Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Βρε παιδια σταματηστε αυτη την αντιπαραθεση. Σα μικρα παιδακια κανετε
Εγω τελος τα ειπα Ολα
Εδω δινουμε οτι ξερει ο καθενας. Δεν Μοστραρουμε μουρη το τι ειναι ο καθενας. Δεν κανουμε κοντρες Τι ειναι ο καθενας και τι οχι. Προτεινω και σας παρακαλω να σταματησει αυτο. Και να γυρισουμε στο θεμα
ΤΟ λογοτυπο της κριστι στο αφιερωνω σε σενα με σημασια ενω το δικο σου [Αριστοτελη] δεν το τηρεις... Τελος.
τα μορια τουκαθενος θα τα δεις αν κοιταξεις απο την Αρχη τις σελιδες. Ριξε και μια ματια στις ειδικοτητες εποπΒΑΦΑΛΟ έγραψε: Μπορουμε να δουμε τα μορια του καθενα ο καθενας;
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Σπιτι μου εννοω την αεροπορια για οσους δε καταλαβαν

ΣΕ ΠΙΑ ΣΕΛΙΔΑ; ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !cristi έγραψε:τα μορια τουκαθενος θα τα δεις αν κοιταξεις απο την Αρχη τις σελιδες. Ριξε και μια ματια στις ειδικοτητες εποπΒΑΦΑΛΟ έγραψε: Μπορουμε να δουμε τα μορια του καθενα ο καθενας;
Εννοω επισημη λιστα υπαρχει; η οχι; οχι εδω οτι ειπε ο καθενας δεν εννοουσα αυτο ελεος !
ευχαριστωωωωωωωωωωωωΑΕΡΟΠΟΡΟΣ έγραψε:ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Σπιτι μου εννοω την αεροπορια για οσους δε καταλαβαν

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ!guests έγραψε:Πρωτη και δευτερη μερα ειναι ψυχοτεχνικα! Την πρωτη ειναι γραπτα, ζωγραφιζεις εναν αντρα και μια γυναικα και περιγραφεις τον χαρακτηρα σου! Τελειωσαμε νωρις την πρωτη μερα 9,30 νομιζω!Τη δευτερη ειναι προφορικα, πρωτα σας βαζουν ανα ομαδες μεσα στους εξεταστες και μετα ενας ενας!12 νομιζω τελειωσαμε! Δεν θυμαμαι ακριβως! Την τριτη ειναι οι γιατροι... Εκει εχει πολυ ταλαιπωρια! Γυρω στις 2 τελειωσαμε! Την τεταρτη μερα... Ειναι απλα τελειως ανοργανωτοι! Περιμεναμε ποσες ωρες για το τιποτα! Σου λενε αν χρειαζεται να κανεις επανεξεταση η αν εχεις κατι. Και μετα περνας απο την ανωτατη επιτροπη και σου λενε αν περασες! Και τοτε στις 2 τελειωσαμε! Και την τελευταια ειναι τα αθληματα!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΙ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες