ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ...ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:dimitra p έγραψε:ναι ναι, αυτο σημαινει... Εγω σε αυτο που επελεξα ειμαι 1200 και βαλε. Χαχαχαχα...geopoli313 έγραψε:οκ τον ηπιαμε thx :d
α και η σειρα βαθμολογησεις πχ 271 σημαινει οτι ειμαι ο 271ος στην ειδικοτητα π επελεξα;
και τοτε εγω γιατι με σειρα βαθμολογιας 1 ειμαι μη συμμετεχων;
Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Και γω ρε σεις... Το πρωι ειχα 1500 κατι και τωρα 1800... Αντε καλα... ΕΛΛΑΔΑ! Η χωρα του ποτε!
dimitra p έγραψε:να και αλλο κουφο. τι αλλο θα ακουσουμε... οντως ετσι σου γραφει; τι να πω. ισως εμεις κανουμε καποιο λαθοσ...πολιτησ έγραψε:dimitra p έγραψε:ναι ναι, αυτο σημαινει... εγω σε αυτο που επελεξα ειμαι 1200 και βαλε. χαχαχαχα...geopoli313 έγραψε:οκ τον ηπιαμε thx :d
α και η σειρα βαθμολογησεις πχ 271 σημαινει οτι ειμαι ο 271ος στην ειδικοτητα π επελεξα;
εχω 610 (αρκετα πιστευω) μου εχουν μετρησει ολλα τα χαρτια και σειρα βαθμολογιας 1
αλλα ειμαι μη συμετεχων λεει...
αλλα κανεις δεν ξερει με σιγουρια τι διευκρινιζει η σειρα βαθμολογιας;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ...ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:dimitra p έγραψε:να και αλλο κουφο. Τι αλλο θα ακουσουμε... Οντως ετσι σου γραφει; Τι να πω. Ισως εμεις κανουμε καποιο λαθοσ...πολιτησ έγραψε:dimitra p έγραψε:ναι ναι, αυτο σημαινει... Εγω σε αυτο που επελεξα ειμαι 1200 και βαλε. Χαχαχαχα...geopoli313 έγραψε:οκ τον ηπιαμε thx :d
εχω 610 (αρκετα πιστευω) μου εχουν μετρησει ολλα τα χαρτια και σειρα βαθμολογιας 1
αλλα ειμαι μη συμετεχων λεει...
αλλα κανεις δεν ξερει με σιγουρια τι διευκρινιζει η σειρα βαθμολογιας;

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 22
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
takis2 έγραψε:Και γω ρε σεις... Το πρωι ειχα 1500 κατι και τωρα 1800... Αντε καλα... ΕΛΛΑΔΑ! Η χωρα του ποτε!

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Παιδια και εγω απο σειρα 1 με πηγε 5
Καλα αυτη ειναι η αξιοκρατια τους μπιιιιπππ μπιιιιιππππ πως ειναι δυνατων να ανεβηκα 500 θελεις πιο πανω ενω το πρωι ημουνα σε αλλη θεση ρε παμε καλα γμμμμτ το κερατο τους! Και στρατολογια να λεει ακομα πωσ δεν υπαρχει η ταυτοτητα μου μεσα; Ε ρεεεε κρατος σου λεει μετα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
kat τωρα το αλλαξαν;
Παιδιά και εγώ τσάμπα χάρηκα... Το ίδιο μαρινάκι... Το πρωί με είχαν 2η σειρά και τώρα με έχουν 17 σειρά. Πράγμα που σημένει επιλαχόν γιατί οι θέσεις ήταν μόλις 15... Καλά μέχρι το βράδυ θα έχω φτάσει και εγώ δεν ξέρω που...354 ίσως! Καλά ε; Δεν ξέρουν τι τους γίνετε τόσο καιρό υποτίθεται τα εξέταζαν! Φαντάσου!
Τακις κ εσυ τα ιδια; Εγω απο 8 σειρα με φτασανε 46...
Παιδια οτι ναναι
απο σειρα 1 τωρα ειμαι σερια 24
ρε εχει πεσει πολυ μαγειρεμα λεμε...
απο σειρα 1 τωρα ειμαι σερια 24
ρε εχει πεσει πολυ μαγειρεμα λεμε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Ναι τωρα μου το αλλαξαν! και η ειδικοτητα μου εχει 4 θεσεις.
Πως γινεται αυτο να αλλαζει η σειρα?
ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΠΑΩ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΕΙΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ...ΜΑΡΑΚΙ 23 έγραψε: Τακις κ εσυ τα ιδια; Εγω απο 8 σειρα με φτασανε 46...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 11 επισκέπτες