Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Μπειτε να σας κανω add γιατι βιαζομαι να φυγω. αντε να οργανωθουμε
κομενοσ έγραψε:Κοπελια σε ευχαριστω που απαντησες δεν μου λες κανα βυσμα θα μας κανονισεις αν ειναι και λεφτα δινουμε αμ θες. Η Ελλάδα ποτε δεν πεθενει
μαλλον δεν το καταλαβες καλα μεγαλε αυτο που ειπα, δεν μιλησα για μενα γιατι εγω και αεροπορια κοπικα και στρατολογια οποτε αν ειχα βυσμα εσυ τι λες να καθομουνα εδω να βρω μια λυση΄; Εδω εμενα μου φαγανε μορια. Στο ειπα ως απαντηση στο αν γινανε μαγειρεματα. Ουτε καν ξερω ποιο βυσμα εβαλε η ξαδελφη μου και ουτε με νοιαζει στην τελικη! Αμα το καταλαβες το καταλαβεσ
Ελενη απαγορευοντε τα ξενα εδω ελενη ελενι γραφετε; ι με η; ελεκιντου βγαζει
Το καταλαβα μην βαρας. κακος λεσα αν ειχες δεν θα βαζες χαζη εισαι; βαλε να σωθεισ
κομενοσ έγραψε:Το καταλαβα μην βαρας. Κακος λεσα αν ειχες δεν θα βαζες χαζη εισαι; Βαλε να σωθεισ
σορρυ αλλα φανηκε σαν να μου την λες για αυτο απαντησα καπως αποτομα. Αμα ειχα βρε δεν θα εβαζα νομιζεις... Αλλα δεν εχω τι να κανω. Ρε συ ποιο ειναι το φεισμπουκ σου δεν μπορω να βρω την ελενη
ελενη έγραψε:Εχω τελειωσει τεε β κυκλου νοσηλευτρια με βαθμο 16,2 κ εδωσα για β. Νοσηλευτη στην πολεμικη αεροπορια εν τω μετεξυ ειχα κ αδεια ασκησεως επαγγελματος. Καταλαβες;
Απόφοιτοι ΤΕΕ Β΄ Κύκλου (ή ισοτίμων σχολών εσωτερικού- εξωτερικού) :210
μονάδες.210 νομιζω
Νικος έγραψε:ελενη έγραψε:Εχω τελειωσει τεε β κυκλου νοσηλευτρια με βαθμο 16,2 κ εδωσα για β. Νοσηλευτη στην πολεμικη αεροπορια εν τω μετεξυ ειχα κ αδεια ασκησεως επαγγελματος. Καταλαβες;
Απόφοιτοι ΤΕΕ Β΄ Κύκλου (ή ισοτίμων σχολών εσωτερικού- εξωτερικού) :210
μονάδες.210 νομιζω
ναι ετσι ειναι και 20 μορια απο ειδικοτητα να την ζητουσαν!
Νικο Ο βαθμος μου δεν παιζει ρολο πουθενα δηλαδη; Ρε παιδια λαθος... Ελενακι ελενακιδου για προσπαθηστε
Ο βαθμος ειναι για στο λυκειο και πολαπλασιαζετε με το 10,5 η το γυμνασιο και πολαπλασιαζετε με το 4,5. Απο τα μορια μας περνουμε θεωριτικα το μεγιστο πτυχιο...
Καλησπέρα είμαι επιλαχών για ειδικότητα ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ αεροπορία με 270 μόρια.
Δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία γιατί δεν είχα βεβαίωση εργοδότη (λόγο ότι έχει κυρήξει πτώχευση), πήρα τηλέφωνο και το είπα πρίν κάνω τα χαρτιά μου και μου είπαν να βάλω μια υπέυθυνη δήλωση και να το αναφέρω, και αυτό έκανα.
Με πήραν τηλέφωνο πρίν βγούν τα αποτελέσματα για αεροπορία και με ρωτήσαν αν μπορώ να στείλω βεβαίωση εργοδότη και τους εξήγησα πως έχει και είπαν εντάξει.
Κοιτάω λοιπόν Δευτέρα τα αποτελέσματα και ήμουν 96 επιλαχών γιατί δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία και κοιτάω ξανα τώρα και είμαι 149 επιλαχών.
Τι σκατά γίνεται;
Δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία γιατί δεν είχα βεβαίωση εργοδότη (λόγο ότι έχει κυρήξει πτώχευση), πήρα τηλέφωνο και το είπα πρίν κάνω τα χαρτιά μου και μου είπαν να βάλω μια υπέυθυνη δήλωση και να το αναφέρω, και αυτό έκανα.
Με πήραν τηλέφωνο πρίν βγούν τα αποτελέσματα για αεροπορία και με ρωτήσαν αν μπορώ να στείλω βεβαίωση εργοδότη και τους εξήγησα πως έχει και είπαν εντάξει.
Κοιτάω λοιπόν Δευτέρα τα αποτελέσματα και ήμουν 96 επιλαχών γιατί δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία και κοιτάω ξανα τώρα και είμαι 149 επιλαχών.
Τι σκατά γίνεται;
αστα να πανε... απαραδεκτοι... τι την ηθελαν την υπευθυνη δηλωση τοτε... ουστ!!!giati; έγραψε:Καλησπέρα είμαι επιλαχών για ειδικότητα ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ αεροπορία με 270 μόρια.
Τι σκατά γίνεται;
Νικο ευχαριστω... τι θα γινει καλε; περιμενω...
Δεν γνωρίζω αλλά θα πάρω τηλέφωνο γιατί θέλω εξηγήσεις, δεν είμαστε ***** να τα αφήνουμε όλα στον αέρα.
Να γνωρίζω τουλάχιστων για επόμενες να μην κάνω τα χαρτία μου άμα δεν είναι αποδεχτά τα μόρια από την προυπηρεσία μου.
Και το άλλο απο 96 είμαι 149 επιλαχών :/
Να γνωρίζω τουλάχιστων για επόμενες να μην κάνω τα χαρτία μου άμα δεν είναι αποδεχτά τα μόρια από την προυπηρεσία μου.
Και το άλλο απο 96 είμαι 149 επιλαχών :/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες