Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από kat »

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ! Εικόνα

Εικόνα
g6hagi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από g6hagi »

Παιδια συγχαρητηρια και απο μενα αντε να δουμε τωρα παμε γερα για εξετασεις και αγωνισματα
aeroporina

Δημοσίευση από aeroporina »

Παιδια δεν εχω να πω κατι παρα μονο οτι το πρωι ημουν 7η και μη συμμετεχουσα το μεσημερι 112η και τωρα 150η... αυτα... τα εχω ολα τυπωμενα. παμε για μηνυσεισ... καλη συνεχεια σε ολουσ

nio

Δημοσίευση από nio »

Και εγω το πρωι ειμουν πεμπτος και συμμετεχων και τωρα ειμαι 30 και ζηταν 25 για τραπεζοκομος. πηρα τηλεφωνο και αφου βρηκαν τα χαρτια μου ειδαν οτι ειμαι στην 30 θεση.

μην κολλατε σε αυτα

nio

Δημοσίευση από nio »

Αν ειναι κανεις για 9/3 1010 ας στειλει ενα μνμ.(ειναι κανενας για τραπεζοκομος; Δεν εχω βρει κανεναν τοσο καιρο στο φορουμ... )
margy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από margy »

Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου κάτι... Όσοι δηλώσατε στρατολόγοι έχετε δηλώσει και άλλα πτυχία πχ. Γλώσσες, Η/Υ κλπ; Απαντήστε μου κάποιος εάν μετρούσαν και αυτά
billimember
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από billimember »

Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες για να μη βρεθει κανεις ομως προ εκπληξεως να βγουν πινακες με επιτυχοντες και επιλαχοντες, αλλιως θα κανουν οτι θελουν και με τα αθληματα, να με θυμηθειτε.
tolis

Δημοσίευση από tolis »

margy έγραψε:Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου κάτι... Όσοι δηλώσατε στρατολόγοι έχετε δηλώσει και άλλα πτυχία πχ. Γλώσσες, Η/Υ κλπ; Απαντήστε μου κάποιος εάν μετρούσαν και αυτά

Εμένα δεν μου μέτρησαν το πτυχίο κ μέτρησαν μόνο τη μία εκ των δύο ξένων γλωσσών που έστειλα! Υπολογίστε πόσα μόρια μου έκοψαν. Τώρα μόλις 254 έχω!

billimember
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από billimember »

Παιδια αυτα δεν ειναι καθαρα πραγματα, να απαιτησουμε να βγαλουν πινακες αναλυτικους με επιτυχοντες και επιλαχοντες, ειναι σημαντικο, αλλιως θα κανουν οτι θελουν.
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

tolis έγραψε:
margy έγραψε:Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου κάτι... Όσοι δηλώσατε στρατολόγοι έχετε δηλώσει και άλλα πτυχία πχ. Γλώσσες, Η/Υ κλπ; Απαντήστε μου κάποιος εάν μετρούσαν και αυτά

Εμένα δεν μου μέτρησαν το πτυχίο κ μέτρησαν μόνο τη μία εκ των δύο ξένων γλωσσών που έστειλα! Υπολογίστε πόσα μόρια μου έκοψαν. Τώρα μόλις 254 έχω!

Στην ειδικοτητα της Στρατολογιας δεν πιανει το πτυχειο αλλα μονο το απολυτηριο Λυκειου
ev@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ev@ »

Για στρατολογια μεταει το απολυτηριο λυκειου κ οι γλωσσες οπως ακριβως ελεγε στην προκηρυξη

margy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από margy »

Η προκήρυξη έλεγε μόνο για απολυτήριο λυκείου γι΄αυτό ρωτάω. Γιατί βρήκα και άλλους που βάλανε πτυχίο γλώσσας και μέτρησε και άλλους που δεν μέτρησε γιαυτο και μπερδεύτηκα στο τέλος

μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, όσοι είστε επιτυχώντες, μη χαίρεστε, στο ΓΕΕΘΑ χτυπάνε διπλοβάρδιες, τα αποτελέσματα θα συνεχίζουν να αλλάζουν, όσοι είναι να μπούν θα μπουν, και αμφιβάλλω αν θα πάνε καν στις υπόλοιπες διαδικασίες, για να μην πω και στη βασική... Απλά θα περιμένουν να ορκιστούν για να αρχίσουν να εισπράττουν, και οι μονάδες και πάλι άδειες, αρε ΕΛΛαδάρα, που είμαστε και υπερδύναμη, ένα ντου να μας κάνουν οι Σκοπιανοί, όχι οι Τούρκοι που θα μας ξέσκιζαν, ολοι θα εξαφανιστούν από τα πόστα τους και θα τρέχουν με τις βαλίτσες στο χέρι... Αυτά τα παραδείγματα μας έμαθαν τα λαμόγια που μας κυβερνούν τόσα χρόνια.
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ κανεις να πει τιποτα για αυτα που ελεγα αυτες τις ημερες Που ειναι το ευχαριστω Τωρα Οσο αφορα τον Χρηστο εγω ειπα οτι ειναι φανταρος στην αεροπορια στο πεζικο ειναι ενδεχομενος διαφορετικα καλη συνεχεια εχει δρομο ακομα... Απο ; Τι ξερω θα ειναι αυστηρα τα πραγματα...

BLACK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από BLACK »

Καλασπερα παιδια! Συγχαρητηρια σε οσους περασαν! Και εγω ευτυχως μεχρι εδω τα καταφερα! Ειμαι στους συμμετοχοντες. Κανενας απο ομαδα 1007; Και οσο για τη σειρα ξερει κανεις τι σημαινει;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες