Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Σε εμας δεν θα βγαλουν πινακεσ με τα πρωτα κ τα τελευταια μορια της καθε ειδικοτητασ?
-
ΠΟΛΙΤΗΣ
μαρακι 23 έγραψε:σε εμας δεν θα βγαλουν πινακες με τα πρωτα κ τα τελευταια μορια της καθε ειδικοτητας;
ε κανονικα πρεπει γιατι ειμαι πολυ περιεργος να δω με ποσα μπηκε ο τελευταιος αλιως θα γινει μαχη...
-
Nansy_L
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Δεν θα βγουν αλλιως θα τους ειχαν αναρτησει ηδη... ειναι τα αξιοκρατικα που λεμε...
-
μπατζής
, μόνο όταν θα δοθούν πίνακες με μόρια εισαγωγής (επιτυχόντων-επιλαχόντων θα είμαστε σίγουροι), όποιος μπορεί να μας τους βρει θα κάνει μεγάλη εξυπηρέτηση...
Δεν νομιζω να εχουν αναρτηθει καπου, θα τους ειχαμε δει!
-
Nansy_L
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Μα δεν θα βγουν πινακες... Αλλιως θα γινει χαμος. Γιατι πολλοι που εχουν περισσοτερα μορια ειναι απ εξω!
Γεια σας κ απο μενα!
συγχαρητηρια σε οσους περασαν! εγω εχω σειρα βαθμολογιας 12 για την ειδικοτητα μετεωρολογιας. ειμαι απο θεσσαλονικη κ θα κατεβω αθηνα στις 8 μαρτιου. οποιος οποια κατεβει εκεινη την ημερομηνια αν θελει να επικοινωνισουμε να παμε παρεα γιατι δεν κατεχω ΤΠτ απο αθηνα.
συγχαρητηρια σε οσους περασαν! εγω εχω σειρα βαθμολογιας 12 για την ειδικοτητα μετεωρολογιας. ειμαι απο θεσσαλονικη κ θα κατεβω αθηνα στις 8 μαρτιου. οποιος οποια κατεβει εκεινη την ημερομηνια αν θελει να επικοινωνισουμε να παμε παρεα γιατι δεν κατεχω ΤΠτ απο αθηνα.-
ΠΟΛΙΤΗΣ
eva έγραψε:Γεια σας κ απο μενα!συγχαρητηρια σε οσους περασαν! Εγω εχω σειρα βαθμολογιας 12 για την ειδικοτητα μετεωρολογιας. Ειμαι απο θεσσαλονικη κ θα κατεβω αθηνα στις 8 μαρτιου. Οποιος οποια κατεβει εκεινη την ημερομηνια αν θελει να επικοινωνισουμε να παμε παρεα γιατι δεν κατεχω ΤΠτ απο αθηνα.
ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ;
-
geopoli313
Εχω 243 μορια και σειρα βαθμολογησεις 271
αυτο τι σημαινει;
και ειμαι στους μη συμετεχοντες...
σημαινει οτι κοπηκα;
αν ναι τοσο χαλια τα πηγα;
αυτο τι σημαινει;
και ειμαι στους μη συμετεχοντες...
σημαινει οτι κοπηκα;
αν ναι τοσο χαλια τα πηγα;
400. αλλα ειμαι ειδικη κατηγορια πολυτεκνων. δεν ξερω ισως να μην εκαναν πολλα ατομα για αυτη την ειδικοτητα
8/3 αλλα ομαδα 1015
Σας υπενθυμίζω ότι για απορίες ή ενστάσεις για τα αποτελέσματα έχουμε ξεχωριστή συζήτηση.
Παιδιαα! Περασε κανεις αλλο στρατολογος;
η' κανεις 8/3 ομαδα 1000;
η' κανεις 8/3 ομαδα 1000;
Το ΄΄περασε΄΄ θα φανει βεβαια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης