Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από AKHS KARDITSA 3 »

Εστειλα στο μακη ενταξει εννοειτε σιγα μη το αφηνα να περασει ετσι τετοια κοροιδια. Ειναι ομος πολυ απατεωνες. Να μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας ντροπη. Την ανακοινωση αkομη δν την βρηκα φιλε μ αν μπορεις να διευκρινεις λιγο θα με βοηθουσε πιο πολυ. Μπηκα στο www.haf.gr Πηγα ανακοινωσεις και τελευταια νεα αλλα δν την βρηκα. Αν μπορεις στειλε τη σελιδα που μπορω να τη δς κατευθειαν. Σε ευχαριστω!

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

Δημοσίευση από ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ »

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΦΙΛΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ
Διευκρίνηση για το Διαγωνισμό ΕΠ. ΟΠ. Της ΠΑΗ αναρτηθείσα ανακοίνωση στις 14:00 της 1-2-2010 περιλαμβάνει τη "Σειρά βαθμολογίας" κατά απόλυτη σειρά συνολικής βαθμολογίας συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων, σε αντίθεση με την αρχικά αναρτηθείσα, που περιελάμβανε τα αποτελέσματα σε δύο κατηγορίες ξεχωριστά (συμμετέχοντες και μη συμμετέχοντες), η δε κατηγορία συμμετεχόντων διαιρείτο σε δύο υποκατηγορίες, στην των επιτυχόντων και των επιλαχόντων, χωρίς όμως αυτό να διευκρινίζεται στην ανάρτηση.
Έτσι εξηγείται η διαφορετική αρίθμηση (αύξων αριθμός "σειρά βαθμολογίας") στην αρχική και τωρινή ανακοίνωση

mili

Δημοσίευση από mili »

verooo έγραψε:mili κ εγω δεν ειμαι απο Αθηνα κουκλα μου! Πες μου σε παρακαλω το τηλ. Που παιρνεις να παιρνω κ εγω! Επειδη μετα τ'αποτελεσματα δεν ειχα κουραγιο να μπαινω εδω να διαβαζω με την απογοητευση μου εσενα που σε εκοψαν; Γιατι θελεις να κανεις ενσταση;

στην μανα μου δωσανε αυτα τα νουμερα αλλα δεν μπορω πιασω γραμμη να μαθουμε πληροφοριες για το πως γινεται ενσταση 210651223 και 2106571212 αν μαθεις κατι ενημερωσε με κι εμενα!
AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από AKHS KARDITSA 3 »

Αα την ειχα δει αυτη την ανακοινωση αλλα δν εωγαζε νοημα. ουτε να δικαιολογιθουνε δν ξερουν τα ζωα γ@μο τα σπι... ους. τι μ@λακιεσ λενε οτι νανε. ειναι που θα περνανε εντελως αξιοκρατικα. μακαρι να ξαναναθεωρηθει η προκυρηξη που δν το πιστευω να υπαρξει τετοια δυνατοτητα εκτος αν ειναι πολλες οι ενστασεις και οι καταγγελιες ισως τοτε γινει κατι. αν και μ ειπε ενας φιλος μ που μιλησα σημερα ειναι οβα και εχουν γινει πολλα λαθει σκοπιμα λαθει ομος καταλαβατε τι εννοω και μ ειπε οτι θα ξαναγινει η προκυρηξη (μαλλον).

KΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

Δημοσίευση από KΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ »

AKHS KARDITSA 3 έγραψε: Αα την ειχα δει αυτη την ανακοινωση αλλα δν εωγαζε νοημα. Ουτε να δικαιολογιθουνε δν ξερουν τα ζωα γ@μο τα σπι... Ους. Τι μ@λακιεσ λενε οτι νανε. Ειναι που θα περνανε εντελως αξιοκρατικα. Μακαρι να ξαναναθεωρηθει η προκυρηξη που δν το πιστευω να υπαρξει τετοια δυνατοτητα εκτος αν ειναι πολλες οι ενστασεις και οι καταγγελιες ισως τοτε γινει κατι. Αν και μ ειπε ενας φιλος μ που μιλησα σημερα ειναι οβα και εχουν γινει πολλα λαθει σκοπιμα λαθει ομος καταλαβατε τι εννοω και μ ειπε οτι θα ξαναγινει η προκυρηξη (μαλλον).

φιλε ειναι ολοφανερο εβαλαν τους δικους τους δεν δικαιολογουνται τετοια λαθη μετα απο τοσο καιρο που ειχαν να βγαλουν τα αποτελεσματα, δεν μου μετρησαν την προυηρεσια κ ειχα στειλει βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα, το πρωι ημουν στην 118 θεση κ το μεσημερι στην 171, εγινε κομπινα.

NIO

Δημοσίευση από NIO »

Οτι και να λεμε τωρα παιδια δεν αλλαζει τιποτα...

αυτους που ειναι να παρουνε θα τους παρουν, οτι και να κανουμε εμεισ.

και εγω απο 5 βρεθηκα 30 και επιλαχων ζητανε 25, αλλα θα παω δεν τα παραταω...

Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Παιδια παει ειναι αυτο που λεει Νιο οτι και να κανουμε δικα τους ατομα θα παρουν. Θα γινει χαμος με τα αποτελεσμτα αλλα το αποτελεσμα 0. Δεν πειραζει παμε για την επομενη προκηρυξη και με ενα βυσμα διπλα ΕικόναΕικόνα
mili

Δημοσίευση από mili »

Εγω απο την μερια μου δεν εχω να χασω κατι απο αυτο που εχω τωρα... ενα τιποτα! οποτε θα παω τωρα να κανω ενσταση το τηλ που βρηκα και με ενημερωσανε ειναι 2103630579. για καλη μου τυχη ειμαι αθηνα και μπορω να παω τωρα!
Nio
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nio »

Τι να σας πω ρε παιδια αν πιστευετε οτι θα βρειτε το δικιο σας καντε ενσταση...

verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από verooo »

Να πας mili μπραβο! Μακαρι να γινει κατι. Στο ευχομαι να εισακουστεις!

θα κανω κ εγω τηλ. Να δω τι παιζει!

mili

Δημοσίευση από mili »

Nio έγραψε:Τι να σας πω ρε παιδια αν πιστευετε οτι θα βρειτε το δικιο σας καντε ενσταση...

το ξανα λεω, δεν ξερω αν θα βρω κατι η θα κερδησω κατι απο ολα αυτα, αλλα δεν εχω να χασω κατι απο αυτο που ηδη εχω!
κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

Εγω εχω 286 μορια και στην ειδικοτητα μου ο τελευταιος Μπηκε με 126 αλλα με βγαλανε ακαταλληλη στα αθληματα. Θελω να μαθω για δικηγορο.
Nio
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nio »

Ρε κατερινα πως βλεπεισ με ποσα μορια μπηκε ο τελευταιος; και εγω εβαλα δικηγορο στην αρχη γιατι δεν μου αναγνωριζαν το πτυχιο

και πετυχε...

γΙΑΝ

Δημοσίευση από γΙΑΝ »

Ρε παιδια σας παρακαλω που μπορω να βρω τους αναλυτικους πινακες με πρωτους τελευταιους κλπ κλπ;

δεν μπορω που ειναι

μηπως μπορειτε να κανετε ενα copy το link;

ευχαριστω

mili

Δημοσίευση από mili »

γΙΑΝ έγραψε:Ρε παιδια σας παρακαλω που μπορω να βρω τους αναλυτικους πινακες με πρωτους τελευταιους κλπ κλπ;

δεν μπορω που ειναι

μηπως μπορειτε να κανετε ενα copy το link;

ευχαριστω

για ποιο ρωτας αεροπορια στρατο ξηρας η στρατολογια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες