Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Γεια σας παιδια συγχαρητηρια σε αυτους που περασαν και υπομονη για μας που μειναμε! Θελω να ρωτησω εγω που ειχα δηλωσει διαχειριστης λογιστικου στο ναυτικο εχω 400 μορια και κοπηκα γινεται;
και που μπορω να δω στους επιλαχωντες τι θεση εχω
και που μπορω να δω στους επιλαχωντες τι θεση εχω
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Οι βαθμολογιες Στην αρχη βγηκαν ως εξεις 1ος κανονικος 1ος επιλαχων 1ος αποτυχων διοτι εγινε μπερδεμα τα αλλαξανε Απο 1ος Εως τελευταιος αυτο επισημο
ΣΓΟΣ έχεις δίκιο σε αυτό που λες (πολλοί αναδιοργάνωτοι !)
Ήθελα να σε ευχαριστήσω και για την πρόγνωση σου: Μου είχες πει με λίγο τύχη και πρώτα ο Θεός κάτι γίνετε! Όντως έτσι είναι δεν είμαι επιτυχόν αλλά 2η επιλαχόν (και ελπίζω να μείνει εκεί και να μην πέσει κιάλλο) ... Οι θέσεις ήταν 15 και εγώ είμαι 17η. Σωστά δεν τα λέω επιλαχόν δεν είμαι;
Ήθελα να σε ευχαριστήσω και για την πρόγνωση σου: Μου είχες πει με λίγο τύχη και πρώτα ο Θεός κάτι γίνετε! Όντως έτσι είναι δεν είμαι επιτυχόν αλλά 2η επιλαχόν (και ελπίζω να μείνει εκεί και να μην πέσει κιάλλο) ... Οι θέσεις ήταν 15 και εγώ είμαι 17η. Σωστά δεν τα λέω επιλαχόν δεν είμαι;
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ 2Η ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΕΧΕΙς πολες πιθανοτητες κανε προπονηση θα παρουν κεφαλια
Βρε ΣΓΟΣ μου και ποίος μου λέει εμένα ότι δεν θα πάρουν το δικό μου το κεφάλι πρώτα πρώτα!
Καλή επιτυχία και σε εσένα! Να φανταστώ είσε μέσα ετσι; Εγώ δίνω στις 23/2. Επίσης, αφού δώσουμε στις 23 μετά (αν πάνε όλα καλά) πότε ξανα δίνουμε; Κάπου έλεγε ότι θα διαρκέσουν 5 εργασίμές, εννοούσε όλες οι δοκιμασίες ή μόνο τα ψυχοτεχνικά; Και κάτι τελευταίο άκουσα ότι σε μερικά παιδιά σ. Ξ ενώ είχαν περάσει τα αθλήματα όλα οκ τώρα τους είπαν ότι έχουν κοπεί, παίζει κάτι τέτοιο;
Σόρυ αν σε ζάλισα απλά η ενημέρωση είναι ανύπαρκτη! Πιστεύω πως είσαι αξιόλογος άνθρωπος και δεν θα λες άκυρα πράγματα!
Σε ευχαριστώ και συγνώμη!
Καλή επιτυχία και σε εσένα! Να φανταστώ είσε μέσα ετσι; Εγώ δίνω στις 23/2. Επίσης, αφού δώσουμε στις 23 μετά (αν πάνε όλα καλά) πότε ξανα δίνουμε; Κάπου έλεγε ότι θα διαρκέσουν 5 εργασίμές, εννοούσε όλες οι δοκιμασίες ή μόνο τα ψυχοτεχνικά; Και κάτι τελευταίο άκουσα ότι σε μερικά παιδιά σ. Ξ ενώ είχαν περάσει τα αθλήματα όλα οκ τώρα τους είπαν ότι έχουν κοπεί, παίζει κάτι τέτοιο;
Σόρυ αν σε ζάλισα απλά η ενημέρωση είναι ανύπαρκτη! Πιστεύω πως είσαι αξιόλογος άνθρωπος και δεν θα λες άκυρα πράγματα!
Σε ευχαριστώ και συγνώμη!
Εχει ιδεα κανεις πως θα παμε στο 128 σετη καβουρι αττικης; Και τη σχολη ικαρων ενδιαφερομαι μεσω συγκοινωνια Ψαχνω αλλα θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας οσοι εχουν ξαναδωασει θα γνωριζουν ευχαριστω
ΑΚΟΥΣΕ προσεκτικα στης 23/2 δινεις για πεντε ημερες ψυχ. γιατρους αθληματα οσο για το στρατο ξηρας βεβαια τους κοψανε διοτι κοψανε την προφορικη συνεντ.
ΠΑΟΛΑ λεωφορος ποσειδωνος 1η μερα 2η το ιδιο 3η 251 ΓΝΑ ιατρικες εξ.4η κ5η αθλητικα σχολη ικαρων Ειναι ΤΑΤΟΙ λεωφορος ΑΘΗΝΩΝ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Παιδια ποσα μορια εχετε περιπου εσεις που περασατε?
Α! Δηλαδή όλα μαζί! Μάλιστα! Όσο για το σ. Ξ δεν τους έκοψαν λόγο μορίων! Μία γνωστή μου συγκεκριμένα μου είπε ένω ήταν οκ απο το καλοκαίρι με τις δοκιμασίες και περιμέναν τα αποτελέσματα... Την έκοψαν στα αθλήματα, ενώ τα είχε περάσει. Τι να σου πω δεν ξέρω, πάντως και μέσα στο φόρουμ υπάρχουν παιδιά που έχουν αναφέρει τέτοια περιστατικά!
Γεια σας παιδια. Καποιο ξενοδοχειο στο τατοι κοντα εκει που δινουμε αθληματα γνωριζει κανεις; Σγος γνωριζεις φιλος; Αν και εκανες το λαθακι με την προυπηρεσια στην αμυνας αεροδρομιων σε συγχωρω και επιζητω διακαως τις συμβουλες σου.

Μορια θα παρουμε στα πκε; ειμαι 4 επιλαχων με 560 μορια για τεχνιτης μμμ.
ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ λαθος για τα μορια απαντησα χθες Υπαρχει ξενοδοχειο στο τατοι αλλα τι το θες εκει περισσοτερες ημερες θα εισαι στΗ 128 Κ 251 ΓΝΑ ΤΣΟ δεν περνουμε μορια στα πκε
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Διεύθυνση Μονάδος : Λητούς και Ακτής 1,16671, Καβούρι Βουλιαγμένης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Τηλεφωνικό Κέντρο :210-8915399
FAX :210-8915008
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Τηλεφωνικό Κέντρο :210-8915399
FAX :210-8915008
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
Χρήστος
καλησπερα φιλε μου εγω μενω κοντα στο τατοι τωρα για ξενοδοχείο εχει στην εθνικη οδο ρευμα προς λαμια εχει στην λεωφ. Παρνηθος, εχει στην τατοιου δλδ κοντα στην εθνικη οδο, αυτα οτι αλλο θες μου λες. Τι ειδικοτητα εχεις και ποσα μορια εβγαλες και τη σειρα εισαι;
καλησπερα φιλε μου εγω μενω κοντα στο τατοι τωρα για ξενοδοχείο εχει στην εθνικη οδο ρευμα προς λαμια εχει στην λεωφ. Παρνηθος, εχει στην τατοιου δλδ κοντα στην εθνικη οδο, αυτα οτι αλλο θες μου λες. Τι ειδικοτητα εχεις και ποσα μορια εβγαλες και τη σειρα εισαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες