Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από AKHS KARDITSA 3 »

Σωστη η δημητρα κωστα το ιδιο εκανα και εγω και με μετρησανε απολυτηριο λυκοιου ενω ειχα βαλει και βεβαιωση σπουδων απο τει. Μαλακια που δηλωσα οδηγος. Αν και στην προκυρηξη επρεπε να γινετε καλητερη διευκρινηση. Κανεις δν ηξερε σχεδων τι χαρτια να βαλει ανα ειδικοτητα και ποια χαρτια θα μετρησουνε. Εγω πχ ειμαι τελειοφοιτος ΤΕΙ Τεχνολογιας πετρελαιου κ' Φυσικου αεριου αλλα δηλωσα οδηγος επειδη ημουνα φανταρος με την ειδικοτατα οδηγος στην αεροπορια, ειχα παει και ΤΑΤΟΙ για εκπαιδευση δλδ επεκταση του στρατιωτικου διπλωματος απο β σε ε κατηγορια, απολυθηκα και μετα απο 6 μηνες βγηκε η προκυρηξη ηθελα να δηλωσω και το διπλωμα Ε του σταρτου Αλλα μ ειπανε οτι δν γινετε οταν πηγα και ρωτησα στην 110πμ λαρισα απο εκει απολυθηκα διοτι λενε οτι δν οριοθετειτε το διπλωμα και καταστρεφεται. Δλδ τζαμπα πηγα ΤΑΤΟΙ, στους ΟΒΑ ομως μετρησε, ειναι λιγο αδικια ετσι δν ειναι. Τεσπα επρεπε να δηλωσω βοηθος χημικων εργαστηριων που εκει ζητουσε πτυχειο απο τη σχολη μ, αλλα με μπερδεψε Η ειδηκοτητα του οδηγου, νομιζα θα μετρησει η βεβαιωση αλλα πηρα το μπουλοπουλο, τεσπα καλη συνεχεια στους υπολουπουσ. Υπομονη παιδια!Εικόνα

BILLI

Δημοσίευση από BILLI »

Ρε παιδια με τα αποτελεσματα του στρατου ειστε ευχαριστημενοι; εγω με 510 μορια και ειμαι επιλαχων και μαλιστα δεν ξερουν σε ποια σειρα ειμαι.

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από takis2 »

BILLI έγραψε:Ρε παιδια με τα αποτελεσματα του στρατου ειστε ευχαριστημενοι; Εγω με 510 μορια και ειμαι επιλαχων και μαλιστα δεν ξερουν σε ποια σειρα ειμαι.

σε ποια ειδικοτητα;
AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κανεις δν ειναι ευχαριστημενος μπιλλ. Σε ολους Εκαναν περικοπη στα Μορια. Πρoσωπικα εμενα τωρα που το ςψαξα καλητερα, νομιζα οτι μ ειχαν κοψει 150μορια αλλα τελικα οχι, μου κοψανε 20 μορια που και με αυτα δν περναγα, εκανα λαθος επιλογη της ειδικοτητας αν και αδικουμε στο διπλωμα Ε που ειχα βγαλει στο στρατο οπως αναφερθηκα και πιο πανω γτ δν μπορουσα να το δηλωσω ενω οι ΟΒΑ ειχαν αυτο το δικαιωμα...

Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alpha »

Εγω με 400 μορια περασα διαβιβαστης πυροβολικου... Βεβεωση σπουδων + παραμεθοριου
S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Ρε παιδία δεν ειναι απαραίτητο το οτι επειδη εχετε πολλα μορια θα περασετε κιολα! Απο παντού Κρίνονται το αν περάσεις! Και γω πέρυσι Εβγαλα 545 Μόρια Και Με Βγάλαν Εκτος λόγω γραμματικών Γνωσεων Για τις Διαβιβάσεις Που υπηρετησα και ως Εφεδρος Αξιωματικός! Και ο τελευτειος Περνουμε με 400 και κατι. Μετρανε τα χαρτία και που δηλώνεις, μετρανε οι αποδόσεις στα αθλήματα μετρανε ολα μαζι Σετ! Αυτο Πρεπει να Καταλάβετε Μερικοί! Τα αποτελέσματα όσο και αν φενεται Περίεργο Αυτη την Φορά Βγήκαν Αξιοκρατικά! Δεν Θέλω Χαζομάρες!

S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Για στρατο ξηρας λεω για αλλου δεν ξερω!

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

marina_xanthi έγραψε:Οκ... Αν καποιος ειναι απο αεροπορια να μου στειλει
μαρινα αναλογως για ποια ειδικοτητα μιλας αν κ κανεις δεν ξερει με ποσα μορια περασαν οι επιτυχοντες γιατι δεν εβγαλαν σε πινακες τα μορια του καθενος
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

marina_xanthi έγραψε:Πηρε κανενας τηλεφωνο να ρωτησει; Στα γραφεια; Αν ναι τι του ειπαν γιατι θελω να παρω και εγω. Ειναι υποχρεωμενοι να βαλουν πινακες, οπως βαλανε Και στο στρατο.

ονομαστικα με τα μορια του καθενος δε νομιζω να βγαλουν. Μονο τα μορια γενικα και τα ονοματα χωρις να φενεται καπου σε ποια ειδηκοτητα περασε ο καθενας
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Πινακες με τα μορια ελαχιστα-μεγιστα οταν ολοκληρωθουν οι διαδικασιες.31/3

marina_xanthi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από marina_xanthi »

Πως ο ξερεις; Πηρες τηλεφωνο;
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Brian Peppers »

Προσωπικα πιστευω πως ολοι οι επιλαχοντες εκτος καποιον εξερεσεων θα ειναι μεσα λογο πολλων θεσεων και ελλειψης αιτησεων

AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εγω μιλαω για αεροπορια παντα, σ. Ξ. Δεν με ενδιαφερει καθολου, και ουτε προκειτε να δηλωσω οσες φορες και να βγει δν λεει, προσωπικα για μενα χωρις παρεξηγηση.

Ο.Υ.Κ

Δημοσίευση από Ο.Υ.Κ »

AKHS KARDITSA 3 έγραψε:Εγω μιλαω για αεροπορια παντα, σ. Ξ. Δεν με ενδιαφερει καθολου, και ουτε προκειτε να δηλωσω οσες φορες και να βγει δν λεει, προσωπικα για μενα χωρις παρεξηγηση.

Ε Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣΕικόνα
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο, δεν υπαρχρει σαφηνεια στην προκηρυξη της αεροποριας, οπως το δικο μου το παραδειγμα, λεει 450 μορια πτυχιο αει αλλα σε καμια ειδικοτητα δεν ζηταει πτυχιο αει, το λογικο πως το καταλαβαινετε εαν ηταν γιατι βαλανε πτυχιο αει αφου δεν υπαρχει σε καμια προκυρηξη, δεν ειναι λιγο περδεμα, εγω σε αυτο παταω, δλδ η προηγουμενη κυβερνηση θα μετρουσε τα πτυχια και η τωρινη δεν τα μετραει χωρις να υπαρξει τροποποιηση Σε αυτην την παραγραφο,
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες