Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Μαζι μας σε ολες τις διαδικασιες τι πρεπει να εχουμε> μονο την ταυτοτητα; Η κ την αιτηση που ειχαμε στειλε. διοττι μεσα στην προκηρυξη κατι τετοιο γραφει. για αεροπορια μιλαω
Την Ταυτότητά σου και την αίτηση συμμετοχής στις διαδικασίες!
Βασικά μόνο την ταυτότητα. Το άλλο δεν μας το ζήτησαν πουθενά. Για καλό και για κακό έχε το πάνω σου.
γιατι ετσι οπως συμπεριφερεσαι, τοσο αγχωμενα δε δειχνεις ουτε 26 ουτε οτιεχεις τελειωσει το στρατιωτικο σου, καλοπροαιρετα τα λεω, χαλαρωσε και ολα καλα θα πανε, τοσο αγχος δε βοηθαει πουθεναarisba έγραψε:26 χρονων και βεβαια εχω παει. Γιατι;οααεε02 έγραψε:arisba ποσο χρονων εισαι; Εχεις παει στρατιωτης;
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΑΓΧΟΣ. ΙΣΩΣ ΑΓΩΝΙΑ... ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙΟΑΑΕΕ02 έγραψε:γιατι ετσι οπως συμπεριφερεσαι, τοσο αγχωμενα δε δειχνεις ουτε 26 ουτε οτιεχεις τελειωσει το στρατιωτικο σου, καλοπροαιρετα τα λεω, χαλαρωσε και ολα καλα θα πανε, τοσο αγχος δε βοηθαει πουθεναarisba έγραψε:26 χρονων και βεβαια εχω παει. Γιατι;οααεε02 έγραψε:arisba ποσο χρονων εισαι; Εχεις παει στρατιωτης;
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟ; ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;dhmos έγραψε:Βασικά μόνο την ταυτότητα. Το άλλο δεν μας το ζήτησαν πουθενά. Για καλό και για κακό έχε το πάνω σου.
Αρη εισαι για τεχνιτης η/υ; ποτε δινεις εσυ; δινω 12/3 για τεχνιτης η/υ
Τι εγινε βρε παιδια; Μας ξεχασαν αυτοι που εδωσαν;
ναι για τεχνιτης. Εγω παω στις 9. Επιτυχω εισαι; Τι σειρα; Εγω επιτυχων... Ξερεις κανα νεο για αυτη την ειδικοτητα/εχεις βρει αλλον;ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Αρη εισαι για τεχνιτης η/υ; Ποτε δινεις εσυ; Δινω 12/3 για τεχνιτης η/υ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
Παίδες, έχετε μάθει κάτι νεότερο για την ειδικότητα του Προγραμματιστή Η/Υ στην Αεροπορία; Οπως π. Χ. Που είναι οι μεταθέσεις, κάτι για τις αρμοδιότητες, υπηρεσίες, κλπ;
Εχω στενό φίλο που πέρασε σε αυτή την ειδικότητα και το ψάχνει.
Εχω στενό φίλο που πέρασε σε αυτή την ειδικότητα και το ψάχνει.
Παιδια δε νομιζω να βρειτε κατι γιατι μαλλον ειστε η πρωτοι με αυτην την ειδικοτητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΟΑΑΕΕ02 την Τετ Μαρ 03, 2010 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Παιδια δε νομιζω να βρειτε κατι γιατι μαλλον ειστε η πρωυοι με αυτην την ειδικοτητα
H ειδικότητα του Τεχνικού Τηλεπικοινωνιών/Δικτύων προϋπήρχε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Τετ Μαρ 03, 2010 1:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, ακριβως αυτη δεν ξερω αλλα Τ/Η βγαινουν και απο ΣΤΥΑ
Καλημερα σε ολους! Ξεκιναω αυριο πκε και οπως καταλαβαινετε λιγο αγχος το εχω, ελπιζω μονο να μη με κυριευσει... Οπως διαβασα την αιτηση δεν την ζητουν αλλα καλο θα ειναι να την παρω ετσι; Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη επιτυχια σε οσους δινουν αυτες τις μερες!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
καλη επιτυχια black! Ασε το αγχος και Πηγαινε δυναμικα! Εγω θα σου ελεγα να την παρεις μαζι την αιτηση και ας μην την ζητανε! Φυλαγε τα ρουχα σου, να τα εχεις ολαBLACK έγραψε:Καλημερα σε ολους! Ξεκιναω αυριο πκε και οπως καταλαβαινετε λιγο αγχος το εχω, ελπιζω μονο να μη με κυριευσει... Οπως διαβασα την αιτηση δεν την ζητουν αλλα καλο θα ειναι να την παρω ετσι; Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη επιτυχια σε οσους δινουν αυτες τις μερες!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης