φιλε κ εγω την ιδια ειδικοτητα δηλωσα κ με εβγαλαν με τα ιδια μορια κ δεν μου μετρησαν προυπηρεσια κ ειχα στειλει βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα κιολας. Ακου τωρα κ το αλλο ειχαμε τα ιδια μορια 270 κ εγω στην αρχη ημουν στην 118 θεση κ το μεσημερι στην 171 πως γινεται με τα ιδια μορια να ειμαστε σε διαφορετικες θεσειςgiati; έγραψε:Καλησπέρα είμαι επιλαχών για ειδικότητα ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ αεροπορία με 270 μόρια.
Δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία γιατί δεν είχα βεβαίωση εργοδότη (λόγο ότι έχει κυρήξει πτώχευση), πήρα τηλέφωνο και το είπα πρίν κάνω τα χαρτιά μου και μου είπαν να βάλω μια υπέυθυνη δήλωση και να το αναφέρω, και αυτό έκανα.
Με πήραν τηλέφωνο πρίν βγούν τα αποτελέσματα για αεροπορία και με ρωτήσαν αν μπορώ να στείλω βεβαίωση εργοδότη και τους εξήγησα πως έχει και είπαν εντάξει.
Κοιτάω λοιπόν Δευτέρα τα αποτελέσματα και ήμουν 96 επιλαχών γιατί δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία και κοιτάω ξανα τώρα και είμαι 149 επιλαχών.
Τι σκατά γίνεται;
Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Αν καποιος θελει να κανει ενσταση να κατσει να γιαβασει καλα την προκυρηξη και να δει που υπαρχει λαθος. Τωρα αν ειναι ατυχος σαν και εμενα που περνουσα στις μισες ειδηκοτητες και εκατσε αυτο το στραβο, που εχω εντσασεις για αυτο ειναι αλλο θεμα.
ελενη έγραψε:Νικο ευχαριστω... Τι θα γινει καλε; Περιμενω...
Σε βρικα σε καταλαβα ποια εισαι εχουμε την ευη κοινη φιλη!
Καλα εδω κ αν βρωμαει η δουλεια ειχατε τα ιδια μορια κ ειχατε διφορετικες θεσεις κ δεν σας μετρησαν κ την προυπηρεσια, κυνηγηστε το παιδιαΚΩΣΤΑΣ έγραψε:φιλε κ εγω την ιδια ειδικοτητα δηλωσα κ με εβγαλαν με τα ιδια μορια κ δεν μου μετρησαν προυπηρεσια κ ειχα στειλει βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα κιολας. Ακου τωρα κ το αλλο ειχαμε τα ιδια μορια 270 κ εγω στην αρχη ημουν στην 118 θεση κ το μεσημερι στην 171 πως γινεται με τα ιδια μορια να ειμαστε σε διαφορετικες θεσειςgiati; έγραψε:Καλησπέρα είμαι επιλαχών για ειδικότητα ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ αεροπορία με 270 μόρια.
Δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία γιατί δεν είχα βεβαίωση εργοδότη (λόγο ότι έχει κυρήξει πτώχευση), πήρα τηλέφωνο και το είπα πρίν κάνω τα χαρτιά μου και μου είπαν να βάλω μια υπέυθυνη δήλωση και να το αναφέρω, και αυτό έκανα.
Με πήραν τηλέφωνο πρίν βγούν τα αποτελέσματα για αεροπορία και με ρωτήσαν αν μπορώ να στείλω βεβαίωση εργοδότη και τους εξήγησα πως έχει και είπαν εντάξει.
Κοιτάω λοιπόν Δευτέρα τα αποτελέσματα και ήμουν 96 επιλαχών γιατί δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία και κοιτάω ξανα τώρα και είμαι 149 επιλαχών.
Τι σκατά γίνεται;
Και εγώ έστειλα βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, αλλά αντί για βεβαίωση έκανα υπεύθυνη δήλωση και αναφέρω το ότι έχει Κυρήξει πτώχευση ο εργοδότης μου και δίνω και τα στοιχεία του.
Μπορεί να είμαστε σε διαφορετική θέση λόγο βαθμού απολυτηρίου, έχω 18,9
Τα πιο πολλα μορια τα δινει το πτυχιο βουλευτης...
αναγνωρισμενο απο το κρατος...

SMHMIAS έγραψε:Καλα εδω κ αν βρωμαει η δουλεια ειχατε τα ιδια μορια κ ειχατε διφορετικες θεσεις κ δεν σας μετρησαν κ την προυπηρεσια, κυνηγηστε το παιδιαΚΩΣΤΑΣ έγραψε:φιλε κ εγω την ιδια ειδικοτητα δηλωσα κ με εβγαλαν με τα ιδια μορια κ δεν μου μετρησαν προυπηρεσια κ ειχα στειλει βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα κιολας. Ακου τωρα κ το αλλο ειχαμε τα ιδια μορια 270 κ εγω στην αρχη ημουν στην 118 θεση κ το μεσημερι στην 171 πως γινεται με τα ιδια μορια να ειμαστε σε διαφορετικες θεσειςgiati; έγραψε:Καλησπέρα είμαι επιλαχών για ειδικότητα ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ αεροπορία με 270 μόρια.
Τι σκατά γίνεται;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ;
Ακριβώς mili αυτό είπα και εγώ, αλλά τα υπόλοιπα?
Stauros έγραψε:Τα πιο πολλα μορια τα δινει το πτυχιο βουλευτης...
Ακριβως αλλα και οχι μονο βουλευτης. Παντος εαν θελουν να σε πεταξουν ακομα και απο τα ερπιστριοφορα και εσυ εισαι ικανος για ειδηκοτητα μαχιμη αυτοι θα βρουν τον τροπο. Τι.3 μηνες τσαμπα περασαν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Για τα υπόλοιπα πάρε τηλέφωνο
ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 15,4 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ, ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣgiati; έγραψε:Και εγώ έστειλα βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, αλλά αντί για βεβαίωση έκανα υπεύθυνη δήλωση και αναφέρω το ότι έχει Κυρήξει πτώχευση ο εργοδότης μου και δίνω και τα στοιχεία του.
Έστειλες κανονικά βεβαίωση εργοδότη με σφραγίδα εργοδότη και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα με σφραγίδα, στα λέω γιατί ψάχνουν το παραμικρό να σε πετάξουν έξω.
Και αν θυμάσαι των κωδικό επαγγέλματος μπορείς να μου τον πείς, γιατί μπορεί να βρούνε και εκεί πάτημα ότι δεν ταιριάζει ακριβώς.
Και από 96 πώς πήγαμε ρε μάγκες 149 και με όλα αυτά;
Και να βρήκαν κάποιο πάτημα πως από 96 θέση με πήγαν 149; Και η ***** είναι ότι δεν έκανα αποθήκευση της σελίδας να την κάνω εκτύπωση να έχουμε και απόδείξης σε αυτά που λέμε.
Και αν θυμάσαι των κωδικό επαγγέλματος μπορείς να μου τον πείς, γιατί μπορεί να βρούνε και εκεί πάτημα ότι δεν ταιριάζει ακριβώς.
Και να βρήκαν κάποιο πάτημα πως από 96 θέση με πήγαν 149; Και η ***** είναι ότι δεν έκανα αποθήκευση της σελίδας να την κάνω εκτύπωση να έχουμε και απόδείξης σε αυτά που λέμε.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Η προκηρυξη λεει οτι μπορειυε να κανετε ενσταση; Γιατι για στρατο ξηρας νομιζω ελεγε οτι δεν επιτρεπεται. Κ βρε παιδια θα πληρωσετε δικηγορους; Μηπως θα βρειτε ακρη με το κρατος?
Ναι με σφραγιδες ηταν οι βεβαιωσεις κ οι δυο. Τον κωδικο δεν τον θυμαμαι αλλα ρωταω αυριο κ τον μαθαινω ομως. Εβαλαν τους δικους τους ειναι ολοφανερο με αυτα που εγιναν.Eσυ θυμασαι τον κωδικο να ρωτησω να μαθω αυριο κ τον δικο μου να δω αν εχουμε τους ιδιους κωδικους στην ειδικοτηταgiati; έγραψε:Έστειλες κανονικά βεβαίωση εργοδότη με σφραγίδα εργοδότη και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα με σφραγίδα, στα λέω γιατί ψάχνουν το παραμικρό να σε πετάξουν έξω.
Δεν είμαστε να πληρώνουμε, άμα είχαμε λεφτά για τέτοια δεν θα κοιτούσαμε καν να πάμε εποπ :P
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες