Παιδιά με την Ελευθερία να είστε ελαστικοί. Χαλάρα τρεξιματάκι κάθε πρωί (περί τα 40 Χλμ έτσι για ζέσταμα) , κάμψεις, έλξεις, ελεύθερη κολύμβηση μέχρι την Ραφήνα και πάλι πίσω,'Ελικοπτεράκια' κλπ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για τους Εκπαιδευτές οπότε άς τα εφαρμόσουμε και εμείς.
D.Y.K έγραψε: Παιδιά με την Ελευθερία να είστε ελαστικοί. Χαλάρα καφεδάκι κάθε πρωί (περί τους τρεις, ετσι για αρχη) , μετα τρελο shopping στην Τριπολη και το βραδακυ θα τα σπαμε στα μπουζουκια. Καθε ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣκλπ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για τους Εκπαιδευτές οπότε άς τα εφαρμόσουμε και εμείς.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Είστε κακοί ρε παιδιά. Αφήστε την κοπέλα να κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ και αν έχει όρεξη θα ασχοληθεί και με τον εκπαιδευτή. Μην είστε αυστηροί Έλεος!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Παρεξηγήσατε αυτά που είπα! ΔΥΚ για ποια με πέρασες για ψιλικατζού; Άκου εκεί 40 χμ... Εγώ ξεκινάω τον καθημερινο μου περίπατο τουλάχιστον 120χμ έτσι για την πλάκα μου και εσύ μου λες 40 χμ; Μωρέ μακάρι να πέρναγα και έπεφτα και απο αεροπλάνο! Μακάρι!
Επιλαχούσα είμαι αλλά δεν το βάζω κάτω για τίποτα και για κανένα λόγο! Καλέ εγώ το ξέρω μια χαρα θα περάσω οι άλλοι δεν ξερω... Χιχιχιχιχι (πλακίτσα) Κοίτα τώρα πέρα από την πλάκα υπάρχουν και κοπέλες που δεν είναι για στρατό και μερικές φορές έχουν δίκιο να κοροϊδεύουν τα αγόρια! Αλλά εντάξει βρε παιδιά μην είστε τόσο υπερβολικοί! Πίστευω πως δεν ανοίκω σε αυτή την κατηγορία γυναικών. Αλλά δεν μου απαντήσατε σπα και κομμωτήρια στις μονάδες υπάρχουν;(πλακίτσα και πάλι) έτσι για να αυτοσαρκαστούμε και λιγάκι...
D.Y.K έγραψε:Παιδιά με την Ελευθερία να είστε ελαστικοί. Χαλάρα τρεξιματάκι κάθε πρωί (περί τα 40 Χλμ έτσι για ζέσταμα) , κάμψεις, έλξεις, ελεύθερη κολύμβηση μέχρι την Ραφήνα και πάλι πίσω,'Ελικοπτεράκια' κλπ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για τους Εκπαιδευτές οπότε άς τα εφαρμόσουμε και εμείς.
Στη τριπολη δε εχει θαλασσα, οι σκεψεις για το πν σου αφησαν καταλοιπα ηδη δυκακο