MH ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
παιδια ειδα τα αποτελεσματα σημερα για το εποπ αεροπορια αυτο σημαινει οτι κοπηκα απο τις παιρετερω εξετασεις δλδ ψυχοτεχνικα αθλητικα και υγειονομικα; Ας διευκριινηση καποιος σας παρακαλω...
makia00 έγραψε:Πως βλεπετε τα μορια σας; Εγω δεν ξερω ποσα εχω
Πανε εδω http://www.army.gr/epop2009/results/epres.asp και αν εισαι επιτυχων η επιλαχων θα σου πει τα μορια σου αν εισαι αποτυχων νομιζω δεν θα σου πει.
tzovana18 έγραψε:Περασε ο πουλος και ειπε να τον παρουμε παιδιαααααααααα δεν πειραζει την αλλη φορα υπομονηηηηηηηη
Moνο περασε;agaze figame
Στο τελος θα παρακαλαμε να βγει το λαος κιβερνιση μπας και κανει κανεναν πολεμο για να παρει την Πολη οπως ειπε, εεε τι δεν θα θελει στρατιοτες; Θα θελει...
Αν ειναι δυνατον ρε παιδια! εδω κ 3μιση ωρες ειμαι με ενα τηλ. στο χερι κ δεν εχω πιασει ουτε μια φορα γραμμη! κοροιδευομαστε, κατεβασμενα τα εχουν; Ελεοσσσσσσσ
geopoli313 έγραψε:Εχω 243 μορια και σειρα βαθμολογησεις 271 αυτο τι σημαινει; και ειμαι στους μη συμετεχοντες... σημαινει οτι κοπηκα; αν ναι τοσο χαλια τα πηγα;
Υπαρχει καποιος να μ πει αν οταν λεει "ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΩΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΣΑ" και για τα μορια μ αν ξερει καποιος...
geopoli313 έγραψε:MH ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ/ΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
παιδια ειδα τα αποτελεσματα σημερα για το εποπ αεροπορια αυτο σημαινει οτι κοπηκα απο τις παιρετερω εξετασεις δλδ ψυχοτεχνικα αθλητικα και υγειονομικα; Ας διευκριινηση καποιος σας παρακαλω...
φιλε μου και μενα το ιδιο μου γραφει... Δυστυχως... μαλλον κοπηκαμε! αλλα αν μπορει καποιος που γνωριζει σιγουρα ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!