Καλημερα σας παιδια! ειμαι και εγω επιτυχουσα για τις πκε. εκανα τα χαρτια μου στην ειδικοτητα βοηθος χημικων εργαστηριων. μηπως ειναι καποιος απο σας στην ιδια; εχω αγχωθει αρκετα με τα αθληματα, εχετε δοκιμασει αν βγαζετε τους χρονους;
2ον: εγω κανω προπονησεις, το ιδιο θα σου προτεινα αλλα αν μπορεις με γυμναστη. ετσι μορεις να δεις αν πιανεις τους χρονους και να ετοιμαστεις καταλληλα μεχρι την ημερα που θα δωσεις.
3ον: αν θελεις πηγαινε στο θεμα αθλητικες δοκιμασιες γιατι εδω ειμαστε εκτος θεματοσ
kat, σ'ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση εχω ηδη ξεκινησει προπονηση και παω και γυμναστηριο, ξερεις καποιον που να εχει την ιδια εικοτητα με εμενα; εσυ σε πια εκανες;
Οχι, δεν ξερω κανεναν. εγω εχω δηλωσει β. φυσικοθεραπειας! αφου κανεις προπονηση να μην αγχωνεσαι καθολου. και εγω αγχωνομουν πολυ για την σφαιρα (επειδη ηταν λιγο χοντρουλα) και στην προπονηση την πεταξα πιο μακρυα απο το οριο που πρεπει. αδικα το αγχος!
Αντε βυσματα κ πολυμπριζα την κανατε, ειστε ενα σταδιο πριν την καταταξη, θα κοψουν πολυ στα ιατρικα θα βγαλουν προβληματα που δεν θα εχετε, το νου σας βυσματα να παρετε τα τηλ οπως κανατε κ πεταξατε τους υπολοιπους εξω