και αν δεν καλυφθούν οι θέσεις δεν παίζει να πάρουν κάποιο που δεν πληρεί τα κριτήρια τους... Θα ήταν άδικο και για τους προηγούμενους αφου πολλοί π. Χ στο τρέξιμο κόπηκαν για μερικά δεπτερόλεπτα, επομένως αν κάποιος κόπει, ειδικά στο χιλιάρι, δεν πρέπει να περάσει... Αυτό είναι το σωστό.
Σωστότατος... Και δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Εχουν αρκετούς επιλαχόντες και από τους μη συμμετέχοντες αρχικά οπότε οι θέσεις θα καλυφθουν όσοι κι αν αποτύχουν

Παιδεια δεν καταλαβα κατι... Τους καλουν ολους τωρα; Και αυτους που εχουν διλοσει αλλι ειδικοτητα για καπια αλλη;
-
- Λοχαγός
Ηλιας έγραψε:Παιδεια δεν καταλαβα κατι... Τους καλουν ολους τωρα; Και αυτους που εχουν διλοσει αλλι ειδικοτητα για καπια αλλη;
Δε νομίζω. Προφανώς καλούν άτομα της ειδικότητας που ήταν πιο πίσω στη σειρά μοριοδότησης.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ρε παιδια μια ερωτηση 25000 αιτησεις και δεν καλυφθηκαν οι θεσεισ... πολυ περιεργο για μενα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Ρε παιδια ημουν 9 επιπλαχων! Αρχικα ! Πηγα κανονικα το φεβρουαριο εδωσα εξετασεισ Με επιτυχια! Τωρα ειδα οτι δεν συμπηρωσαν τον αριθμο ουτε στην δικη μου ειδικοτητα, γιατι περνουν αλλα 13 ατομα! Εγω ειμαι μεσα ή οχι;
ας μου απαντησει καποιος...
ευχαριστω!
ευχαριστω!
-
- Λοχαγός
antonis1070 έγραψε:Ρε παιδια ημουν 9 επιπλαχων! Αρχικα ! Πηγα κανονικα το φεβρουαριο εδωσα εξετασεις Με επιτυχια! Τωρα ειδα οτι δεν συμπηρωσαν τον αριθμο ουτε στην δικη μου ειδικοτητα, γιατι περνουν αλλα 13 ατομα! Εγω ειμαι μεσα ή οχι;
ευχαριστω!
Η κοινή λογική λέει πως είσαι ήδη μέσα. Από τη στιγμή που έδωσες επιτυχώς όλες τις δοκιμασίες και παρόλα αυτά δεν συμπληρώθηκαν οι θέσεις ούτε με σας τους αρχικούς επιλαχόντες, προέκυψε ανάγκη για επιπλέον άτομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Παρ Μαρ 26, 2010 12:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατι καλυφθηκαν οι θεσειςΗλιας έγραψε:Μονο στην ειδηκοτητα αμυνης αεροδρομιον καληφθηκαν οι θεσεις; Γτ δεν ζηταει επιλαχοντες
οχι, μονο για την ειδικοτητα που ειχαν δηλωσειΗλιας έγραψε:Παιδεια δεν καταλαβα κατι... Τους καλουν ολους τωρα; Και αυτους που εχουν διλοσει αλλι ειδικοτητα για καπια αλλη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες