Αρη τι εκανες; Πως τα πηγες;arisba έγραψε:Πως μπορουμε να το μαθουμε αυτο;
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Μπραβο κοπελα μουev@ έγραψε:Καλημερα! Τελειωσα την παρασκευη με τις εξετασεις και ειμαι επιτυχουσα! Καλη επιτυχια γιαυτους τις τελευταιας εβδομαδος!
ετοιμη για τριπολη!

Dum spiro spero
Άμα είσαι Επιτυχών και έχεις περάσει όλες τις διαδικασίες κομπλέ, τι πιθανότητα Υπάρχει να γίνει 'κάτι' και να μη σε πάρουν?
Δεν υπάρχει καμμία τέτοια πιθανότητα απο την στιγμή που έχεις περάσει επιτυχώς όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες!
Καλή κατάταξη να έχεις!
Καλή κατάταξη να έχεις!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 47
Δημος εισαι απο βολο μηπως;
Καλημέρα κ απο μενα, τελειωσα χτες τις αθλητικες δοκιμασιες και ειμαι επιτυχουσα! Καλη επιτυχια σε οσους δινουν και καλα αποτελεσματα!
Σημερα τελειωσα και τα αθληματα. Τα περασα ολα οκ. Ειμαι κ επιτυχων στην ειδικοτητα μου. Τριπολη ερχομαι. Τεχνιτης υπολογιστων (Η/Υ). Καλη επιτυχια κ στους επομενους. Μη μασατε
Ρε παιδια χθες περασα αθλητικες δοκιμασιες και ειμαι επιτυχων!(σαρωωωωωωωσα)
κανονικα ειμαι επιλαχων, επερναν 25 ατομα για (τραπεζοκομος) και ειμουν Στη θεση 30.
μου ειπαν οτι σε αυτη την ειδικοτητα δειλωσαν πολλες γυναικες και εχω μπει στην μπριζα
μηπως και περασω!(εν μεταξυ δεν βρηκα ουτε εναν που πηγαινε για τραπεζοκομος... )
αν εχεται κανεναν γνωστο απο αυτη την ειδικοτητα η αν γνωριζετε αν ηταν πολλες γυναικες παρακαλω απαντηστε... Σας εκλιπαρω...
κανονικα ειμαι επιλαχων, επερναν 25 ατομα για (τραπεζοκομος) και ειμουν Στη θεση 30.
μου ειπαν οτι σε αυτη την ειδικοτητα δειλωσαν πολλες γυναικες και εχω μπει στην μπριζα
μηπως και περασω!(εν μεταξυ δεν βρηκα ουτε εναν που πηγαινε για τραπεζοκομος... )
αν εχεται κανεναν γνωστο απο αυτη την ειδικοτητα η αν γνωριζετε αν ηταν πολλες γυναικες παρακαλω απαντηστε... Σας εκλιπαρω...
Ο νιο απο πανω αγω ειμαι!
Ο ιλλυ και ο δυκ αν μπορουν ας με βοηθησουν! Στειλτε μου μηνυμα εδω η στο just_cavali84@yahoo.gr
Οποιος θελει μπορει να με κανει φιλο στο facebook-neoklis beis kai na ta poyme apo ekei...
Νιο εισαι οριακος πιστευω στους 25 να μην παρουσιαστουν οι 5, αλλα εχεις καλες πιθανοτητες, καλη τυχηνιο έγραψε: Ρε παιδια χθες περασα αθλητικες δοκιμασιες και ειμαι επιτυχων!(σαρωωωωωωωσα)
νιο έγραψε:Ρε παιδια χθες περασα αθλητικες δοκιμασιες και ειμαι επιτυχων!(σαρωωωωωωωσα)
Είσαι σίγουρα στην τελική λίστα με τους Επιτυχόντες μην ανησυχείς φίλε μου!
Έχουν κοπεί 'άπειρα' άτομα (Στην πλειοψηφία τους γυναίκες) και έχεις πάρα πολύ καλή θέση σαν Επιλαχόν!
PS : Μια παρατήρηση είναι η illy, είναι γυναίκα!

Μου το εχει κανει και Η ιδια παρατηρηση αλλα παντα το ξεχναω!
Δε διαφωνω αλλα επειδη ειναι μια ειδικοτητα που την κυνηγουν οι γυναικες, σιγουρα καποιες θα ηταν προετοιμασμενες, παντως Νιο σου ευχομαι οτι καλυτερο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης