Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mili

Δημοσίευση από mili »

Nansy_L έγραψε:xaxaxaxa αστο μην σκας παρε σε λιγο σε αλλο τηλ. Εγω παντως πηρα τηλ και απορουν και οι ιδιοι γιατι δεν μου μετρησαν τα χαρτια. Εν τω μεταξυ το πρωι ημουν σειρα 557 και τωρα που ξαναμπηκα με εβαλαν σειρα 889! Χαχαχαχα σε 1 ωρα αν μπω θα ειμαι 2459 σειρα! Χαχαχαχαχ

χαχαχαχ πλακα κανεισ; Ξανα πηρα εξαλη πλεων και αυτη πιο τρελη απο μενα και μου λεει κοπελια δεν εχουνε βγει και για αυτο σου λεει οτι δεν βρεθηκε μεχρι τις 7,30 σημερα θα εχουνε βγει μπορει λεει να εχει βγει το πινακακι αλλα δεν εχουν ανεβει ολα τα ονοματα στην βαση. Οτι νε ναι λεμε.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Δεν μετρησαν την προυπηρεσια μου για να μπει καποιος δικος τους, μπραβο *****
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Παρτε εδω οσοι εχετε αναλογες αποριες 2106553318-19
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Παιδια καλημερα σε ολους και επιτυχοντες και επιλαχοντες και αποτυχοντες... Τελικα πηγα σημερα στην στρατολογια και εμαθα. Σηγκεκριμενα στην περιπτωση μου εβγαζα 300 μορια και δηλωσα πληρ. Ερπιστρ. Και ημουν επιλαχον ο τελευταιος επιτυχον στην ειδηκοτητα μου περασα με 100 μορια και εσκασα να μαθω το γιατι. Δεν εχω κανενα προβλημα σωματικο ουτε στα αθλημα γιατι ειμαι αθλητης 7 χρονια. Περνοντας τηλεφωνο στο αρμοδια γραφειο εμαθα οτι εχω προβλημα με την οραση μου και η ειδηκοτητα μου επιδη μπορει και να οδηγας στρατιοτικα οχημα πρεπει να μην εχεις κανενα προβλημα στην οραση σου. Εγω ουσιαστικα δεν εχω κανενα προβλημα σε καθε αγωνα βαζω 15-20 ποντους. Τεσπα! Δεν υπαρχει προβλημα με το υψος μου που ειμαι 1,94, το λεω γιατι καναμε συζητηση. Στην περιπτωση μου πηστευω εγινε αξιοκρατια!
ΔΛΔ ΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ?
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Οχιιι αστα να πανε εχω σκασει στα γελια... Λεγανε για πινακες που ναι οι πινακες οεοοοοοο; Πουυ; Και που ξερω εγω ο πρωτος επιτυχον ποσα μορια εχει; Ε ρε βυσμαααααααααααααααααααααααα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Rafale »

bre παιδια να ρωτησω κατι; Προγραμμα εξετασεων δωσατε; Πως λετε οτι επιτυχατε;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ναι στους επιλαχοντες σε ειδηκοτητα που δεν πρεπει να εισαι οδηγος σε στρατιοτικο οχημα. Εχω αρκετες ελπιδες γιατι εχω αρκετα μορια, οσοι ειστε κοντα στα 300 μορια να ξερετε εχετε ελπιδες. Ηπαρχουν πολλα παιδια που τα πηραν σε διαφορετικες ειδηκοτητες απο αυτες που δηλωσαν και δεν θα παρουσιαστουν...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Για στρατολογια μιλαω

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οταν ποσταρετε διευκρινιζετε για που επιτυχατε τουλαχιστο να βγαλουμε ακρη. Εδω τωρα ειστε ολοι αεροπορια ξηρα στρατολογια
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ναι στους επιλαχοντες σε ειδηκοτητα που δεν πρεπει να εισαι οδηγος σε στρατιοτικο οχημα. Εχω αρκετες ελπιδες γιατι εχω αρκετα μορια, οσοι ειστε κοντα στα 300 μορια να ξερετε εχετε ελπιδες. Ηπαρχουν πολλα παιδια που τα πηραν σε διαφορετικες ειδηκοτητες απο αυτες που δηλωσαν και δεν θα παρουσιαστουν...
ΜΑΛΙΣΤΑ... ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ... ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΜΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Δημητρα να ξερεις οτι εχει ελπιδες γιατι συνολικα εχουν μεινει περιπου 3000 τελικες αιτησεις και υπαρχουν πολλες αλλαγες στις ειδηκοτητες και ειναι δυσαρεστημενα τα ατομα που τους αλλαξαν ειδηκοτητα. Στην περιπτωση μου ημουν εξερετικα ατυχος, περνουσα σε πολλες ειδηκοτητες...
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Δημητρα να ξερεις οτι εχει ελπιδες γιατι συνολικα εχουν μεινει περιπου 3000 τελικες αιτησεις και υπαρχουν πολλες αλλαγες στις ειδηκοτητες και ειναι δυσαρεστημενα τα ατομα που τους αλλαξαν ειδηκοτητα. Στην περιπτωση μου ημουν εξερετικα ατυχος, περνουσα σε πολλες ειδηκοτητες...
ΑΧ ΒΡΕ ΝΙΚΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ!
cak

Δημοσίευση από cak »

Παιδιά και σε μένα λέει ότι είμαι μη συμμετέχουσα αλλά με σειρλα βαθμολογλιας 9... Οτι να'ναι... ;
Στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανένας... !
Δε μπορώ! Θα σκάσω... !
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

DiMiTrA P έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Δημητρα να ξερεις οτι εχει ελπιδες γιατι συνολικα εχουν μεινει περιπου 3000 τελικες αιτησεις και υπαρχουν πολλες αλλαγες στις ειδηκοτητες και ειναι δυσαρεστημενα τα ατομα που τους αλλαξαν ειδηκοτητα. Στην περιπτωση μου ημουν εξερετικα ατυχος, περνουσα σε πολλες ειδηκοτητες...
ΑΧ ΒΡΕ ΝΙΚΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ!

Οσοι μιναμε στουε επιλαχοντες δημητρα, ειχαμε καποια ατυχια!Thanks! Απλα οσοι δεν μπηκαμε τουλαχιστον αρχηκα θελουμε καποιον να μας στηρίζει!
ΜΑΡΑΚΙ 23
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΜΑΡΑΚΙ 23 »

cak κ εσυ τα ιδια; Ναι αλεχ εκει που λεει σειρα βαθμολογιας εννοω! ρε παιδια εγω δεν μπορω να εξηγησω αλλιως αυτη την "σειρα βαθμολογιασ" παρα μονο ποιος ειναι 1ος,2ος,3ος στα μορια στην ειδικοτητα του

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης