Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Καλησπερα νιο. Λοιπον πραγματικα και εγω εχω ακουσει πως ειναι αρκετες γυναικες στην ειδικοτητα σου! Εγω θα σου πω πως οταν εδινα στην ομαδα μου υπηρχαν δυο οι οποιες κοπηκαν στα αθληματα! Οποτε μαλλον εχεις αρκετες πιθανοτητες! Ελπιζω να βοηθησα!
Σας ευχαριστω ολους για το θαρος που μου δινεται!
οτιδηποτε πληροφορια θα μου ηταν χρησιμη... Black ενοεις 2 απο την ειδικοτητα μου;
οτιδηποτε πληροφορια θα μου ηταν χρησιμη... Black ενοεις 2 απο την ειδικοτητα μου;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Καλημερα και απο εμενα. Νιο δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι νομιζω. Οταν εδινα εγω κοψανε μια κοπελα στο υψοσ. Οποτε μαζι με την black ειμαστε στις 3 που ξερουμε εμεισ. Και επειδη στην πλειοψηφια ηταν γυναικες ειμαι σιγουρη οτι θα εχουν κοπει αλλες 2.
Καλημερα παιδια. Να ρωτησω παλι εγο την ιδια ερωτηση. Απο τη στιγμη που τα περασα ολα ποιος ο λογος το να μην ειμαι μεσα στο τελικο πινακα; Δεν ειμαι επιλαχων που δεν ξερωτι γινετε;
arisba έγραψε:Καλημερα παιδια. Να ρωτησω παλι εγο την ιδια ερωτηση. Απο τη στιγμη που τα περασα ολα ποιος ο λογος το να μην ειμαι μεσα στο τελικο πινακα; Δεν ειμαι επιλαχων που δεν ξερωτι γινετε;
Όπως έχει προαναφερθεί σε ανάλογη ερώτηση όσοι έχετε περάσει τις διαδικασίες με επιτυχία και πολύ περισσότερο είστε Επιτυχόντες βάση μορίων δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!
Σίγουρα θα είστε στην τελική λίστα με τους εισαχθέντες στο 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη!
Πολλές πιθανότητες έχουν ακόμη και Επιλαχόντες με όχι και τόσο ευνοική σειρά βάση μορίων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Μαρ 17, 2010 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nio έγραψε:Σας ευχαριστω ολους για το θαρος που μου δινεται!
Ήδη 2 άτομα σου έχουνε πεί ότι κόπηκαν 3 κοπέλες απο τις ομάδες τους με την ίδια ειδικότητα, οπότε...
Πολύ δύσκολα να ΜΗΝ έχουν κοπεί άλλα 2 άτομα με τον ρυθμό που κόβουνε οι επιτροπές ώστε να μην περάσεις εσύ!
Προσωπική εκτίμηση είσαι σίγουρα στην τελική λίστα με τους Επιτυχόντες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Μαρ 17, 2010 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστω DYK (και τα αλλα παιδια βεβαια). Ελπιζω τα κοριτσια αυτα να ηταν στους επιτυχοντες...
(κακια; )
αν και να σας πω την αληθεια την δευτερα στα αγωνισματα προσπαθουσα να βοηθησω μερικα κοριτσια. Τους εδινα θαρρος και τους ελεγα μερικες τεχνικες... Μεχρι και σε εναν απο την επιτροπη πηγα για να του πω να μου δωσει μια σφαιρα για να κανει μια κοπελα εξασκηση...
Αλλα δεν αφησε

αν και να σας πω την αληθεια την δευτερα στα αγωνισματα προσπαθουσα να βοηθησω μερικα κοριτσια. Τους εδινα θαρρος και τους ελεγα μερικες τεχνικες... Μεχρι και σε εναν απο την επιτροπη πηγα για να του πω να μου δωσει μια σφαιρα για να κανει μια κοπελα εξασκηση...

Καθόλου κακία... Καλώς ή Κακώς υπάρχει αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός για την εισαγωγή σας στο Σώμα άσχετα εάν ο στόχος είναι κοινός για όλους σας!
Δίνονται κάποιες ευκαιρίες κυρίως σε αυτούς που βάση μορίων περνάνε και εσείς καλείστε να τις αρπάξετε απο τα μαλλιά!
Είναι στο χέρι του καθενός!
Καλή Επιτυχία!
Δίνονται κάποιες ευκαιρίες κυρίως σε αυτούς που βάση μορίων περνάνε και εσείς καλείστε να τις αρπάξετε απο τα μαλλιά!
Είναι στο χέρι του καθενός!
Καλή Επιτυχία!
Καλησπερα παιδια! Δεν μπορουσα να πιασω καλο ιντερνετ στην αθηνα. Ευχαριστω για τα συγχαρητηρια! τελικα η εκπαιδευση ειναι 3 η' 6 μήνες;
Ρε παιδια καποιος που να ειναι τεχνικος υπολογιστων υπάρχει;
εδινα με μια κοπελα απο σερρες που ειναι για τεχνικος η/υ και περασε κ τα αθληματα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Μαρ 19, 2010 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
Εχει ενημερωθεί κανείς για την ειδικότητα του Προγραμματιστή στην Αεροπορία; Εχω έναν φίλο που πέρασε και ψάχνει πληροφορίες.
γεια σας παιδια... εχουμε κανα νεο γενικωσ;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 47
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες