Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Καλησπέρα σε όλους.Σας παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου πει που και πως μπορώ να βρώ τα μόρια μου ως επιλαχούσα και τον πίνακα επιλαχόντων;
Μπορούμε να κάνουμε προσφυγή;
Μήπως γνωρίζει κανείς δικηγόρο που να ασχολείται με τέτοια θέματα;
Σας ευχαριστώ πολύ
Σας ευχαριστώ πολύ
θελεις να δεις αυτο για τα ματια που ανεφερες εχθες οτι σου ειπαν στο τηλ; εχω την εντυπωση οτι δεν αναφερει κατι τετοιο μεσα... μονο το τι χαρτια χρειαζονται αναφερει... και στο τελος της προκηρυξης που αναφερει τα νοσηματα. αν ψαχνεις δλδ για τα ματια εκει κοιταξε... κατι αλλο δε ξερω να σου πω για να σε βοηθησω...νικοσ έγραψε:δημητρα δεν μπορω να το βρω, εχω την προκηρηξη σε ηλεκτρονικη μορφη, δεν γραφει αυτο που ψαχνω...

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Ρε παιδια ακουω ατομα εδω με 500 και βαλε μορια να ειναι αποτυχοντες. και που ξερουμε εμεις που εφτασε η βαση του τελευταιου και οτι δεν πηραν καποιον με λιγοτερα μορια. εμενα δε μετρησαν ουτε τις ειδικες δυναμεις, ουτε τη βεβαιωση απο ΤΕΙ τεταρτου χρονου, ουτε την προυπηρεσια μοτ (ημουν διαβιβαστης στο πεζικο και δηλωσα αεροπορια τεχνιτης τηλεπικοιν) και καλα πες οτι δε βρηκαν ομοιοτητα, τις ειδικες δυναμεις γιατι δεν το μετρησαν; δεν παμε καλα, πρεπει να πιεστουν για να βγαλουν τους πινακες. οχι τιποτα αλλο δεν προκειται να γινουν προσληψεις φετος στον ευρυτερο δημοσιο τομεα και αποφασισαν να βολεψουν τα πασοκακια τους, μεσα απο εναν διαγωνισμο που δεν ελεγχει ο ασεπ, αρα τρελο γλεντι μιλαμε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Λενε κατι στο αλτερ τωρα στις ειδησεισ
Παιδια στο αλτερ σε λιγο θα εχει θεμα για τους εποπ και τις νοθιες που εγιναν
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Για τις ερπυστριες λεει στο αλτερ οχι για εποπ.
Καλησπέρα σε όλους.Σας παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου πει που και πως μπορώ να βρώ τα μόρια μου ως επιλαχούσα και τον πίνακα επιλαχόντων;
Σας ευχαριστώ πολύ
Σας ευχαριστώ πολύ
Παιδια ξερει κανεις αν σε βγαλουν οι γιατροι οτι δεν μπορεις να γινεις οδηγος αλλα εχεις ι1 μπορουν αυτοματα να σε αλλαξουν ειδηκοτητα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
νικο μου και εγω πληρ ερπυστ περασα. Οταν βαζεις την ταυτοτητα τι σου λεει ;ΝΙΚΟΣ έγραψε:Μιλαω για πζ πληρ ερπιστρ.
helen έγραψε:νικο μου και εγω πληρ ερπυστ περασα. Οταν βαζεις την ταυτοτητα τι σου λεει ;ΝΙΚΟΣ έγραψε:Μιλαω για πζ πληρ ερπιστρ.
Καταληλος, επιλαχον 300 μορια. Και τους ρωτησα γιατι συμβενει αυτο και μου ειπαν επειδη οι γιατροι σε βγαλαν οτι δεν μπορεις να εισαι οδηγος. Αστιγματισμο εχω σε μικρο βαθμο. Ξερεις αν υσχιει; Ο γιατρος ο ιδιος με ρωτησε αν εχω βαλει ειδηκοτητα οδηγου του ειπα οτι εβαλα πζ πληρ ερπιστρ και μου ειπε δεν εχεις τοτε προβλημα
Σας ευχαριστώ πολύ
Σας ευχαριστώ πολύ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
ΝΙΚΟΣ έγραψε:helen έγραψε:νικο μου και εγω πληρ ερπυστ περασα. Οταν βαζεις την ταυτοτητα τι σου λεει ;ΝΙΚΟΣ έγραψε:Μιλαω για πζ πληρ ερπιστρ.
Καταληλος, επιλαχον 300 μορια. Και τους ρωτησα γιατι συμβενει αυτο και μου ειπαν επειδη οι γιατροι σε βγαλαν οτι δεν μπορεις να εισαι οδηγος. Αστιγματισμο εχω σε μικρο βαθμο. Ξερεις αν υσχιει; Ο γιατρος ο ιδιος με ρωτησε αν εχω βαλει ειδηκοτητα οδηγου του ειπα οτι εβαλα πζ πληρ ερπιστρ και μου ειπε δεν εχεις τοτε προβλημα
Αν φορας γυαλια δεν μπαινεις οδηγος μου το ειχαν πει στο 414
Φιλε εκτος απο γραφει κατι τετοιο για την ειδηκοτητα πζ πληρ ερπιστρ; Εδω ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχεις προβλημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 8 επισκέπτες