Τι εγινε; Τιποτα ολα καλα σαν τι να γινι; Μηπως εγιναν αδικιες; Μπαααααα μηπως δεν μας μετρησαν τα μορια; Μπααα πεταμε απ τι χαρα μας γιατι ολοι περασαμε
Ανθσγος έγραψε: Τι εγινε; Τιποτα ολα καλα σαν τι να γινι; Μηπως εγιναν αδικιες; Μπαααααα μηπως δεν μας μετρησαν τα μορια; Μπααα πεταμε απ τι χαρα μας γιατι ολοι περασαμε
αυτο σε αεροπορια λετε ε; Αλλα για ενστασεις δεν χρειαζονται εξοδα?
Επειδη εγω τωρα μπηκα στην αεροπορια απο χθες ειδα αυτο Διευκρίνηση για το Διαγωνισμό ΕΠ. ΟΠ. Της ΠΑ Η αναρτηθείσα ανακοίνωση στις 14:00 της 1-2-2010 περιλαμβάνει τη "Σειρά βαθμολογίας" κατά απόλυτη σειρά συνολικής βαθμολογίας συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων, σε αντίθεση με την αρχικά αναρτηθείσα, που περιελάμβανε τα αποτελέσματα σε δύο κατηγορίες ξεχωριστά (συμμετέχοντες και μη συμμετέχοντες), η δε κατηγορία συμμετεχόντων διαιρείτο σε δύο υποκατηγορίες, στην των επιτυχόντων και των επιλαχόντων, χωρίς όμως αυτό να διευκρινίζεται στην ανάρτηση. Έτσι εξηγείται η διαφορετική αρίθμηση (αύξων αριθμός "σειρά βαθμολογίας") στην αρχική και τωρινή ανακοίνωση. μπορει καποιος να μου πει τι εννοει για την διαφορα θεσης΄;
Ανθσγος έγραψε: Τι εγινε; Τιποτα ολα καλα σαν τι να γινι; Μηπως εγιναν αδικιες; Μπαααααα μηπως δεν μας μετρησαν τα μορια; Μπααα πεταμε απ τι χαρα μας γιατι ολοι περασαμε
αυτο σε αεροπορια λετε ε; Αλλα για ενστασεις δεν χρειαζονται εξοδα;
δεν ξερω κι εγω για αυτο ρωταω να μαθω τι παιζει !
Αυτα ειναι βλακειες, για παραδειγμα εννοει οτι εγω ημουν 40 στους αποτυχοντες και στο συνολο τωρα που με κατεβασαν ειμαι 100 απο ολους οσους εκαναν αιτησεις. τι λενε ; πανε καλα;