AKHS KARDITSA 3 έγραψε:Ουτε το ξηρας δν ξερεις να γραφεις. Ο. Υ. Κα αν εισαι, η μονο το γραφεις ετσι Στο προφιλ σου. Εγω διευκρινισα χωρις παρεξηγηση πιο πανω. Και να ς πω και κατι αλλο ξερω πολλα ατομα που ειναι στρατο ξηρας. Το μονο κακο ειναι οτι εχει πολλες μεταθεσεις και λιγες υπηρεσιες παραπανω. Αυτο που με χαλαει προσωπικα εμενα το διευκρινιζω για να το κατανοησεις καλα. Ειναι οι μεταθεσεις και τπτ αλλο. Εγινα κατανοητος τωρα ΟΥΚΑ; ΕΣΥ Π ΕΙΣΑΙ Σ. Ξ;
και που κολα αυτο που ειπα με την ορθογραφια; Ε... Ενταξει δεν ειμαστε ολοι παιδια του πανεπιστημιου οπως ειναι καποιοι... Πανο στην βιασύνη κανουμε και κανενα λαθος μην μας παρεις το κεφαλι... ναι στρατο ξηρας ειμαι φιλε.
Χαχαχαχαχα ωραιος! Συμφωνω εν μερη με αυτα π ειπες. Ειδικα στο θεμα με το κερατο! Γιατι οπως και να το κανεις και μεσα στο μπουκαλι να τη κλεισεις τη γυναικα θα πηδηχτει με το φελο. Χαχαχα Ενταξει εχω πολλα στο μυαλλο μ για δουλεια. Τωρα που δν περασα επ. Οπ σκεφτομαι πολλα τι να κανω. Αλλα θελει υπομονη!
Οχι ενταξει προς θεου ρε φιλε Δν ειπα κατι τετοιο αλλωστε και εγω κανω μερικα λαθακια και δν ειμαι του πανεπιστημιου αλλα του τει και περασα και απο τεε. Τεσπα αλλο ειπα εγω. Και απλα την προσωπικη μ αποψη και χωρις παρεξηγηση! Παντως ξερω ατομα που μ λενε πως ειναι αρκετα καλα στο σ. Ξ απλα οι κωλομεταθεσεις ειναι λιγο Ταλεπωρια!
AKHS KARDITSA 3 έγραψε:Οχι ενταξει προς θεου ρε φιλε Δν ειπα κατι τετοιο αλλωστε και εγω κανω μερικα λαθακια και δν ειμαι του πανεπιστημιου αλλα του τει και περασα και απο τεε. Τεσπα αλλο ειπα εγω. Και απλα την προσωπικη μ αποψη και χωρις παρεξηγηση! Παντως ξερω ατομα που μ λενε πως ειναι αρκετα καλα στο σ. Ξ απλα οι κωλομεταθεσεις ειναι λιγο Ταλεπωρια!
καθε εμποδιο για καλο καλη τυχη σε οτι και αν κανεις. Την επομενη φορα ισος φανεις πιο τυχερος αναλόγως και με τις μεταθεσεις εμενα συμφερει παραμεθοριο γιατι ζω παραμεθοριο και για αυτο πηγα Σ. Ξ και ετσι ειμαι σπιτι μου. Αλλιως σιγα να μην πηγενα
Να πάτε να πάρετε και τα χαρτιά που έχεται στείλει και για τον διαγωνισμό, πριν τον Ιούνιο που λένε ότι θα καταστραφούν για να έχουμε και αποδείξεις. Παιδιά εγώ δεν έχω την οικονομική άνεση για δικηγόρους και λοιπά, άμα γνωρίζει κάποιος το κόστος παρακαλώ να μου πει.