Να υπηρετήσω τώρα ή να πάρω αναβολή;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dimitris1987
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimitris1987 »

Χαιρετω την παρεα ειμαι καινουριος στο φορουμ. Εχετε κανει πολυ καλη δουλεια για την ενημερωση των νεων και μπραβο σας. Εχω την εξης απορια και θα ηθελα τα φωτα σας. Ειμαι φοιτητης πληροφορικης στο 3 ετος και μετα απο πολυ σκεψη μου ηρθε σαν ιδεα να διακοψω την αναβολη μου να παω ΕΔ που ειχα δηλωσει περιοδευων και μολις τελειως πρωτα ο θεος φυσικα να συνεχισω το τει. Αξιζει κατι τετιο; Κατα την γνωμη σας να τελειωνω και απο τη στρατιωτικη μου θητεια; Και τωρα που ειμαι μικρος 21 χρονων γιατι οσω ποιο μεγαλος τοσο πικρα τρωως μου εχουν πει; Φιλικα Δημητρης ...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ θα έλεγα όχι. Θα βγεις εκτός κλίματος διαβάσματος και θα δυσκολευτείς να επανέλθεις.

Επίσης, μετά το στρατό η κοινωνική σύμβαση είναι "βρίσκω δουλειά" που θα σε πιέσει.

Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Green Berets »

Αν θες και την δικη μου γνωμη συμφωνω με yandr, μετα
θα βρεθεις εκτος κλιματος... αν εισαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιγουρος οτι
δεν θα υπαρξει τετοιο προβλημα ας το δοκιμαζες αλλα καλυτερα
να τελειωσεις πρωτα... αποψη μου!
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

Μην ανησυχείς για την ηλικία, δεν σε πήρανε τα χρόνια. Και 25 χρονών να πας, μία χαρά θα είσαι
ikaros
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από ikaros »

καλυτερα να εχεις ξεμπερδεψει με τα εργαστηρια της σχολης σου, να εχεις κανει πτυχιακη και με τις περισσοτερες θεωριες και μετα να πας φανταρος! γενικα θεωρω οτι αν σου εχουν μεινει λιγες θεωριες, ωστε να περνεις φοιτητικες αδειες, και πρακτικη τοτε μπορεις να πας φανταρος χωρις να χασεις τελειως επαφη με την σχολη!
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Εχω το ιδιο ερωτημα με εσενα dimitris1987. Εγω ειμαι ηλεκτρονικη 2ο εξαμηνο ακομη αλλα το σκεφτομαι αμα φτασω καμμια 21-22 να κανω αναβολη. Αυτο ετσι οπως το σκεφτομαι εγω εχει και τα καλα του και τα κακα του. Διαβσα και τις αποψεις των αλλων που εγραψαν εδω και ειναι σωστες πιστευω οι αποψεις τους. Απο την αλλη ομως αν τυχει κατι καλο στη πρακτικη εξασκηση θα χαθει γιατι θα μεσολαβησει ο στρατο. Αυτο μου το εχει πει ατομο που εχασε μια πολυ καλη ευκαιρια για δουλεια. Σιγουρα υπαρχει ο φοβος να βγεις εκτος κλιματος. Ετσι πιστευω οτι ο καθενας πρεπει να γνωριζει τον εαυτο του καλα και να κρινει αν μπορει να ανταπεξελθει.
dimitris1987
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimitris1987 »

Φιλε νεος. . εγω ειμαι 4 ετος εχουν μεινει χοντρικα 15 μαθηματα για να τελειωσω το τει. . πηρα αποφαση και Διεκοψα την αναβολη και μπαινω φεβρουαριο να τελειωνω. . ναι μεν ειναι δυσκολα Οπως λενε οι παραπανω αλλα αμα το εχεις στοχο να παρεις το κωλο πτυχιο Συνεχιζεις...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες