Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mili

Δημοσίευση από mili »

Και εμενα δεν μου μετρισανε το χαρτι του τεε και την ειδηκοτητα. Οτι να ναι δεν παιζονται να σας πως και το κουλο που εμαθα για ξηρας ομως, γνωστη μου ειχε περασει το οριο ηλικιας και θα επρεπε να την ειχανε κοψει αλλα για μαντεψτε... Την πηρανε! Οποτε αν εγιναν τετοιο στο ξηρας σε αεροπορια -στρατολογογια φανταστητε τι εχει παιχτει! Δεν ξερω τι να κανω εχω απογοητευτει ρε παιδια γιατι εγω πλεον δεν εχω το οριο ηλικιας... ! Κουραστηκα Με ολα αυτα!
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Ε! Μα... Μας σκάσανε σήμερα! Ας το ρίξουμε και λίγο στην τρελή γιατί δεν την βγάζουμε καθαρή! Και όπως είπαμε τρέξτε να προλάβουμε την προσφορά γιατί δεν θα προλάβουμε!
free έχω κάνει και για αεροπορία και εκεί που ήμουν ωραία και καλά (χιχιχιχιχι) Στην 2η σειρά τσουπ με έριξαν στην 17η οι θέσεις είναι 15 άρα ίσως λέω ίσως μπορεί να έχω και κάποιες ελπίδες... Αλλα αυρίο μπορεί να έχω φτάσει και στα 50! Όπως είπα και το πρωί ούτε χρηματιστήριο να είμασταν με τέτοια απότομη πτώση! Ξέρεις τι γίνετε η αλήθεια είναι ότι χτες είχα απογοητευτεί τελείως γιατί εγώ έχω μόνο αυτό που ζητούσε η συγκεκριμένη θέση... Επομένως θα το καταλάβαινα και να ήμουν εκτός, απλά αυτό που με τρελένει είναι ότι το πρωί μας ανέβασε στα ύψη και μετα μας έδωσε μία και φάγαμε τα μούτρα μας! Εμένα αυτό με ενόχλησε όλη αυτή η βαβούρα αν δεν είστε έτοιμοι (3 μήνες τώρα) πολύ απλά μην τα ανακοινώνεται! Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την λογική που επικρατή πάντα στα γρήγορα και στο πόδι.
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Και εγω στεναχορηθικα πολυ τοσο ανχως τοσους μηνες τοσοι τσακωμοι εδω μεσα τοσο μπινελικι για το τι;1000 θεσεις μετα με εχουν και τι κερδιζω ενα @δι... Αλλα ποτε μιν τα βαλετε κατω ποτε οτι και να γινι
evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evros21 »

Εμενα δεν με βγαζει καν. Βαζω ταυτοτητα και μου λεει δεν υπαρχει η εγγραφη. Σταματαω για σημερα γιατι δεν μπορω εχω αρρωστησει. Ειμαι με χαπια για τον πονοκεφαλο και δεν εχω φαει ολη την μερα. Μιλησα με δικηγορο και αν μαθω κατι αυριο θα ενημερωσω και εδω.
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Θα παρεις τηλ να μαθεις. Απλα κολλαει η σελιδα. Κι εμενα μου το κανα ν αυτο στην αρχη με τα δικαιολογητικα. Με τη διαφορα οτι σε μενα ειχαν χασει τα χαρτια μου και δεν τα βρισκαν! Χαχαχαχαχ
ΠΕΠΕ

Δημοσίευση από ΠΕΠΕ »

Καλησπερα παιδια σε ολουσ... ελπιζω να λυσω καποιες αποριες που εχετε... καθως και μερικες σιγουρα οχι γιατι κανενας δεν μπορει...

λοιπον οσο αφορα την μοριοδοτηση υπαρχουν πολλα παραπονα... πολλοι λενε για το πτυχιο τους οτι δεν μετρησε (μιλαω για πτυχιο περαν του απολυτηριου λυκειου δηλ. τει. αει ιεκ κτλπ)
1) στην εγκυκλιο σελ.20 κατω κατω λεει ''βαθμολογειται μονο ο τιτλος σπουδων, το επιπεδο του οποιου καθοριζεται κατα ειδικοτητα με αποφαση του υπουργου κτλπ...
δηλαδη στην περιπτωση της ειδικοτητας αμυνης που οι περισσοτεροι ειχαν βαλει... μονο το λυκειο μετρουσε, και αν ειχες και πτυχιο αει η ΤΕΙ η ιεκ δεν επαιζε ρολο... οσο αφορα για τεε β κυκλου... που λεει καποιοσ φιλος παραπανω θα επαιρνε τα 210 μορια αν ηταν στην ειδοκοτητα που συσχετιζοταν με την φυση της σχολης του, αν οχι; τοτε θα μετραγε με τον συντελεστη 10,5 που ολοι ειδαμε... μετα ακουσα πολλους να παραπονιουνται για πτυχια ξενων γλωσσων... υπενθυμιζω οτι πολλα δεν μετρησαν γιατι ηταν απλα επικυρωμενα απο καποιο φορεα... ενω επρεπε να ειναι μεταφρασμενα επισησ...
μετα εχουμε την προυπηρεσια
για να παρεις τα 250 απο εκει πρεπει παιδια να εχετε υπηρετησει ακριβωσ στην ιδια ειδικοτητα με αυτη που εχετε βαλει... για αυτους που ηταν στο πεζικο βεβαια επρεπε να ηταν στην αναλογη... οχι δηλαδη να ηταν μαγειρας και να θελει προυπ για αμυνης γιατι το ακουσα και αυτο... και επισης ελεγε οτι με φαγανε και θα κανω μηνυση... τεσπα το θεμα ειναι οτι οι μισοι που παραπονιουνται ισως πρεπει να το ψαξουν ολο και πιο πολυ πριν προβουν σε διαδικασιες ασκοπεσ...
τωρα η αλλη μερια του νομισματοσ
σιγουρα εχουν κανει λαθη... και πολλα μαλιστα... σε πολλους λαθος μορια σε πολλους δεν μετρησαν καν οτι υπηρετησαν 3 χρονια ως οβα και τουσ βαλανε στον τομεα αυτον 0 (περιπτωση που την ειδα σε στενο μου φιλο με τα ιδια μου τα ματια)
επισης το πιο τραγικο... η συνεχομενη αλλαγη σειρασ
δηλαδη οι περιπτωσεις που ελεγαν ειμαι 7ος και μετα απο 3 ωρες ειμαι 1720σ
τι να πει κανεις; παιζουν με τα νευρα του κοσμου... αλλα
θα ηθελα να ρωτησω!
να απαντησουν αυτοι που αλλαξαν θεση... στην αρχη που ηταν ας πουμε στην θεση 1 τι τους εγραφε απο πανω συμμετεχοντες η μη; και μετα πηγαν 170 και... αυτο μπορει να φιανεται αστειο αλλα παιζει ρολο στον προγραμματισμο που εκαναν στην συγκεκριμμενη φορμα... δηλδη να μου λεει ειμαι στην θεση 1 αλλα δεν συμμετεχω και μετα να με ριχνει μετα στην 170 (αλλα παλι να μην συμμετεχω) δηλαδη λαθος στην ρυθμιση σειρασ...
παντως οπως και να εχει ο τελικος αποδεκτης τους λαθους και τησ ψυχολογικης επιβαρυνσης ειναι ο κοσμος που εχει κανει τα χαρτια του... τεσπα υπομονη για ολους και για οσους περασαν και μη... υπαρχει σιγουρα δρομος μπροστα και για τις 2 ομαδεσ...
kat
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kat »

Καλημερα πεπε. σε αυτο με τα μορια εχεις δικιο! αλλα να σε ρωτησω κατι; εγω απο το πρωι μεχρι και τις 2.30 ημουν 1η ειτυχων και φυσικα συμμετεχουσα. απο το μεσημερι και μετα καταλαβαν οτι ειχαν κανει λαθος στην αριθμηση; ε, οχι. τωρα βρεθηκα 1η επιλαχων! παλι καλα σημερα που ξαναμπηκα δεν κατεβηκα αλλο. γιουπι!

πρεπει να απαιτησουμε ολοι να βγαλουν τους πινακες με τα χαρτια του καθενος!

KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Παιδια καλημερα. Μπορει να μου πει καποιος γιατι να μην μετρησαν το πτυχιο του αει; Περυσι στην προκηρυξη του στρατου ξηρας το μετρησαν κανονικα και πηρανε 450 μορια. Το ξερω γιατι ενας φιλος μου περασε. Φετος γιατι; Επειδη αλλαξε η κυβερνηση;

Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Παιδια δεν βγαζουμε ακρη με αυτους αδικιες πολλες. με πηρε ενας φιλος μου και ειπε οτι ουτε ς αυτον δεν μετρησαν τις ειδικες δυναμεις και 2 πτυχια που εχει... ενταξει... ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσ
Γιώργος_Π.

Δημοσίευση από Γιώργος_Π. »

παλιές καλές διαφιμισεις...

????

Δημοσίευση από ???? »

ΠΕΠΕ έγραψε:Καλησπερα παιδια σε ολουσ... Ελπιζω να λυσω καποιες αποριες που εχετε... Καθως και μερικες σιγουρα οχι γιατι κανενας δεν μπορει...

λοιπον οσο αφορα την μοριοδοτηση υπαρχουν πολλα παραπονα... Πολλοι λενε για το πτυχιο τους οτι δεν μετρησε (μιλαω για πτυχιο περαν του απολυτηριου λυκειου δηλ. Τει. Αει ιεκ κτλπ)
1) στην εγκυκλιο σελ.20 κατω κατω λεει ''βαθμολογειται μονο ο τιτλος σπουδων, το επιπεδο του οποιου καθοριζεται κατα ειδικοτητα με αποφαση του υπουργου κτλπ...
δηλαδη στην περιπτωση της ειδικοτητας αμυνης που οι περισσοτεροι ειχαν βαλει... Μονο το λυκειο μετρουσε, και αν ειχες και πτυχιο αει η ΤΕΙ η ιεκ δεν επαιζε ρολο... Οσο αφορα για τεε β κυκλου... Που λεει καποιος φιλος παραπανω θα επαιρνε τα 210 μορια αν ηταν στην ειδοκοτητα που συσχετιζοταν με την φυση της σχολης του, αν οχι; Τοτε θα μετραγε με τον συντελεστη 10,5 που ολοι ειδαμε... Μετα ακουσα πολλους να παραπονιουνται για πτυχια ξενων γλωσσων... Υπενθυμιζω οτι πολλα δεν μετρησαν γιατι ηταν απλα επικυρωμενα απο καποιο φορεα... Ενω επρεπε να ειναι μεταφρασμενα επισησ...
μετα εχουμε την προυπηρεσια
για να παρεις τα 250 απο εκει πρεπει παιδια να εχετε υπηρετησει ακριβως στην ιδια ειδικοτητα με αυτη που εχετε βαλει... Για αυτους που ηταν στο πεζικο βεβαια επρεπε να ηταν στην αναλογη... Οχι δηλαδη να ηταν μαγειρας και να θελει προυπ για αμυνης γιατι το ακουσα και αυτο... Και επισης ελεγε οτι με φαγανε και θα κανω μηνυση... Τεσπα το θεμα ειναι οτι οι μισοι που παραπονιουνται ισως πρεπει να το ψαξουν ολο και πιο πολυ πριν προβουν σε διαδικασιες ασκοπεσ...
τωρα η αλλη μερια του νομισματοσ
σιγουρα εχουν κανει λαθη... Και πολλα μαλιστα... Σε πολλους λαθος μορια σε πολλους δεν μετρησαν καν οτι υπηρετησαν 3 χρονια ως οβα και τους βαλανε στον τομεα αυτον 0 (περιπτωση που την ειδα σε στενο μου φιλο με τα ιδια μου τα ματια)
επισης το πιο τραγικο... Η συνεχομενη αλλαγη σειρασ
δηλαδη οι περιπτωσεις που ελεγαν ειμαι 7ος και μετα απο 3 ωρες ειμαι 1720σ
τι να πει κανεις; Παιζουν με τα νευρα του κοσμου... Αλλα
θα ηθελα να ρωτησω!
να απαντησουν αυτοι που αλλαξαν θεση... Στην αρχη που ηταν ας πουμε στην θεση 1 τι τους εγραφε απο πανω συμμετεχοντες η μη; Και μετα πηγαν 170 και... Αυτο μπορει να φιανεται αστειο αλλα παιζει ρολο στον προγραμματισμο που εκαναν στην συγκεκριμμενη φορμα... Δηλδη να μου λεει ειμαι στην θεση 1 αλλα δεν συμμετεχω και μετα να με ριχνει μετα στην 170 (αλλα παλι να μην συμμετεχω) δηλαδη λαθος στην ρυθμιση σειρασ...
παντως οπως και να εχει ο τελικος αποδεκτης τους λαθους και της ψυχολογικης επιβαρυνσης ειναι ο κοσμος που εχει κανει τα χαρτια του... Τεσπα υπομονη για ολους και για οσους περασαν και μη... Υπαρχει σιγουρα δρομος μπροστα και για τις 2 ομαδεσ...

καλημερα παιδια εγω ειχα δηλωσει οδηγος οχηματων (εμ) και στος στρατο ειμουν οδηγος αυτοκινητων δηλαδη στην ιδια ειδικοτιτα για 13,5 μηνεσ και δεν μου το μετρησαν καθολου τι να πεισ
scout
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από scout »

Παιδια καλημερα κ ευχομαι σε οσους περασαν καλη συνεχεια αλλα κ σαυτους που μειναΜΕ απο εξω υπομονη. Θελω να σας ρωτησω εγω στο ναυτικο επελεξα ειδικοτητα διαχειριστης λογιστικου και μαζεψα 400 μορια και κοπηκα ειναι δυνατον;
ελενη

Δημοσίευση από ελενη »

Καλημερα σε ολους. Κατ μου με ποσα μορια περασες αν επιτρεπετε κ σου το εκαναν ολο αυτο?
kat
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kat »

Εχω 510 μορια! μπορεις να φανταστεις τι επαθα το καημενο! να σκεφτις εχθες ουτε για προπονηση δεν ηθελα να παω. ειχα κλειστει ατο σπιτι μου και εν μιλουσα ουτε στον αντρουλη μου. λες και εφταιγε αυτος. θα προτιμουσα να το εβλεπα απο την αρχη. δεν θα ειχα προβλημα! το ξερω οτι δεν εχω βυσμα. αλλα αυτο που κανανε... ! τι να πω!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες