Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ev@ »

Κατα αλφαβητικα δε ξερω αν ειναι, αλλα απο οτι εμαθα ειναι αντρες-γυναικες αναμεικτα!
δε

Δημοσίευση από δε »

"arisba" οπως ανεφερα παραπανω στην ατομικη συντευξη ρωτησαν σχετικα με την ειδικοτητα, αν γνωριζουμε τι αρμοδιοτητες θα εχουμε. Γενικα ηθελαν να καταλαβουν αν εχουμε ιδεα που παμε. Αν ψαξεις λιγο στην σελιδα της αεροποριας θα βρεις πληροφοριες για την ειδικοτητα σου, δεν χρειαζεται να βρεις και πολλα. Τωρα στην ομαδικη συνεντευξη (η οποια προηγηθηκε της ατομικης) μας εδωσαν σαν θεμα "καριερα ή οικογενεια ", το οποιο επρεπε να το συζητησουμε και να τεκμηριωσουμε την αποψη μας. Σε γενικες γραμμες παντως αυτο που εχω να προσθεσω ειναι οτι τα μελη της επιτροπης ειναι ατομα φυσιολογικα που εμενα τουλαχιστον προσωπικα δεν με εφεραν σε δυσκολη θεση, ουτε ειχαν κανενα υφος περιεργο... (το αναφερω γιατι εγω ημουν καπως επιφυλακτικη για αυτο που θα αντιμετωπιζα). Δεν χρειαζεται Νευρικοτητα, γιατι το παρατηρουν, να ειστε ο εαυτος σας.

Μηπως κανεις που να χει περασει τα αθληματα για να μας ενημρωσει;

saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από saman »

Αιντε τριπολη και 251 ΓΝΑ σου εχρομαι!
ΛΟΧΙΑΣ

Δημοσίευση από ΛΟΧΙΑΣ »

Καλησπερα σε ολους. Θελω να μαθω πως μπορω να παω στο καβουρι με μετρο, τραμ, λεωφορειο.
alexandra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexandra »

Καλησπερα σε ολους!Εικόνα

δινω στις 12-3-2010 στην ειδικοτητα αναλυτης προγραμματιστη η-υ. εχω αρκετω ανγχος. αν μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ρωτουν στα ψυχοτεχνικα και εαν σε κοβουν πολυ ευκολα;

σας ευχαριστω πολυ.

ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ev@ »

Τα ψυχοτεχνικα ειναι γελοια Καντε προπονησεις οσο προλαβαινετε!
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 233

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ευα, ετσι με τσαμπουκα

ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ev@ »

Εικόνα
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από arisba »

alexandra έγραψε: Καλησπερα σε ολους!Εικόνα

δινω στις 12-3-2010 στην ειδικοτητα αναλυτης προγραμματιστη η-υ. Εχω αρκετω ανγχος. Αν μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ρωτουν στα ψυχοτεχνικα και εαν σε κοβουν πολυ ευκολα;

σας ευχαριστω πολυ.

αλεξανδρα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. Καπως ετσι ημουν και εγω. Αγχωμενοσ. Ολα καλα ειναι. Δεν κοβουβ κεφαλια ευκολα. Τη μια μερα δινεις τα 2 σκιτσακια εναν αντρα και μια γυναικα οπσω επισης να περιγραψεις τον ευατο σου κ πως τον βλεπουν οι αλλοι. Απλα πραγματα. Κ τη δευτερη ημερα ειναι η συνεντευξη. Στην αρχη μπαινεις ανα 10 ατομα σου δινουν ενα διλημα κ το συζητατε εσεις οι 10 μεταξυ σασ. Η επιτροπη δε συμμετεχει καθολου. Απλα συζητηση κανετε σαν να ειστε σε καφετερεια. Τα θεματα πουτ παιζουν ειναι καριερα ή οικογενεια και αυτο π επεσε σε μενα. Χρημα ή δλοξα. Απλα συζητηση. Δεν υπαρχει σωστη απαντηση. Κ μετα αφου τελι]ειωσετε θα μπει ενας ενας για ατομικη συνεντευξη. Που σε ρωτανε απλα πραγματα απο που εισαι τι εχεις τελειωσει κ διαφορα τετοια. Ειναι πολλοι καλοι. Μην φοβασαι. Εγω σημερα τελειωσα τα ψυχοτεχνικα κ συνεχιζω για το ΓΝΑ. Κ ατισ Ημερες εγω περιπου τελειωσα 9 μιση ωρα. Καλη επιτυχια
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, για το καβούρι, το μόνο σίγουρο ειναι το ταξι, ειναι απίθανο να περάσει το λεωφορείο απο εκεί τόσο νωρις... Πιστέψτε με. το τράμ δεν βολεύει αφου είναι περιπου μια ωρα και κάτι ποδαρόδρομος από το καβούρι... Οπότε ή ταξι ή κάποιος γνωστός με αμάξι. Να έχετε τηλέφωνα ραδιοταξί διότι η Αθήνα αυτές τις μέρες είναι κόλαση, συνεχώς απεργούν τα μέσα μεταφοράς... Εμείς πέσαμε στη 48ωρη των ταξί και την γενική 24ωρη όλων των μέσων και ψιλοταλαιπωρηθήκαμε.
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

Ολες οι ειδικοτητες στην αεροπορια ειναι Ι1?
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από arisba »

Πως μπορουμε να το μαθουμε αυτο;
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ev@ »

Καλημερα! Τελειωσα την παρασκευη με τις εξετασεις και ειμαι επιτυχουσα! Καλη επιτυχια γιαυτους τις τελευταιας εβδομαδος!
ετοιμη για τριπολη!
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Γεια σας μελλοντικοι συναδελφοι. τι κανετε; Ερωτηση παιδες. ηθελα να βρω τα ερωτηματολογια για τη μονιμοποιηση των εποπ αεροποριας να τα εριχνα μια ματια. η σελιδα στην αεροπορια που μπορουσες να τα βρεις δεν υπαρχει πια. ξερει κανενας πως μπορω να τα βρω αυτα; Ευχαριστω εκ των προτερων και αναμενω

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 233

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ev@ έγραψε:Καλημερα! Τελειωσα την παρασκευη με τις εξετασεις και ειμαι επιτυχουσα! Καλη επιτυχια γιαυτους τις τελευταιας εβδομαδος!
ετοιμη για τριπολη!
συγχαρητηρια Ευα, ειναι θεμα ημερων να ειμαστε συναδελφοι λοιπον
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες