Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

Δημοσίευση από ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ »

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=12&mid=94

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Η αεροπορια εβγαλε ανακοινωση για τα αποτελεσματα μπειτε και δειτε. Τα εξηγει γιατι εγινε το μπαχαλο με τις σειρες καταταξησ
εβγαλε ανακοινωση για να καλυφθει οχι οτι ειναι αληθεια ομως, δεν δικαιολογουνται τετοια λαθη, ηταν που θα γινοντουσαν αξιοκρατικα.

κομενοσ

Δημοσίευση από κομενοσ »

Βερο να σου πω εμενα με κοπσανε στα αθλητικα αλλα δεν γραφει τα μορια μου μονο οτι ειμαι κομενοσ. Εσενα τα γραφει; Για στρατο ξηρας μιλαω. Παιδια που δωσατε αεροπορια και στρατολογια αθληματα δωστατε; Τι αποτελεσματα σας βγηακαν τα τελικα; Η τα περιμενετε;
verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από verooo »

mili κ εγω δεν ειμαι απο Αθηνα κουκλα μου! Πες μου σε παρακαλω το τηλ. Που παιρνεις να παιρνω κ εγω! Επειδη μετα τ'αποτελεσματα δεν ειχα κουραγιο να μπαινω εδω να διαβαζω με την απογοητευση μου εσενα που σε εκοψαν; Γιατι θελεις να κανεις ενσταση;

AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από AKHS KARDITSA 3 »

Παιδια που μπορω να δω τιν ανακοινωση στο haf.gr; Εχω και εγω προβλημα με τα μορια. δεν με μετρησανε την βεβαιωση σπουδων δλδ οτι σπουδαζω, ειμαι στο 6ο ετος δλδ και δεν με μετρησανε το πτυχειο του ecdl για ειδικοτητα οδηγος δηλωσα. κατι ακουσα οτι θα ξαναγινει η προκυρηξη διοτι εγινε μεγαλο μπαχαλο με τη μοριοδοτηση και ειναι ολοι ετοιμη για ενστασεις. το ιδιο και εγω! επισης με ενα φιλο μ ποθ μιλισα πριν λιγο αυτος περασε επιλαχων με σειρα 52η και μεσα σε μια μερα αλαξε και πηγε 77η. μιλαμε για μεγαλα απατη. μαρεσει που λεγανε οτι θα παρουνε με αξιοκρατικα κρτιτιρια! τι να παω τα λογια ειναι περιτα. καλη συνεχεια σε οσους περασανε!

AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

AKHS KARDITSA 3 έγραψε: Παιδια που μπορω να δω τιν ανακοινωση στο haf.gr; Εχω και εγω προβλημα με τα μορια. Δεν με μετρησανε την βεβαιωση σπουδων δλδ οτι σπουδαζω, ειμαι στο 6ο ετος δλδ, ακομη δεν με μετρησανε το πτυχειο του ecdl για ειδικοτητα οδηγος δηλωσα. Κατι ακουσα οτι θα ξαναγινει η προκυρηξη διοτι εγινε μεγαλο μπαχαλο με τη μοριοδοτηση και ειναι ολοι ετοιμη για ενστασεις. Το ιδιο και εγω! Επισης με ενα φιλο μ που μιλισα πριν λιγο αυτος περασε επιλαχων με σειρα 52η και μεσα σε μια μερα αλλαξε και πηγε 77η. Μιλαμε για μεγαλη απατη. Μ'αρεσει που λεγανε οτι θα παρουνε με αξιοκρατικα κρητιρια! Τι να παω τα λογια ειναι περιτα. Καλη συνεχεια σε οσους περασανε!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από anna.nikos »

κομενοσ έγραψε: Βερο να σου πω εμενα με κοπσανε στα αθλητικα αλλα δεν γραφει τα μορια μου μονο οτι ειμαι κομενοσ. Εσενα τα γραφει; Για στρατο ξηρας μιλαω. Παιδια που δωσατε αεροπορια και στρατολογια αθληματα δωστατε; Τι αποτελεσματα σας βγηακαν τα τελικα; Η τα περιμενετε;
γραφει αποτυχων στις αθλητικες δοκιμασιες; Δεν ειχες βγαλει αθληματα κ κοπηκες?
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

AKHS KARDITSA 3 έγραψε: Παιδια που μπορω να δω τιν ανακοινωση στο haf.gr; Εχω και εγω προβλημα με τα μορια. Δεν με μετρησανε την βεβαιωση σπουδων δλδ οτι σπουδαζω, ειμαι στο 6ο ετος δλδ και δεν με μετρησανε το πτυχειο του ecdl για ειδικοτητα οδηγος δηλωσα. Κατι ακουσα οτι θα ξαναγινει η προκυρηξη διοτι εγινε μεγαλο μπαχαλο με τη μοριοδοτηση και ειναι ολοι ετοιμη για ενστασεις. Το ιδιο και εγω! Επισης με ενα φιλο μ ποθ μιλισα πριν λιγο αυτος περασε επιλαχων με σειρα 52η και μεσα σε μια μερα αλαξε και πηγε 77η. Μιλαμε για μεγαλα απατη. Μαρεσει που λεγανε οτι θα παρουνε με αξιοκρατικα κρτιτιρια! Τι να παω τα λογια ειναι περιτα. Καλη συνεχεια σε οσους περασανε!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=12&mid=94

AKHS KARDITSA 3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Που μπορω να δω την ανακοινωση μπηκα στο haf.gr Και λεει μονο για τα αποτελεσματα. Μηπως πρεπει να μπω σε αλλη σελιδα. Εχω μεγαλη περιεργια να δω τι δικαιολογιες θα ειπανε. Αν μπορεις φιλε μου απαντησε. Ευχαριστω!
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

AKHS KARDITSA 3 έγραψε:Που μπορω να δω την ανακοινωση μπηκα στο haf.gr Και λεει μονο για τα αποτελεσματα. Μηπως πρεπει να μπω σε αλλη σελιδα. Εχω μεγαλη περιεργια να δω τι δικαιολογιες θα ειπανε. Αν μπορεις φιλε μου απαντησε. Ευχαριστω!
Οχι λεει κ για την ανακοινωση στο κατω μερος της σελιδας της αεροποριας, στειλε μνμ κ στο λινκ που εστειλα, ειναι η σελιδα του μακη τριανταφυλοπουλου στειλε να μαζευτουν οι αδικιες που εγιναν κ να ψαξει ο μακης να τους ξεσκεπασει, εχουν στειλει κ αλλοι, στειλε κ εσυ
verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Τα μορια μου τα ξερω γιατι ειναι ξεκαθαρα! Ουτε με προυπηρεσιες εει να κανει! πτυχιο τει αγγγλικα παραμεθωριο ολα τ'αλλα βεβαιωσεις!

ακαταλληλη στις αθλητικες δοκιμασιες γραψανε... Ο τελευταιος που μπηκε στην ειδικοτητα μου ειναι με 130 μορια

verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Τ'αθληματα τα ειχα βγαλει κ τερματισα σε ολα! Ενας δικος μας ειχε πει οτι ειμαι περασμενη!
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

verooo έγραψε:Τα μορια μου τα ξερω γιατι ειναι ξεκαθαρα! Ουτε με προυπηρεσιες εει να κανει! πτυχιο τει αγγγλικα παραμεθωριο ολα τ'αλλα βεβαιωσεις!

ακαταλληλη στις αθλητικες δοκιμασιες γραψανε... Ο τελευταιος που μπηκε στην ειδικοτητα μου ειναι με 130 μορια

μηπως δεν εβγαλες κανενα απο τα αθληματα; Μηπως δεν εβγαλες τους χρονους; Οταν κοβεσαι στα αθληματα δεν σου γραφει τα μορια. Μονο επιτυχων και επιλαχων γραφει τα μορια.
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

verooo έγραψε:τ'αθληματα τα ειχα βγαλει κ τερματισα σε ολα! ενας δικος μας ειχε πει οτι ειμαι περασμενη!

τοτε στειλε mail στον μακη τριανταφυλοπουλο μην χαριζεις την θεση σου σε καποιον αλλον

verooo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από verooo »

Λοιπον με το σταυρο στο Χερι δεν πηγα! εβγαλα 3 α8ληματα με την αξια μου μες τους χρονους κανονικα! ο "δικος"μας εδωσε τ οκ κ για τ'αλλα α8ληματα στα οποια ειχα ολοκληρωσει αλλα οχι στ ορια!

Ετσι κ αλλιως αυτος ηταν ο φοβος μου αλλα προσπαθησα παρα πολυ!

Μια μερα πριν βγουν τ'αποτελεσματα (παρασκευη) ηδη ο "γνωστος" ηξερε οτι δεν περασα γιατι ειπε οτι: Οσα ατομα ειπαμε να βοηθηθουν τα ριξανε στ κουβα. Κ εγω λεει ειμαι Μπλε! Δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι. Εχω αρκετες περιπτωσεις με τ ιδιο 8εμα... Μεχρι κ τον Μειμαρακη ειχαν βαλει!

Αλλα τακτοποιησαν 90% μας ειπαν τους δικους τους! Γι'αυτο καθυστερουσαν!

Εχω πατριωτισα που ειναι βουδακι κ στ'αθληματα δεν τα ειχε περασει. Περπατουσε!

ο πατερας της ομςς κομματοτοσκυλο... Ε αυτη περασε!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες