Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Δεν ξέρω τι άλλο να πω ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...
απλά αφού δεν ήταν σίγουροι γιατί τα εβγαλαν μόνο αυτό έχω σαν παράπονο! Γιατί να παίζουν έτσι μαζί μας;
Βρε μαρινάκι μου καλή τύχη να έχεις ολόψυχα καταλαβαίνω απόλυτα το πως νοιώθεις γιατί έτσι είμαι και εγώ αυτή την στιγμή
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από saman »

Συμμετεχων/ουσα στις προκαταρκτικες εξετασεις επιλογης ημερομηνια εναρξης πκε :24/2/2010 ομαδα :1000
σειρά βαθμολογίας 28
30 θεσεις ειχαν προκυρηχτει, ξερει κανεις αν ειμαι επιτυχων η επιλαχων;

fantaros

Δημοσίευση από fantaros »

kostask έγραψε:Και σε μενα :mh συμμετεχων/ουσα στις προκαταρκτικες εξετασεις επιλογησ

δηλαδη κοπηκαμε; Δεν παμε για αθληματα κτλ; Ας απατησει ρε παιδια καποιος που γνωριζει στα σιγουρα!
g6hagi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από g6hagi »

Φιλε απο οτι διαβαζω μεσα στο forum ολοι για αυτο κοιταμε να δουμε αν ειμαστε επιτυχοντες η επιλαχοντεσ
PERIS

Δημοσίευση από PERIS »

Παιδια δεν ηρθε και το τελος του κοσμου
καθε εμποδιο σε καλο...
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Δυστιχος η ευτιχος ετσι ειναι... Και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αυτη που δεν γουσταρουν πολυ για εποπ περνανε και αυτι που ψωφανε να μπουνε Οπως εγω δεν μπαινουν για τον α β λογο... Αδικια
575 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 575 288 »

Το πρωι που μπηκα με ειχε MH ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ με Σειρά Βαθμολογίας 14 και τωρα με εχει Σειρά Βαθμολογίας 29 και δεν μου εβαλαν τα μορια απο τις ειδικες δυναμεις
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από saman »

saman έγραψε: Συμμετεχων/ουσα στις προκαταρκτικες εξετασεις επιλογης ημερομηνια εναρξης πκε :24/2/2010 ομαδα :1000
σειρά βαθμολογίας 28
30 θεσεις ειχαν προκυρηχτει, ξερει κανεις αν ειμαι επιτυχων η επιλαχων;

νομιζω πως βρηκα την απαντηση στην ερωτηση που ειχα κανει,
ηπροηγουμενη ανακοινωση http://www.haf.gr/el/news.asp?id=4040&archive=0&page=1
α) δεν μιλαει πουθενα για επιλαχοντες
β) μιλαει για ''απόλυτη σειρά επιτυχίας'' οποτε οσοι συμετεχουν στις προκαταρκτικες εξετασεις επιλογης ειναι λογικα και επιτυχοντες.
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΜΑΡΑΚΙ 23 »

Δεν γινονται αυτα saman! τοτε ποιος ο λογος να γινουν εξετασεις αφου ειναι να τους παρουν ολους; Θα καλεσουν παραπανω απο τους 30 στην ειδικοτητα σου που οσοι δεν ανταπεξελθουν στις δοκιμασιες θα ειναι επιλαχοντες. εγω αυτο πιστευω. αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει

billimember
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από billimember »

Παιδια εχουμε δικαιωμα για ενσταση, δεν μου χουν περασει τις ειδικες δυναμεις, ουτε τη βεβαιωση απο το ΤΕΙ αλλα μου εβαλαν απολυτηριιο λυκειου, ουτε την προυπηρεσια μου στο στρατο που ημουν διαβιβαστης και δηλωσα εδω τεχνικος τηλεπικοινων. με βγαλαν με 340 μορια και οσο περναει η ωρα πεφτω απο 48 σε 101 σειρα. μας κοροιδευουν, με βαση τα πολιτικα φρονηματα πηγαν και αυτοι. που ναι οι πινακες στο διαδικτυο, κουτοχορτο τρωμε;
ALEX1990
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Παιδια ειναι απαραδεκτοι... Ειδικα σε ατομα που δεν μετρησανε ειδικες δυναμεις και στρατο γενικα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Αλλα το ξαναλεω δυσκολα να βρειτε το δικιο σας... Σκεφτητε καλα τις κινησεις σας γιατι θα χασετε αδικα και χρηματα και χρονο...
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Εδω και τρεις μηνες μας κοροιδευαν ταχα για καταργηση της συνεντευξης και για αξιοκρατια... Αν πατε μια βολτα απο τις στρατολογιες σας θα δειτε οτι γινετε χαμος απο παιδια που δεν τους περασαν ενω ειχαν τα μορια και αλλα τετοια ωραια. Εμενα μολις αρχιζε να μου πει τι να κανω ενας στην στρατολογια μια αρχιζε να τον φωναζει. Και μετα μου ειπε δεν ξερω κανε οτι νομιζεις ουτε δικαιολογιες δεν εχουν πλεον... Μεγααααααλο μαγειρεμα επεσε!
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, κραξτε τους σε όλα τα μπλογκ... Από τρωκτικό, μέχρι Μάκη,
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Φιλε μου μαλλον την βεβαιωση δεν την σφραγισες στην αστυνομια η εισαι πρωτο ετος φοιτητης... Ειδικες δυναμεις εισαι σιγουρος οτι δεν στο μετρησε; Ειχες φυλακες?
billimember
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από billimember »

Τη βεβαιωση την ειχα σφραγισμενη απο το ΤΕΙ ειμαι 4 ετος, δεν ειχα φυλακες , την προυπηρεσια μου ειπαν στο πεζικο οτι συνδεεται με την αεροπορια στην ειδικοτητα τεχνιτης τηλεπικοινωνιων. τι να παω, δεν ντερεπονται λιγο, γιατι οσος περναει η ωρα πεφτω σε σειρα; που ειναι οι πινακες με τους επιλαχοντες, πως θα δουμε ποιος ηταν ο πρωτος και ο τελευταιος, δεν παμε καλα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες