Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Αποφασισα να κατεβω αθηνα μια βολτα κι εγω παιδια, αν και εχω σταματησει την προπονηση αφου κατα 90% κοβομαι λογω των 5 ποντων που μου λειπουν. τουριστας κι ουτε που με νοιαζει, μονο για να βγω απο την περιεργεια... ουτως ή αλλως μονο τα τρεξιματα βγαζω, στη σφαιρα δεν εχω καθολου δυναμη στα χερια, κι ουτε στο αλμα εις υψος περναω. ο προπονητης μου ειχε πει οτι θελω εναν χρονο (!) για να τα καταφερω ανετα σε ολα. καλη επιτυχια απο καρδιας σε οσους δινετε, κι οσοι το γουσταρετε πολυ να περασετε ο λ ο ι οεο!
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΚΕΣΤΣ οτι ειπες ειπα αυτες τις ειμερες και καποοι εδω μεσα μου ειπας περι θειων κ. Τ. Λ. Εγω βοηθαμε ο ενας τον αλλο δεν το παιζουμε γαμπροι...
Βασικα ειμαι κοπελα... Αρα σιγουρα δεν το παιζω γαμπρος!:) Θελω απλα να βοηθησω καποια ατομα... Γιατι κι εγω οταν ρωτουσα καποιους για το τι εκαναν δεν απαντουσε κανεις... Δηλαδη θα τους ετρωγα τη θεση με το να ενημερωναν τι περιπου εκαναν; Οποτε οτι θελετε ρωτηστε...
ΔΕΝ αναφερθηκα σε σενα για καποιους αλλους ειπα αλλα πρεπει να λεμε τις εμπειριες μας εγω εδωσα το 05 και δεν περασα τωρα μπηκα και γνωριζω πολλα...
Σμηναγουλη επειδη το συνεχιζεις μαθε πρωτον οτι ειμαι παντρεμενος μα ενα παιδι, δευτερον μαθε να γραφεις ελληνικα γιατι θα εχεις προβλημα στην αεροπορια και τριτον μαθε τι σημαινει ΟΑΑΕΕ (σαν πολλα σου εβαλα) δεν πειραζει νεος εισαι και μετα ελα να μιλησουμε για την Αεροπορια
Ε ναι σιγουρα! Και εγω ειχα δωσει τοτε και κοπηκα! Ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι πιο τυχερη!:)
Σκεψου εγω που μπηκα απο τους πρωτους το 2002
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
ΣΓΕ ενταξει. Η κοντρα σου με τον ΟΑΑΕΕ02 ΔΕ ΣΕ ΠΑΕΡΝΕΙ. ΟΑΑΕΕ02 πες του οτι οταν μπει μεσα πρεπει να σεβεται τους ανωτερους του. ΞΕΡΕΙΣ

Εγω δε λεω για βαθμους αλλα το σπιτι μου το ξερω καλα και το λατρευω
Σπιτι μου εννοω την αεροπορια για οσους δε καταλαβαν
Τι εννοειτε στρατολογια; Ειδικοτητα ειναι; Αεροπορία ή πζκ;guests έγραψε:Οχι... Μονο αυτα που εγραψα πιο πανω! Τιποτα αλλο! Ευκολα ειναι μην αγχωνεσαι! Για στρατολογια εδωσα εγω... Αεροπορια κοπηκα απο μορια!:(
Και κατι τελευταιο σμηναγουλη γιατι σου δινω αξια και με κραζουν ολοι, μπες στα βιντεο των ειδικων δυναμεων, κατεβασε η cristi το greek commandos in action και Δες, Για να καταλαβεις τι παει να πει 31 ΜΕΕΔ, αντε τυχερουλη πηρες και τη βοηθεια του κοινου
Υπαρχει και το σωμα του στρατου-στρατολογια που παιρνει κοσμο αλλα και η αεροπορια παιρνει κοσμο με ειδικοτητα στρατολογου, ελπιζω να βοηθησα
ΣΜΗΝΙΑΚΟ διοτι δεν γνωριζεις πολλα απο αεροπορια και μονο οτι αφορα επιλεκτα σωματα και δεν εχεις επιτελεσει ουτε σε επιτελικο γραφειο ουτε εχεις το αναλογο χρονο εμπειριας στην Π. Α.8 χρονια δεν λογιζετε; Και απο οτι βλεπω εχεις μια επαρη εδω μεσα Και κατι αλλο εσυ ασχοληθηκες με μενα ισως να εχεις καταλαβει το υφος μου...
Αυτο προσπαθω να Χρυσοστομε εσυ δεν εχεις τιποτα απο ολα αυτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες