Καλα ειμαι και γωωω. Αυτο ακριβως να μας φυγει το αγχος! Δεν παλευεται αλλο! Βρηκα αλλο ενα ατομο στην ειδικοτητα μας αλλα απ΄οτι μου ειπε δεν θα παει για εξετασεις!
Ναι ετσι μου ειπε!11 σειρα βαθμολογιας οποτε επιλαχων. Τι να σου πω και γω, απο την σχολη ειναι και δεν εχουμε πολλες επαφες απλα τον ειδα τυχαια και μου το ειπε! Τεσπα! Μα τι θα γινει δεν θα μας πει κανεις τι εγινε στις εξετασεις! Κατι ρε παιδι μου... Κατι
Βρε black 10 ατομα δεν θα περνουσαμε απο προκαταρκτικες στην ειδικοτητα μας; αν θυμαμαι καλα μεσα στην προκυρηξη ελεγε oti θα καλεσουν για εξετασεις τον αριθμο των ατομων που ζηταει η ειδικοτητα + το 50% οι οποιοι θα ειναι οι επιλαχοντες. και ελεγε οτι αν η ειδικοτητα καλυπτει λιγες θεσεις, ο αριθμος που θα κλιθει για τις εξετασεις θα ειναι τουλαχιστον 10. δλαδη στην ειδικοτητα μας δεν θα πανε 4+2 ατομα αλλα 10! πως γινετε να ειναι 11 σειρα επιλαχων;
δηλαδη καλεσαν περισσοτερα απο 10; πολυ με μπερδεψες τωρα. η μπορει να μην θυμαμαι καλα εγω. θα δω την προκυρηξη
Ελευθερία έγραψε:Τεχνίτης Η/Υ και είμαι πολύ χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη... Τώρα περιμένω και στρατολογία! Αλλά και να μην περάσω εκεί δεν πειράζει μην είμαστε και αχάριστοι! Καλή συνέχεια μελλοντικοί συνάδελφοι!
Καλησπέρα Άρη μέχρι στιγμής είμαστε 3! Εγώ είμαι 2η επιλαχούσα και ξεκινάω αύριο... Σου εύχομαι το καλήτερο να πάνε όλα καλά και να είμαστε συνάδελφοι!
eleftheri@ έγραψε:Καλησπέρα Άρη μέχρι στιγμής είμαστε 3! Εγώ είμαι 2η επιλαχούσα και ξεκινάω αύριο... Σου εύχομαι το καλήτερο να πάνε όλα καλά και να είμαστε συνάδελφοι!
Τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία και καλή τύχη Ελευθερία μου! Όλα καλά να πάνε!