Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Εγω απο 48 πηγα 101. Τι χαλια ειναι αυτα, να πανε να γα...
Και εγω παω για ενσταση αυριο γιατι το απολυτιριο τεε β κυκλου που εχω και πιανει 210 μορια μου το μετρισαν μαλλον σαν ενιαιου λυκειου με τον συντελεστη που γραφει και εβγαλα και καλα 161 μορια (10,5 Χ 15,2πτυχιου)
, ποιός θεωρείται επιτυχών; Η μήπως νομίζετε ότι η σειρά θα παραμείνει έτσι; Εγώ αμφιβάλλω, τουλάχιστον υπάρχει επίσημη πηγή να μας πει ποια θα είναι η τελική κατάταξη, αλλιως ποιός μου λέει οτί τη μέρα που θα πηγαίνει κάποιος να δώσει Π. Χ ψυχοτεχνικά δεν θα αλλάξει η σειρά; , θα πάνε δηλαδή όλοι να συνεχίσουν και μπορεί καν να μην δικαιούνται; , να ενημερώσουν τον κόσμο, για να μην μπει άδικα στα έξοδα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
και δε μπορω με τιποτα να το ψωνεψω, διαγραψαν τη βεβαιωση σπουδων μου, τις ειδικες δυναμεις και την προυπηρεσια μου στον στρατο, το καταλαβαινετε 3 πραγματα. Βγαζει ματι. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ -ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. Πρεπει να ενημερωθουν οι εφημεριδες για αυτο το χαλι, ακου να αλλαζουμε θεσεις, δε ζουμε στο μεσαιωνα.billimember έγραψε: Εγω απο 48 πηγα 101. Τι χαλια ειναι αυτα, να πανε να γα...
Πείτε τα βρε παιδιά να αγιάσει το στόμα σας!
Ελλάς το μεγαλείο σου!
!
Ελλάς το μεγαλείο σου!
!
Ρωτήση έσενα τώρα σου άλλαξε η σειρά η ποιο νωρις; Καλά αν αλλάζουν ακόμα και τώρα τέτοια ώρα φανταστήται τι θα δουν τα ματάκια μας το πρωί! Αν πάνε με αυτούς τους ρυθμούς τότε δεν θα υπάρχουμε ούτε στην λίστα!
, ΔΕΝ κάνω πλάκα, κάποιος να μας πει πότε θα παγώσουν οι θέσεις; Πολύς κόσμος θα αφήσει τη δουλειά του για να πάει Αθήνα... Το φαντάζεστε να εχετε φθάσει Αθήνα και την ώρα που πάτε προς Καβούρι, άνετος και ωραίος να σας άλλάζουν μόρια και σειρα... ; Διότι κόβω το κεφάλι μου ότι θα γίνει και αυτό. Κάποιοι μπορεί να σας πετάξουν έξω, έτσι απλά, ασε που αμφιβάλλω αν έρθουν και στις δοκιμασίες.
Παιδιά στην Ελλάδα ζούμε... Γι'αυτό και συμβαίνουν όλα τα παραπάνω που γράφεται...
αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν πρεπει να γελάσω ή να κλάψω με τα χάλια μας!(του κράτους)
αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν πρεπει να γελάσω ή να κλάψω με τα χάλια μας!(του κράτους)
Παιδια εγω αυριο παω στον συνηγορο του πολιτη. Οποιος ενδιαφερετε να κανουμε προσφυγη ολοι μαζι να το πει να οργανωθουμε.
Παιδια εμαθα οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι απο οσο φανταζεστε που εχουν παραπονα και δε θα αργησουμε να τους δουμε στον τριανταφυλοπουλο. Οπως μου ειπε ενας καμεραμαν που δουλευει στην ετ3.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τζαμπα θα παμε, εκαναν 5 χρονια να βγουνε και οπως λεει ενας γνωστος μου στρατηγος, ο στρατος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να βολεψουν τους δικους τους.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
οχι φιλε! Οπου ελεγε απολυτηριο λυκειου ειναι ισα τεε με γενικο!(βαθμοςΧ10,5)haff έγραψε:Και εγω παω για ενσταση αυριο γιατι το απολυτιριο τεε β κυκλου που εχω και πιανει 210 μορια μου το μετρισαν μαλλον σαν ενιαιου λυκειου με τον συντελεστη που γραφει και εβγαλα και καλα 161 μορια (10,5 Χ 15,2πτυχιου)
Ολοι μαζι αυριο στον συνηγορο του πολιτη ειναι αισχροι
Οποιος ξερει τι πρεπει να κανουμε για ενσταση να μας ενημερωσει
Εγω θελω να μου πει καποιος αν ξερει και αν μπορει να ανρτησει τον νομο για το πια χαρτια γινονται δεκτα και το πια οχι. Κι ολες τις αλλαγες που εχουν κανει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 9 επισκέπτες