Οι υποψηφιοι δεν ξερανε και δεν ξερανε, οτι ειχανε ακουσει απο εδω και απο εκει.
αυτοι που εννοω δεν ξερανε ητανε καποιοι στο τατοι που ειχαμε πιασει κουβεντα, στο νοσοκομειο, στο καβουρι. Απο τους μεσα της αεροποριας. αυτο με τις μεταθεσεις το ακουω και εγω, αλλα οχι απο καποιον σιγουρα, απο ατομα που και καλα καπου το ακουσανε ΄και ετσι < Νομιζουνε> αλλα οχι σιγουρα.
mary έγραψε:Οι υποψηφιοι δεν ξερανε και δεν ξερανε, οτι ειχανε ακουσει απο εδω και απο εκει.
αυτοι που εννοω δεν ξερανε ητανε καποιοι στο τατοι που ειχαμε πιασει κουβεντα, στο νοσοκομειο, στο καβουρι. Απο τους μεσα της αεροποριας.αυτο με τις μεταθεσεις το ακουω και εγω, αλλα οχι απο καποιον σιγουρα, απο ατομα που και καλα καπου το ακουσανε ΄και ετσι < Νομιζουνε> Αλλα οχι σιγουρα.
Βασικά οι μεταθέσεις της στρατολογίας είναι γνωστές και είναι τα 57 γραφεία που υπάρχουν στις πρωτεύουσες όλων των νομών. Για την αεροπορία τώρα, είναι γνωστό πως υπάρχουν λιγότερες βάσεις στον ελλαδικό χώρο, αλλά σίγουρα κάποιες ειδικότητες δεν πάνε σε όλες αυτές τις βάσεις. Κατά περίπτωση και κατά ειδικότητα πάντα, η επιλογή της αεροπορίας μπορεί και να συμφέρει.
Καλημερα σε ολους. Σημερα ξεκινησα πκε. Ολα ηταν ευκολα, μην αγχωνεστε για τιποτα! Μπηκαμε γυρω στις 7 και 10 και στις 9 και κατι τελειωσαμε! Οτι θελετε ρωτηστε με. Καλη αρχη και σε σας για οσους δινουν αυριοοοο.
BLACK έγραψε:Καλημερα σε ολους. Σημερα ξεκινησα πκε. Ολα ηταν ευκολα, μην αγχωνεστε για τιποτα! Μπηκαμε γυρω στις 7 και 10 και στις 9 και κατι τελειωσαμε! Οτι θελετε ρωτηστε με. Καλη αρχη και σε σας για οσους δινουν αυριοοοο.
μπραβο black! Μακαρι να ειναι ευκολα και στην συνεχεια! Τελικα την αιτηση στην ζητησανε;
Καλημερα παιδια. Να ρωτησω κινητα επιτρεποντε να εχεις μαζι σου; Εστω και απενεργοποιημενα; Η καθολου δε πρεπει να τα παρεις μαζι σου κ να τα αφησεις σπιτι?
Οχι κατ. Βεβαια την ειχαμε ολοι, εγω θα την παρω και αυριο ποτε δεν ξερεις ! Επισης ξεχασα να γραψω πως υπηρχε αποχη! Γυρω στα 11 ατομα δεν ηρθαν. Αυτα